Reise

BYE BYE PHI PHI

 • 27.04.2015 kl.15:43
 • I dag var det 6. gangen jeg måtte ta motet til meg og reise fra mitt nydelige drømmeland Phi Phi. Det er virkelig en reise bort i fra virkeligheten, hvor ditt største problem hidepinen du våkner opp med etter alt for mange drinker dagen før. Jeg vil igjen takke Phi Phi for dens flotte aura og gjenta her som jeg skrev på Facebook:

  Even when your body is screaming stop and your wallet is completely empty it really still never is a good day to leave Phi Phi. Once again, thanks for all the amazing days, beautiful moments and epic nights I'll never remember. And of course a big thanks to all the rad people I met! You know how you are! Until next time.

  Tid for å treffe venner og kjære i Sydney igjen! Godt livet alltid fortsetter å smile!

  THAILAND RANDOMS

 • 22.04.2015 kl.05:24
 • I dag skal jeg endelig på den elskede partybåten Shangri La, som jeg allerede har vært på så alt for mange ganger tidligere år!!! Herligland som bloggingen dropper så fort jeg kommer til Phi Phi, og sånn har det vært hvert år.. Men nå har jeg bare fem dager igjen før det flys tilbake til Sydney og tilbake til halvveis virkeligheten! Håper alt er flott hjemme! xoxo

  GOOD VIBES

 • 18.04.2015 kl.12:39
 • Fine dager i fine Thailand på fine Koh Phi Phi.

  Det er helt sykt å tenke på at jeg skal tilbake til Australia snart.. Begynne å jobbe igjen.. Og så kaldt som det sikkert er i Sydney nå, da blir det litt stakkars meg, kjenner jeg... Hehe.. (Egentlig ikke) Uansett nå ligger jeg og later meg på rommet i herlig AC, etter en lang dag i solen! Hjemme har dere helg, og det er vel deilig! Nyyyyt den!

  SONGKRAN2015

 • 16.04.2015 kl.11:22
 • Songkran er nyttårsfeiringen her i Thailand. Jeg har vært på Koh Phi Phi og feiret Sonkran tre år og det er helt fantastisk! Feiringen foregår etter tradisjon 13. til 15. april hvert år, men er vel egentlig alt etter hvor du er. Noen steder holder galskapen på en uke, men feks her som jeg er varer det bare 24 timer. Tradisjonelt går feiringen ut på å velsigne hverandre med vann ved å helle noen dråper over hendene eller skuldrene til den en vil velsigne. Så klart har dette gjennom årene utvilket seg og nå er det hele en ellevill vannkrig! der en dynker hverandre med bøtter, slanger og vannpistoler. Jeg har aldri gått til innkjøp av vannpistol, men kjøper heller små pakker med pulverfarge som jeg kliner på folk!! Artig artig!

  Ellers har jeg det i alle fall veldig bra! Blir aldri mye blogging på Koh Phi Phi, da internett er dårlig og dagene ikke er så intressante for dere å lese om.. Hehe. Håper alle har det flott hjemme og husk; snart er det sommer!!!

  INDONESIA RANDOMS

 • 12.04.2015 kl.11:53


 • Randoms fra tiden i Indonesia.. Vi var bare i Indonesia i en uke, men har så klart gjort meg opp noen tanker om det jeg har sett.

  Mesteparten av uken tilbrakte vi på Bali, dessverre fikk vi ikke sett mye pga mangel på tid.. Vi bodde på hotell i Seminyak,  litt lengre unna "sentrum" enn vi trodde.. Det ble derfor mye flyging med taxi og mye tid i trafikk ær gang vi skulle avgårde.. Det eneste vi egentlig fikk sett av Bali var Seminyak og Kuta, som er de største turistområdene på øyen.. Det er nok på grunn av dette jeg sitter igjen med tanken om at Bali ikke var noe mer enn ok - likt andre store turistområder i Asia - helt ok strand, ok trevlige gater, men alt for mye folk, irriterende selgere, trafikk og litt skittent. 

  Gili Trawangan derimot synes jeg var helt fantastisk. Der tilbrakte vi to av dagene våre, og til tross for dårlig vær var det virkelig en herlig opplevelse. Transport er bare til fots, på sykkel eller med hest og kjerre. Det fins fantastisk strender, surfing, dykking og/eller snorkling like utenfor øyen. Masse søte små barer, resturanter, kaffeer.. Ja, en destinasjon med særpreg og noe for en vær smak - det er stedet sitt det! Super god vibe. Håper virkelig på å dra tilbake dit en dag! Og som jeg sa da vil jeg også besøke Lombok og de andre Gili øyene, som ligger like ved siden av!

  Sum-sumarum vil jeg si uken var bra, det er jo alltid spennende med nye land og kulturer! Det jeg angrer mest på var hvor lite tid vi hadde.. alt ble litt rushet og det var ikke tid til å se mye.. Om jeg skulle dratt hit igjen hadde jeg reist mere rundt på Bal- dratt til Ubud og sett på templer og jeg ville tilbrakt masse tid på Gili Trawangan og også utforsket Gili Meno, Gili Air og Lombok!

  BALI SUNSET

 • 07.04.2015 kl.07:20
 • Bali, start på solnedgangen.

  God dag! Nå sitter jeg på kafe på en øy som heter Gili Trawangan og har nettopp spist en herlig pannekake med banan og nutella! Om få minutter skal jeg løpe av gårde for å gjøre dagens andre dykk! Nå har jeg fulført mitt tredje Adventure dive med Padi og skal gjøre mitt fjerde - før jeg avslutter kurset med siste dykk når jeg kommer til Phi Phi, Thailand. Første dykk var helt fantastisk, vi så både sting rokker (staves det sånn?), baby whitetip hai, en stor napoleon fisk, skilpadder og masse annet rart! Bilder kommer senere, så stay tuned!!!

  Ellers så er vi bare på denne fantastiske øyen til i morgen, desverre... Det er rett og slett helt fantastisk her, til tross for dårlig vær. Ingen biler, bare sykler og hest og kjerre. I kveld skal vi leie sykler og sykle rundt øyen, så krysser fingrene for at solen titter frem!! Ha det flott!

  IF YOUR HAPPY AND YOU KNOW IT TAKE A SELFIE

 • 05.04.2015 kl.11:05
 • (Or 20, 20 selfies)

  God morgen, Norge! Håper alle våknet opp med en et hint av hodepine etter en alt for festlig afterski eller hyttefest i går! Skal innrømme at jeg har vært en liten smule misunnelig på alle bilder jeg ser på sosiale medier med fjellturer i flott påskevær og med godt folk! Men nå er jo påsken snart over og de fleste av dere skal tilbake på jobb eller skole, så da trenger jeg ikke være misunnelig på det lenger! Jeg har det jo fantastisk her nede i varmen, hvor jeg trives best!

  Her skinner solen (som vanlig) og vi har bare slappet av ved bassenget i dag. I kveld skal vi ta turen ned til stranden og spise middag, se solnedgangen og ta noen drinker. Joda såå... Ha en flott søndag dere, det skal i alle fall jeg!!

  SURFING

 • 03.03.2015 kl.17:00

 • Tenkte slenge ut noen bilder fra når vi har vært og surfet! Gud så godt det kjennes når man føler man får det til! Men på samme måte så er det rett og slett bare helt grusom og slitsomt når ingenting går din vei og bølgene og strømmen raser mot deg.. Uansett, jeg kjøpte meg først et relativt stort brett, 7'2, og det er såpass stort at og stå opp er ikke en kunst. Men så i jul var jeg så heldig å få et 6'5 brett av sjefen min, og det gjorde jo saken 100 ganger så gøy!! Følte meg jo som en babe da jeg gikk nedover gaten med et surfebrett som ikke er så utrolig mye større enn meg selv.. Til tross for at jeg kjenner meg pro når jeg viser meg på land er jeg uheldigvis ikke i nærheten.. Og slapp som jeg er blir jeg nok aldri noen verdensmester heller.. Men akk, jeg har det jo gøy - og det er jo det viktigste! "You can't stop the waves, but you can learn how to surf" sies det jo.. Jeg sier YOLO, so try your best. Peace out. 

  #surf #surfing #australia #reise #foto

  LAND DOWN UNDER

 • 24.02.2015 kl.07:35
 • Hei, bloggen!! Nå var det lenge siden - alt for lenge siden. Mye har endret seg siden jeg skrev sist, viktigst av alt - jeg bor nå i Sydney, Australia. Her har min kjære og jeg vært bosatt oss siden 8. Oktober. Altså har vi bodd her i over 5 mnd nå, og det har vært 5 flotte måneder. Nye mennesker, steder, jobb, leilighet og ikke minst en helt ny hverdag. Men enda så godt som Manly, Sydney har behandlet oss så skal vil, om bare litt over en uke, legge det bak oss og ta for oss nye eventyr! Fra 7. mars til 2. april skal vi  på roadtrip opp Australias østkyst. Vi skal ta kysten med storm med campervan, grill, telt, surfebrett og masse solkrem. I den anledning har jeg bestemt meg for å skrive litt igjen, kanskje mest for meg selv - så jeg kan se tilbake på det hele. Det skal bli episk. Livet er episk, husk det. 

   #foto #australia #strand #reise #fotografi #canon

  LYKKERUS, GOOD OLE ALABAMA NEXT

 • 14.05.2012 kl.09:26
 • Æææ, jeg er så glad. Nå er det bare noen minutter til mamma og jeg kjører til flyplassen! Gleder meg noe helt vanvittig. I kveld når jeg skal legge meg så er jeg tilbake i Alabama. Men før det; mange, mange timer med flying og venting helt alene! Jaja, det går bra - den som venter på noe godt venter ikke forgjeves. God tur til meg! Håper dere alle får en fin start på uken, det gjør jeg! Snakkes på andre siden. 

  HOME SWEET HOME ALABAMA

 • 07.05.2012 kl.15:14


 • God mandag! Skulle bare dele min glede over at det bare er en uke igjen til jeg er på vei tilbake til USA! Fra 14. mai til 20. juni skal jeg tilbake til det livet jeg levde i ti måneder 2009/2010! Gleder meg helt ubeskrivelig mye til å se alle mine kjære igjen, rett og slett helt fantastisk skal det bli. Selv etter to år er det fortsatt mange jeg snakker med ofte og så klart noen jeg har snakket mindre med. Likevel tviler jeg ikke på at alt er som normalt når jeg kommer tilbake. På en måte er det helt uvirkelig, men så er det heldigvis virkelig! Gleder meg. Ææææ.

  DANMARK

 • 03.05.2012 kl.21:17
 • Noen bilder fra fridagen som var på tirsdag! 1. mai altså. Jeg ble med mamma, pappa og Emil (bror) på dagstur til Danmark! Utrolig deilig og avslappende tur. Vi stod tidlig opp og tok båten så kjørte vi til Skagen. På veien dro vi innom "ørkenen" Råbjerg Mile, litt utenfor Skagen, det er der de første bildene er fra. For et utrolig vakkert sted. Deretter dro vi til Skagen hvor vi spise is, vindusshoppet og surret litt rundt. Vi kjøpte jorbær og vin og dro til Grenen, en "gren" dannet av sand som skiller Skagerrak og Kattegat, og satt der og nøyt dette i solen. Før vi igjen gikk ombord i ferigen dro vi på resturant og spiste. Kan du tro jeg var sliten når jeg kom hjem! Enda mer slapp ble jeg av tanken på at jeg skulle opp om litt i overkant av seks timer. Men men, det gikk jo fint! Koselig tur i alle fall! 

  EGYPT #4 JEEP SAFARI

 • 21.03.2012 kl.10:28

 • Først kjørte vi JEEPer langt ut i ørkenen, Utrolig stilig og sand og fjeller så langt man kan se!


  Noe som var litt trist var at flere ganger kjørte vi forbi Beduin-byen (bildet under), som så ut som en slagmark, men det var altså noen som bodde der. Tre ganger var det barn, og da mener jeg barn fra kanskje 6 år som kom løpende ned til veien når vi kjørte forbi, og vet du hvorfor? De kom alle løpende ned med en geitunge de så gjerne ville at vi skulle kjøpe. Huff.


  Visste dere at kameler kan gå to uker uten vann? Beduinene brukte kamelene til å spore vann, for når en kamel er tørst så går den til den finner  vann! Stilig.  Steike så vondt man fikk i raua etter en stund! Vi ridde i 20 min og de siste 5 minuttene var ikke lige artige! Men holdt så klart ut!    Så skulle vi snorkle i det som heter Blue Hole. Det heter Blue hole pga det er vegger med koraller som danner et hull. På det dypeste er det 130 meter dypt.

  Unervannskameraet mitt var så klart nesten tomt for strøm, så fikk ikke tatt så mange bilder. Men men! 
  Alt i alt var Jeep Safarien utrolig bra og vi var kjempe glad for at vi meldte oss på! Det var en av detur sine turer (reisebyrået vårt), vi betalte 500 kroner pr person og turen varte fra 07:30 - 04:00. Lunsj var inkludert og vi var også innom en havneby som hette Dahab. Utrolig flott dag i alle fall! Dette er siste Egypt innlegget.  

  EGYPT #3 DELFIN SVØMMING

 • 15.03.2012 kl.20:15

 • For noen fantastiske dyr, fisk eller hva enn det nå måtte være. Hadde aldri lyst til å forlate vannet! Den nye drømmen er å bli sånn delfin-show-person! Sykt gøy. Det stiligste var at de kjentes og så helt ut som plastikk. Også skal det sies at de må være noen svært intelligente skapninger, det finnes nesten ingen grense for hva de kan læres!

  Også må jeg jo til slutt reklamere litt: 

  bloglovin

  EGYPT #2 AT NIGHT

 • 13.03.2012 kl.19:53


 • Kan ikke klage på at vi kunne drikke så mange drinker vi bare ønsket hele dagen under hele oppholdet! til venstre ser du utvalget av de drinkene vi kunne få
  som var gratise. Det skal sies at det og bo på hotell med all inclusive er helt herlig. På vårt hotell var det mat og barer over alt, så til tross for at hotellområdet
  var nokså stort var det alltid en bar og spisested i nærheten. Og friheten av bare å kunne gå å forsynes seg når man selv måtte ønske var helt fantastisk!
  Er veldig å anbefale! Man merket at det hele var lagt opp til an enn ikke trengte å forlate hotellområdet, noe vi likevel gjorde noen kvelder da.
  Men ble også litt kvelds-spasering rundt på hotellet eller ned på stranden. 

  EGYPT #1

 • 12.03.2012 kl.13:03 • For en tur, for et land, for en opplevelse. Første dagene i Egypt gikk med til å ligge ved bassenget, å-så-mange timer med soling. Intens soling. Litt bading, i nokså kaldt basseng vann. Senere oppdaget vi et oppvarmet basseng som var noe mer behagelig å bade i. Ja, de første dagene kom og gikk som vi ønsket at de skulle, vi bare lå og latet oss og slikket sol. Selv våknet jeg tidlig på morgenen alle dagene, så da benyttet jeg tiden til å lese eller til å se på bildene som var tatt, til Mads våknet. I 9-tiden spaserte vi i finværet for å spise frokost, for så å spasere tilbake til hotellrommet for å smøre oss med solkrem og så steike. Der lå vi til solen gikk ned.
  EGYPTFEBER

 • 28.02.2012 kl.12:53
 • Nå er det virkelig ikke lenge til jeg reiser, og tro meg - jeg teller dager. Tirsdag, onsdag, torsdag, fredag - Egypt. Er så lei av kaldt og surt vær nå, gleder meg helt vilt til å komme til sol og varme! Skal bli deilig å kjenne bare føtter mot sanden igjen. Og å kunne forlate huset uten jakke, lue og skjerf. For ikke å snakke om å ligge langflat på stranden hele dagen, uten bekymringer om jobb eller noe annet. Så måtte jeg jo slenge med et feriebilde - her er et bilde av meg og min bror i Florida, USA i 2010. 

   Det er så mye jeg vil gjøre, ri på kameler, snorkle, dykke, gå i ørkenen, se en pyramide, dra på båt utflukt - det finnes ingen ende. Selv om sjansen for at alt kan ses å gjøres på en uke er liten må man jo drømme seg litt bort før man skal reise. Kan ikke 3. mars komme nå med en gang! Jeg klarer ikke vente lenger. Er det forresten noen av dere som har vært i Sharm el Shaikh, og som har noen anbefalninger til hva som må gjøres eller ses?! Kom i så fall gjerne med forslag! Vi er et kjærestepar som skal på tur, om det hjelper noe! 
  Bildene er hentet fra Google. 

  REISEVÅR. FØRST EGYPT.

 • 20.02.2012 kl.16:38
 •  

  3. mars reiser jeg og kjæresten til Egypt! O'gud som jeg gleder meg. Hotellet vårt ligger i Sharm el Sheikh og heter Tropicana Grand Azure Hotel. Det er et fire + stjernes hotell. Må jo påpeke at basseng med pool bar og all inclusive ikke er noen skral kombinasjon. Bare all inclusive i seg selv skal jo bli helt eventyrlig. Jeg kan nesten ikke vente. Ligge på stranden, bli brun, slappe av, spise god mat, bare meg og min kjære.  Finnes ingen ende i hvor mye jeg ser frem til dette. Når jeg er i gang kan jeg jo også nevne at bare noen uker etter at jeg er hjemme fra Egypt så skal jeg til Malaysia og Thailand meg bestevenninne, Anne. For ikke å glemme at når jeg er hjemme fra Thailand skal jeg bare være hjemme i en måned så drar jeg til USA. For en deilig vår det skal bli. Har ikke ord. Men en ting om gangen, først skal kan jeg se frem til alt dette:   My name is Ida Oline. I am a 22 year old adventure-seeker from Norway. I'm now enjoying life in Sydney, Australia - untill the gypsy in me takes me away to more unxeplored places. Enjoy, and feel free to leave a comment or e-mail me at ida.o.jak@hotmail.com
  Follow me!
  bloglovinbloglovinbloglovin

  Category
  Follow me on instagram: @idaolineja
  Archive  , Kristiansand

  Kategorier

  Arkiv

  hits