Thailand 2013

PHI PHI PARTY

 • 25.02.2013 kl.07:48
 • Hei alle kjære! I og med at jeg ikke har oppdatert på en evighet fant jeg det passende å gjøre så nå! Denne gangen er det bare noen bilder som gir en liten smak av utelivet på en bar som heter Relax Bar, ironisk nok. Det er en veldig populær svensk bar, men så klart fylles den med en rekke forskjellige nasjonaliteter hver eneste kveld. For det har seg nemlig sånn at på Phi Phi er det aldri hviledag, her er barene åpne og fylt hver eneste dag. Da gjelder det bare å beherske seg sånn at ikke kroppen streiker helt. Som du ser på det ene bilder spiller vi beerpong med vann. Flink ungdom! Men nå må jeg få i meg noe frokost, klokken er jo snart to her! O'hoi, så snakkes vi senere!

  UPDATE

 • 15.02.2013 kl.19:33


 • Bare noen bilder! Orker ikke skrive noe! Må sove nå. Kos og klem til alle kjære hjemme!

  ENDELIG FRAMME

 • 06.02.2013 kl.03:56
 • Hei hei! Vi er i god behold og har det helt utmerket! Etter en over 24 timer lang reise er vi på plass i Phuket. Den lange reisen resulterte i en slitsom dag på stranden i går og så en 13 timers lang blund! Heldigvis er vi nå godt uthvilte og klare for en ny dag. Nå er klokken snart ti og vi sitter på et spastudio hvor Anne skal ta massasje og pedikyr og jeg skal (som sist) ta eyelashextentions. Etter dette skal vi på stranden! Bilder skal jeg legge ut i kveld, da jeg ikke tok noen særlige i går! Vi snakkes da!

  READY FOR TAKEOFF

 • 04.02.2013 kl.03:50
 • O'hoi det er tidlig på morgenen. Men her sitter jeg, våken som et barn på julemorgen, og klar til å dra til flyplassen! Halv fire stod jeg opp, og det er det ikke ofte jeg tar meg til. Heldigvis er det av god grunn. Nå er det bare en 21 timers reise som skiller meg fra himmelen. Skal bli helt fabelaktig. Vi snakkes på andre siden dere, og god tur til Anne og jeg! 


  My name is Ida Oline. I am a 22 year old adventure-seeker from Norway. I'm now enjoying life in Sydney, Australia - untill the gypsy in me takes me away to more unxeplored places. Enjoy, and feel free to leave a comment or e-mail me at ida.o.jak@hotmail.com
  Follow me!
  bloglovinbloglovinbloglovin

  Category
  Follow me on instagram: @idaolineja
  Archive  , Kristiansand

  Kategorier

  Arkiv

  hits