juli 2015

INSTAGRAM: @idaolineja

 • 22.07.2015 kl.14:32

 • Følg meg på instagram: @idaolineja

  PALMESUS

 • 08.07.2015 kl.10:59 •    Sus, dus og rus.

  Herligland så fantastisk helgen var. Jeg fortalte jo at jeg aldri har vært på Palmesus, og når man er på min alder og bor i Kristiansand er det ganske uvanlig. I år fikk jeg endret på det!! Det hele var en spontan avgjørelse da jeg så noen skrive på facebook på onsdagen at de enda trengte frivillige i baren på lørdag. Jeg tenkte hvorfor ikke og så meldte jeg meg på. Jeg ble godkjent, hentet båndet mitt og dro og koste meg med venner på fredagen. På lørdag skulle vi jobbe i hele 11 timer, men det gikk overraskende fort og var veldig gøy. Så klart med hjelp fra andre herlige frivillige og god stemning ble det en super bra opplevelse og jeg hadde med glede gjort det igjen. I tillegg til billett på fredagen, fikk alle frivillige invitasjon til frivilligfest på mandag! Det var også super gøy!! Så som sagt en herlig helg og fantastisk opplevelse. Noen andre som var på Palmesus? 

   

  BLOWING BUBBLES

 • 05.07.2015 kl.17:11

 • Bobler er ikke bare for barn!

  Nå kan jeg med glede si at jeg endelig har ferie! Den siste uken har bare flydd av gårde.. Helt fantastisk har den vært, men har stått mye på planen hele uken - og jeg vil som vanlig ha med meg alt. Sist helg var jeg jo i bryllup og her er noen få bilder fra det. Flere kan jeg komme med senere, har ser dere i alle fall hvordan kjolen så ut. Hele uken har jeg vekslet på å jobbe og å være med venner - visst fikk jeg ikke også stilt opp som frivillig på Skandinavias største strandfestival, Palmesus også i helgen!! Jeg er fra Kristiansand og har aldri vært før så da tenkte jeg og hive meg på i år! Musikken de spiller på Palmesus har aldri vært helt min "go to" musikk, men så klart koste jeg meg masse likevel! Fredagen fikk jeg altså gratis inngang for så og jobbe frivillig i baren på lørdag. Kjempe gøy opplevelse som jeg helt sikkert vil gjenta. Herlige mennesker, god stemning og for ikke og snakke om hvor gøy det blir på frivillig fest på mandag. Hoho, ja jeg har nok nok en herlig uke foran meg - spesielt siden jeg har fri!! Glede!

  My name is Ida Oline. I am a 22 year old adventure-seeker from Norway. I'm now enjoying life in Sydney, Australia - untill the gypsy in me takes me away to more unxeplored places. Enjoy, and feel free to leave a comment or e-mail me at ida.o.jak@hotmail.com
  Follow me!
  bloglovinbloglovinbloglovin

  Category
  Follow me on instagram: @idaolineja
  Archive  Arkiv
  hits