august 2012

INSPIRASJON

 • 27.08.2012 kl.13:30 • Bildene er hentet fra weheartit. 

  WELL I WAS THE ONE WHO SHOWED YOU THE SKY

 • 20.08.2012 kl.17:28

 • Nok en ny mandag og ny uke. Har hatt fri i hele dag, så har vært en tur i byen med ei venninne og ellers bare slappet av. Merket at det var rart da jeg tok bussen hjem fra byen i dag, bussen kjører forbi Universitetet (i Agder). Gamle og nye studenter var over alt. Faddere og fadderbarn med navnelapper på brystet. Fornøyde, unge mennesker med engasjement strålende ut av øynene på dem. Jeg innser det at jeg faktisk ikke trenger å se så mørkt på det å komme i gang med studiene snart, det skal faktisk bli litt deilig. Heldigvis har jeg ett år til jeg skal bruke på å bli litt ferdig med rastløsheten før jeg velger et sted å begynne på en form for utdanning. Er det noen av dere som hadde første skole dag i dag? 

  NIK LAYMAN PHOTOGRAPHY #2

 • 07.08.2012 kl.19:52

 • Her er to bilder til som Nik Layman tok av meg under oppholdet i USA. Angela King var makeupartist, så hun stod for sminke og antrekk. Jeg skrev det sikkert i mitt tidligere innlegg hvor jeg viste bilder tatt av Nik, men Angela og Nik er gift, og de jobber utrolig bra sammen. Det å ta bilder med dem to var en utrolig morsom opplevelse, og de gjorde det gøy, i motsettning til den andre "modell" opplevelsen i jeg hadde. Vi tullet og lo, og tok bilder i mens. Det var heller ikke flaut! Kunne gjerne tatt bilder med dem igjen! Hoho. 

   

  My name is Ida Oline. I am a 22 year old adventure-seeker from Norway. I'm now enjoying life in Sydney, Australia - untill the gypsy in me takes me away to more unxeplored places. Enjoy, and feel free to leave a comment or e-mail me at ida.o.jak@hotmail.com
  Follow me!
  bloglovinbloglovinbloglovin

  Category
  Follow me on instagram: @idaolineja
  Archive  Arkiv
  hits