Spørsmålrunde

SPØRSMÅLRUNDE

 • 11.05.2012 kl.20:07
 • Folk kommer med spørsmål hele tiden og noen ganger glemmer jeg dessverre helt bor å svare på dem! Siden det er det en liten stund siden sist så kjører jeg nå i gang en ny spørsmålsrunde! Enten det gjelder meg, foto, redigering, mote eller noe helt annet er det bare å spørre så skal jeg prøve å svare best mulig! So, what would you like to know? 

  (Bilde fra Danmark) 

  SVAR PÅ SPØRSMÅL

 • 23.03.2012 kl.09:42
 • Jobber du? Hvor?
  Jeg jobber på Meny, i ferskvaren, der har jeg jobbet i litt over et år. Jeg er også ansatt i Adecco, hvor jeg jobber som barnehage assistent når det trengs rundt forbi. Der er det slik at de ringer meg mellom 7:00 og 10:00 om de trenger meg. De kan ringe hver dag, med mindre jeg har sagt at jeg vil ha fri, som jeg kan gjøre når som helst i grunn. Veldig greit!

  Har du kjæreste?
  Ja, Mads heter han og han er verdens beste. 

  Hvor handler du mest klær?
  Jeg handler mest på h&m, gina tricot, bik bok og alle de andre billige stedene! Og så klart Zara når jeg får muligheten til det! 

  Hvor ville du ha vært nå i verden?
  Om jeg kunne valgt hvor som helst så ville jeg vært i Thailand! Godt jeg reiser til Malaysia i dag så Thailand om en uke! Hoho! Bilde av meg fra Thailand 2008: 

  Kan du svare på video?
  Det har jeg dessverre ikke tid til før jeg reiser! Kanskje nestegang! 

  Hvordan klarer du å være såå meget positiv hele tiden? Har du noen tips??
  TAKK! Hehe, nei si det. Jeg prøver egentlig å tenke "hvorfor være sur når man kan være glad?". Men jeg blir jo lei meg og sint jeg også! Prøver bare å la det gå fort over og tenke positivt, for når du tenker gjennom det kommer det ikke mye godt av gå rundt å være sur. Det beste er å starte dagen med et smil og tenke at det skal bli en flott dag! Anyone can do it! Stay positive. 


  Hvor høy er du?
  Jeg er hele 1.78 m høy. Høy altså!   

  Hvordan har du det for tiden?
  Så koselig spørsmål! Hvis jeg ser bort i fra at jeg ikke får sett kjæresten min på en stund så har jeg det strålende! Jeg har fantastiske mennesker rundt meg, to jobber jeg trives med, jeg reiser til Malaysia og Thailand på fredag med verdens beste venninne og jeg er bare 19 år! Kunne nesten ikke hatt det bedere!  

  Hvem er din aller beste venninne?
  Det er du det, Anne. 


  Hva blogger lese du?
  Jeg leser  http://ulrikkelund.com/ http://millassnapshots.com/http://martheborge.blogg.no/http://nettenestea.com/,
  http://kenzas.se/ og noen til jeg ikke kommer på i slengen. 

  Du har så utrolig mange fine klær, hvor får du alle pengene fra?
  Jeg jobber, jobber og atter jobber! 

  Som sagt, så elsker jeg klærna dine, men jeg føler at du handler på de "helt vanlige" butikkene. Tingen er at så mange bloggere skal ha mærke klær, og alt.. Og det er noe av det jeg elsker med deg! Er det noe du tenker på?
  Jeg kjøper klær på "billigbutikkene" fordi jeg ikke ser noe poeng i å kjøpe et plagg til 1500 kroner når du egentlig kan få et helt plagg til samme prisen. Jeg elsker å kjøpe nye ting, og hadde jeg skulle handlet merkeklær hadde jeg gått konkurs! Lenge lenge h&m, gina tricot, bik bik og zara. 

  Hvor finner du inpirasjon? 
  Den finner jeg ved å lese blader, mennesker på gaten, weheartit og ellers bilder jeg ser på andre blogger. 


  Kan du vise noen sommer fav. antrekk?
  Jeg håper på at det er fint nok vær til bare å spasere rundt i bikini hele sommeren jeg! Hehe, neida, jeg vet ikke helt! Men kommer nok noen sommerantrekk fra Thailand, får vente til da!

  Hvordan vil du beskrive din stil?
  Jeg har da egentlig ikke noen spesiel stil. Mikser og matcher som jeg føler for og litt etter dagsformen. Men elsker å pynte meg litt, uansett om det bare er for å ta buss til jobb. 

  Har du noen tips til hvordan man bør kle seg i vår/sommer?
  Bruk pene og spreke farger! Og paljetter må med, så klart. Farger!! Og vær flink med å legge små detaljer til et antrekk, som en fargesprakende veske, et dristig smykke eller en stilig hatt! 

  Hvor mye penger bruker du gjennomsnittlig på klær i måneden?
  Ikke så mye tror jeg, men er så vanskelig å si i og med at det varierer veldig. Handler mer på vår og sommer enn vinter å høst. Kan egentlig gå alt fra null til kanskje 2000, mer enn det tror jeg ikke jeg hadde spandert på meg selv!


  Kan du fortelle fem fakta om deg som er litt morsomme?
  Jeg ble født med så langt hår da jeg ble født at mamma måtte klippe luggen min når jeg var 3 mnd.
  Jeg elsker mat og klarer aldri å gå fra en talerken før den er helt tom. Med andre ord: Sitter jeg vet bordet, så spiser jeg. Mett eller ei. 
  Jeg har hele livet hatet nynorsk og derfor alltid fått elendig karakter i det (2-3), likevel fikk jeg overraskende 4 på eksamen i tredje klasse. 
  Jeg kan sitte å se ferdig en film for så og starte den på nytt og se den en gang til. 
  Jeg oppdaget nå hvor kjedelig livet mitt må ha vært i og med at jeg har slitt utrolig med disse ire morsomme tingene om meg. Neida, hehe. 

  Hvor møtte du kjæresten din?
  Et sted noe så romantisk som på russekro!  

  Hva er din drøm i livet?
  Min drøm i livet er å vokse opp, være tilfreds med hvem jeg er, ha en jobb jeg er flik til, en mann jeg elsker og noen vidunerlige barn. Jeg drømmer om å være lykkelig og om en "happily ever after".  

  Hvilket kamera har du?
  Canon EOS 550D + Tamron af 18-200mm objektiv. 

  Hvor redigerer du bildene dine?
  I ArcSoft Photostudio 6 og/eller PhotoScape.

  Studere du? I så fall hva? Hvis ikke, skal du studere til høsten og hva?
  Jeg studerer ikke for øyeblikket. Jeg vil studere til høsten, men bare helst ikke i Norge. Har et ønske om å studere HRM (Human Resource Management) i London! Hadde vært kjempe spennende, så vi får se om det kunne blitt aktuelt. 

  Har du instagram?
  Ja, det har jeg! Følg meg gjerne:

  My name is Ida Oline. I am a 22 year old adventure-seeker from Norway. I'm now enjoying life in Sydney, Australia - untill the gypsy in me takes me away to more unxeplored places. Enjoy, and feel free to leave a comment or e-mail me at ida.o.jak@hotmail.com
  Follow me!
  bloglovinbloglovinbloglovin

  Category
  Follow me on instagram: @idaolineja
  Archive  , Kristiansand

  Kategorier

  Arkiv

  hits