Mote

BRYLLUP ANTREKK

 • 26.06.2015 kl.16:38
 • Kjole/ZARA//Sko/Mani//Klutch/Tiger

  I morgen er det klappet og klart for bryllup, og jeg gleder meg masse til å bære min nydelige kjole fra ZARA. Denne kjøpte jeg for mange år siden og har brukt den i et bryllup og en 50 års dag før - alltid like nydelig. Den ser dus ut på bildet, men i virkeligheten er den veldig knall korall/rosa farget og virkelig bare vakker. Synes det er så fint med sterke farger på kjoler, spesielt på sommeren når man i tillegg er litt brun. Gleder masse til å pynte meg og gå med finstasen, det elsker jeg. Har ikke vært i så mange bryllup før, men nå som jeg begynner å bli eldre så begynner vel alle venner og kjære å gifte seg snart, hoho. 

  BLACK HAT, PINK PANTS

 • 23.06.2015 kl.00:10


 • Kristiansand er utvilsomt Norges beste sommerby.

  Nydelig vær og en tur i byen er noe jeg har savnet utrolig mye mens jeg har vært borte. Det er ingen tvil om at det blir flere slike dager fremover, selv om det til tider kan gå litt utover lommeboken, hehe.. Uansett! Hadde som jeg forventet en helt fantastisk helg med masse latter, kjærlighet og glede. Søndag fikk jeg sett masse herlig familie som jeg ikke hadde sett siden oktober, og det var utrolig godt! Nå er det mandag alt og jeg trodde jeg skulle ha en deilig fridag, men det endret seg fort etter telefon fra jobb - men det er jo bare deilig å få jobbet litt. I morgen er det altså jobb igjen, så etter et par episoder til av Big Bang Theory er det nok natta. Regner med det begynner å nærme seg for de fleste av dere, så; god natt og sov så godt <3 

  DON'T SWEAT IT

 • 20.06.2015 kl.11:01
 • Solen skinner, det er lørdag og livet kan ikke bli stort bedre! Jeg har herlige helge planer og masse å se frem til. Først skal jeg til byen med mamma for å se etter en kjole til et bryllup jeg skal i neste helg og eventuelt andre småsaker.  Vi skal kanskje spise sen lønsj på en ny tapas resturant i byen, som har fått utmerket kritikk. Senere skal jeg til min kjære bestevenninne Anne og stelle meg, kanskje grille litt og så ha et koselig vors med folk jeg har savnet masse! Gleder meg. Det hele blir nok rundet av med en heidundranes tur på et av Kristiansands utesteder. Hoho, jeg er jo endelig velkommen inn oppe på Harveys (22 års aldersgrense) nå, så det kan jo bli flott! Ellers så skal jeg i morgen treffe hele siden av familien min som bor i Ktown for første gang siden jeg kom hjem!! Grilling i hagen og ren sommer idyll. Senere på kvelden i morgen skal jeg treffe Mia og Jannike for en deilig søndag, kanskje med noe god mat eller noe godt i  glasset. En helt fantastisk helg i vente - også er jeg så heldig og ha fri på mandag også! Hoho! God helg dere!!

  ADIDAS

 • 15.06.2015 kl.23:08
 •  


  Be the difference. 

  I går var jeg på kjøpesenteret en siste gang for å kjøpe meg telefon, sko og for å si hade til alle butikkene. Jeg skulle unne meg et par fine treningssko, siden jeg sjeldent gjør sånt! To super fine par fant jeg, som jeg ble helt forelsket i. Jeg er verdens største vinglepetter og hadde ingen ide om hvilket par jeg skulle velge.. Etter mye frem og tilbake, om og men så tok jeg en sjefs avgjørelse jeg virkelig ikke pleier å gjøre; Jeg kjøpte rett og slett begge parene! Her ser dere de første!  

  Når dette blir postet sitter jeg på flyet! Neste stopp Europa og London. Deretter flyr jeg videre til Oslo, og så endelig destinasjon: Kristiansand! Ikke så alt for lenge til jeg er på Norsk jord nå! Hoho.

  BATHING SUITS

 • 12.05.2015 kl.23:03
 •  

  Alle fra asos HER HER og HER

  Er så glad badedrakter er tilbake i butikkene! Jeg er så lei av alle bikiniene og badedraktene mine.. Har ikke kjøpt ny på et år tror jeg og har brukt dem alle så mye.. Jeg har rett og slett hatt sommer siden januar 2014.. Da dro jeg på backpacker ferie i over fire mnd. Kom tilbake til Norge i mai og med det begynte den Norske sommeren! Begynnelsen av oktober dro jeg til Australia klar for Sommer på andre siden av ekvator. Sist men ikke minst følgte jeg varmen opp kysten fra Sydney til Cairns til Bail og så Thailand!! Hoho.. Det kaldeste jeg har kjent siden 4. jan 2014 er nok tempraturen i Sydney nå.. Heldigvis er det snart klart for nok en sommer! Og Norsk sommer er jo noe av det absolutt beste.. Grilling, teltturer, kveldssol, båtturer, reker, strand, byturer.. Ahhh.. gleder meg. 

  Er det noen som vet om noen bra nettsider for badedrakter og bikinier som sender til Norge eller Australia? Forutenom nelly og asos. 

  NEW SHOES ON

 • 11.05.2015 kl.09:46
 • God mandag!! Må bare vise de søte skoene jeg kjøpte i helgen. Selv om jeg nesten er hele 180 cm lang har jeg kjøpt heler! De er helt forferdelige å gå på og jeg blir nesten 2 meter.. Hehe, men de er jo så fine og til tross for høyden min elsker jeg å gå på heler! $10 kostet de bare, som tilsvarer ca 60 kr! Nesten gratis jooo, elsker salg.

  Ellers så har jeg hatt første dagen tilbake på jobb i dag! Kjennes godt å jobbe å få tjent litt penger igjen. Nå stter jeg på hostelet og venter på at Linus skal komme fra jobb og så skal vi spise taco! Nam nam nam.

  13.07.2012

 • 13.07.2012 kl.14:25
 • I går var ikke været så værst! jeg lå faktisk ute å solte meg en liten stund. Men siden jeg skulle på jobb klokken tre ble det ikke lenge, det er typisk at været er fint når jeg jobber. I dag er det ikke så verst heller, men var finere i går. Jeg skal på jobb i kveld også, så det får bare være! Er tungt å være tilbake på jobb, for å si det mildt! Går veldig greit og jeg skal absolutt ikke klage, men etter to måneder med fri er det tungt. Jaja, nå skal jeg bare nyte den siste tiden hjemme før jeg må hive meg på bussen! 

  PLUM LIPSTICK

 • 09.07.2012 kl.08:02
 • Jeg elsker den nye leppestiften min! I virkeligheten er den litt mørkene. Superfin. Nå er jeg pakket og klar til å dra hjem til Norge, skal blir litt godt ja. Har hatt en deilig tur, men så mye som jeg har vært bortreist de siste månedene så skal det faktisk bli litt godt å komme hjem en stund, men det skal bestilles ny tur også! Er ikke så galt å være hjemme å jobbe og nye norsk sommer en stund (så lenge det er sol da). Med andre ord, jeg ønsker meg fint vær ut hele september! Nå kommer snart taxien og vi er på vei til hjem kjære hjem. Vi snakkes i lille Norge!  

  DRØMMESEKKEN

 • 08.07.2012 kl.16:02
 • Jeg er så glad! Jeg har fått kjøpt meg sekk! Ble en svart en, til og med i ekte skinn. 40 euro betalte jeg for den, så det er jo ikke dyr i det hele tatt i og med at den er ekte. Var utrolig mange fine brun og beige toner å velge mellom også, men svart passer til alt og viktigst - til det jeg har i mitt skap. Jeg er superduper fornøyd. Vi var på loppemarked også i dag, så fikk kjøpt noen skatter der også. Altså løste det seg at butikkene var stengt! 

  Sykt deilg med sekk for meg som har gått å bært på en klutch i to uker. Nå skal alt bæres i sekk! Lykke. Har fått nye briller i dag også, som ble med på bildet!

  DAGENS ANTREKK 05.07.12

 • 05.07.2012 kl.23:40

 • Var noen dager siden, så nå slenger jeg ut dagens anntrekk igjen! Er så deilig å slippe jakke, håper virkelig været hjemme blir veldig bra veldig fort, slik at jeg kan slippe å finne frem jakkene mine igjen! 

  BACKPACK

 • 30.06.2012 kl.20:57
 • Jeg har så utrolig lyst på en ryggsekk. En skikkelig kul en. Enten med masse mønster og farger eller en ensfarget en i skinn. Det er jo så fint, for ikke å snakke om praktisk! Håper på å være så heldig å finne en i skinn på Fretex da jeg komme hjem, er så fint med vintage. En med mønster på må jeg nok kjøpe, noen som vet hvor jeg kunne ha fått tak i noe som ligner på en av de over? I så fall skrik ut og jeg er evig takknemmelig! Hva synes dere om ryggsekk? 

  GÅRSDAGENS OUTFIT

 • 30.06.2012 kl.09:34 • Noen flere bilder fra gårsdagen og hva jeg kledde meg i. Se den utsikten bak meg, den var enda finere utover til høyre fra bildet. Helt sykt. Tattoveringen er forresten ikke ekte, det er bare et resultat av at jeg kjedet meg litt!


  A FLOWER CAN'T BLOSSOM WITHOUT SUNSHINE

 • 28.06.2012 kl.09:03

 • GÅRSDAGENS OG DAGENS INNKJØP

 • 23.06.2012 kl.17:38

 • Huff nå har jeg brukt mye penger.. Og jeg som skal til Hellas på mandag. Jaja, jeg var rimelig flink til å ikke bruke unødvendig mye penger i USA, så da feriepengene var kommet og "formuen" enda var lovende da jeg kom hjem, skrek en stemme kjør på inne i hodet mitt. Så da gjorde jeg det. Nå gleder jeg meg helt utrolig mye til å tusle Athens gater i fargesprakende tøy. Jeg har fått helt hekta på skjørt, tre nye! I kveld blir det fest, sang og vin med godt selskap, det skal bli deilig! Jeg håper dere alle får en fin lørdagskveld med eller uten voksenbrus. Kos dere masse, det skal jeg. 

  SHOES

 • 09.05.2012 kl.17:56
 • Jeg kjøpte disse skoene på Lindex i går, så er spørsmålet om jeg skal beholde de? Jeg trengte noen litt sommerlige sko og jeg ville ha noen med hel på. Det jeg dessverre ikke vet er om jeg kommer til å bruke dem eller ikke. De kostet bare 200 kr, men om jeg ikke bruker dem er det jo 200 rett ut av vinduet. Hmm.. Ellers så har jeg vært på jobb både i dag og i går, derfor blir det lite tid til blogging. I kveld skal jeg heldigvis bare være hjemme å slappe av helt til jeg skal legge meg, føles fantastisk. Ha en fin dag dere! 

  OUTFIT

 • 04.05.2012 kl.22:33
 • Sol i dag også! Det er så deilig å kun sitte ute i halvveis bare skuldre! Det er litt kaldere i dag enn i går og dagen før det, dessverre, men det går bra. I dag jobbet jeg fra klokken fem til ti, men før det var jeg på Sømstranden med Anne, Annika og Vidar. Vi spilt boccia, spiste digg og chillet i finværet! Relativt perfekt start på dagen! Etter jobb kom snille taxi Anne og hentet men og nå sitter vi nok en gang å stapper kalorier i tryne! Wuhooo. Ha en strålende helg alle mann! Mi pratas.

  WORKING WOMAN

 • 18.04.2012 kl.08:17
 • Elsker denne nye klutchen som jeg kjøpte i Phuket. Søt lilla farge! Når det er sagt, så er det uhyre rart å være tilbake i hverdagen! Nå skal jeg faktisk på jobb, noe jeg ikke har vært på veldig lenge. Eller på en måned, det er jo en god stund. Skal bli litt deilig, men også nokså rart. Skal bli godt å få penger inn og ikke bare ut, for det begynner å bli nok så tomt nå! Håper du får en strålende dag, enten du jobber, går på skole eller har fri! Nå må jeg løpe. 

  070412

 • 07.04.2012 kl.04:05
 • God morgen! Da var klokken ni her i Krabi og meg og Anne skal stå opp å spise frokost. Det er helt rart at det er siste dagen vår her i dag, rart og veldig trist. I dag skal vil til Phoda Island, men før det skal Anne ta Thai Massage og jeg ta Eyelash Extentions! Når det er så billig som det er her så må det jo prøves! Tenk nå er det bare ti dager til vi er hjemme igjen.. gud som tiden har flydd! 

  HVA BANGKOK SHOPPING RESULTERTE I

 • 02.04.2012 kl.04:29
 • Tror jeg fikk svidd av nesten 2000 kroner i går, i Bangkok. Det er sykt. De to jeans shortsene kostet 20 kroner pr stykk! Med andre ord så vet jeg egentlig ikke hva pengene har gått til, hehe, men ble litt det jeg kjøpte på Zara og slikt. Men men, jeg er storfornøyd så! Skulle ønske jeg hadde kjøpt enda mer, men men. Får håpe jeg finner noe i Krabi, Phi Phi eller Phuket! Klokke i alle fall, det jeg ha. Nå skal vi snart dra til flyplassen. Krabi next!

  OUTFIT 22032012

 • 22.03.2012 kl.10:45

 • God morgen alle i hop. Jeg har nettopp innsett at jeg reiser til Malaysia i morgen! Wææ. Herligland som jeg gleder meg, skal bli så fantastisk. Litt pakking gjenstår enda, men det ordner jeg i kveld. Flyet går ikke før i to-tiden i morgen, så har litt tid på formiddagen da også! GLEDER MEG SÅ. Ellers skal jeg bare minne om spørsmålrunden min her, nå er det siste sjanse i og med at jeg håper på å poste svarene i kveld! Så om du har noe du lurer på er det lurt og spørre nå, da det er sikkert at du får svar i kveld! Hehe. Ha en strålende dag alle sammen!
  Og en ting til! Følg meg på bloglovin da:

  bloglovin

  19032012

 • 19.03.2012 kl.15:24

 • Da var det på tide å dra på jobb! For en deilig dag. Heldigvis skal jeg bare jobbe noen få timer, fire for å være eksakt. Noen tenker kanskje "hva er vits med det?", men jeg tenker jiiippiiiii. Da har jeg mulighet til å finne på noe i kveld også! Ikke bare hjem å gjøe ingen ting, som det ender med om jeg jobber til ti. Så i dag skal jeg bruke kvelden på å gå med Mads, min kjære. Han reiser inn i militæret på onsdag, stakkars meg. Eller? Jeg skal jo tross alt til Malaysia og Thailand, og han i militæret. Hohoho.  Neida, blir ikke så artig, men det skal nok gå fint! 

  SPARKLE CLUTCH

 • 19.03.2012 kl.11:35
 • Kan ikke si annet enn at mammaen min er super flink! Hun har sydd klutch til meg! Jeg kjøpte et skjørt på h&m og glidelås på Stoff & Stil så har mamma ordnet resten. Til og med innvendig lomme har jeg fått. Hun er så flink! Tusen takk mamma. 
  Nå sitter jeg å spiser frokost, selv om jeg har vært opp i flere timer. Frokost smaker liksom ikke så godt med en gang man våkner, så da pleier jeg å drøye det litt. Ellers så tenkte jeg at jeg skulle sette meg ute i finværet å lese litt etter hvert. Man må jo utnytte det når sola stråler. Klokken fire skal jeg på jobb på Meny. Så må ellers bare ønske dere en god mandag!

  OH' HAPPY DAY

 • 14.03.2012 kl.11:04

 • God morgen, god morgen! Solen skinner og dagen er ung! Selv skal jeg på jobb i kveld, fra fire. Men før det skal jeg ta turen til byen med mamma. Det er så koselig å tuste rundt i byen når det er fint vær. Selv er jeg så godt som blakk, da jeg må spare penger til Thailand og USA, men det er da love å se fordetom! Jeg må gjenta; OH'HAPPY DAY! Håper dere alle får en strålende dag enten dere tilbringer den med kos eller jobb. Eller som meg, med en god blanding. Kos dere i finværet!

  OUTFIT

 • 29.02.2012 kl.17:50

 • Det er ikke verst når man kan stå ute å ta bilder i bare skuldre. Og ikke fryse, vell og merke. Solen har virkelig varmet opp dagen i dag, og flere hudre sørlandshjerter også, kan jeg tenke meg. I alle fall mitt. I dag har jeg vært i byen med min kjære, vi tuslet litt rundt i finværet, shopet litt og så dro vi hjem hver for oss. Likevel skal jeg på sørlandssenteret for å shoppe litt til og forhåpentligvis for å kjøpe noen ting til Egypt. 3 dager igjen. Årh. Noen som vet om noe som er lurt og ta med? 

  DETALJER FRA GÅRSDAGEN

 • 19.02.2012 kl.11:55
 • I går var jeg på jobbfest! Gratis alkohol på CB-kjelleren er ikke galt det! WEEEHOO.  JEG ELSKER DENNE GENSEREN

 • 17.02.2012 kl.10:12
 • Jeg er blitt helt betatt i den gensere jeg kjøpte for ikke så lenge siden. Gleder meg til å reise, da blir jeg brun og med det blir genseren enda finere! Jeg har fri i dag også, er helt snodig og ha så mye fri etter ukesvis med fult kjør og over 40 timer i uken. Kan si jeg trives bedre med moderat jobbe nivå. Men hvem gjør vel ikke det? Høhø. I dag skal jeg dra til byen med mamma i finværet! Bildene er fra gårsdagen. Nå skal jeg spise frokost, hva for noe godt skal jeg finne på i dag?

  Jeg fikk skikkelig vårfølelse i går når jeg gikk med solbriller og kunne være ute uten å pakke på meg med lue, jakke og skjerf. Svært presentabelt vær må jeg si. Blir kjempe glad! Det beste med det hele er at sola stråler like forbanna mye i dag! O?happy days.

  My name is Ida Oline. I am a 22 year old adventure-seeker from Norway. I'm now enjoying life in Sydney, Australia - untill the gypsy in me takes me away to more unxeplored places. Enjoy, and feel free to leave a comment or e-mail me at ida.o.jak@hotmail.com
  Follow me!
  bloglovinbloglovinbloglovin

  Category
  Follow me on instagram: @idaolineja
  Archive  ,

  Kategorier

  Arkiv

  hits