juli 2012

FRIDAY

 • 27.07.2012 kl.16:05

 • Deilig sommer vær i dag også. Ikke verst det når man slutter på jobb 14:00! Helt fantastisk flott. Nå skal jeg stelle meg, så ta buss til ei venninne! Der skal jeg og noen klassevenninner fra vgs sitte å kose oss litt før vi skal på reunion! Blir kjempe gøy å se alle igjen etter så lenge. Håper dere alle får en flott fredags kveld og at dere har sol og sommer slik som jeg!

  25-07-2012

 • 25.07.2012 kl.13:41

 • For en deilig morgen. Jeg har suttet ute helt fra ti, været har faktisk ikke vært så verst i dag og da må man jo bruke det til noe. Jeg elsker å sitte ute å spise lønsj i sola. Nå skal jeg hoppe i dusjen og så  stelle meg, dermed skal jeg på jobb fra 15:00-20:00. Er ikke så ille med seinvakt når man har fint vær man kan nyte på formiddagen. Håper dere alle får en strålende dag!  

  SMASK

 • 25.07.2012 kl.00:48

 • Heisann! Jeg kan da ikke gjøre annet enn å beklage masse for dårlig blogging i det siste. Jeg føler nesten ikke jeg har vært hjemme i det hele tatt. Mellom jobb, venner, soving og enda mere jobb har jeg rett og slett ikke funnet tid og ork. Nå skal jeg prøve å skjerpe meg igjen, det er jo ikke så vanskelig å få til litt oppdateringer for dere. Tross alt er ikke sommerværet her på sørlandet noe å skryte av i år, så da kan jeg med god grunn sitte inne å blogge! Håper alt står bra til med alle og at sommeren hittil ikke har vært så verst! Vi snakkes i morgen.

  13.07.2012

 • 13.07.2012 kl.14:25

 • I går var ikke været så værst! jeg lå faktisk ute å solte meg en liten stund. Men siden jeg skulle på jobb klokken tre ble det ikke lenge, det er typisk at været er fint når jeg jobber. I dag er det ikke så verst heller, men var finere i går. Jeg skal på jobb i kveld også, så det får bare være! Er tungt å være tilbake på jobb, for å si det mildt! Går veldig greit og jeg skal absolutt ikke klage, men etter to måneder med fri er det tungt. Jaja, nå skal jeg bare nyte den siste tiden hjemme før jeg må hive meg på bussen! 

  DREAM CATCHER

 • 12.07.2012 kl.11:50

 • Endelig har jge fått kjøpt meg drømmefanger. Jeg kjøpte den på Naxos og jeg elsker den. Nå henger den rett over sengen, og skal beskytte meg for mareritt og sørge for at alle drømmene mine blir gode. I dag skal jeg på jobb fra 15:00-22:00, akkurat som i går. Føler ikke jeg får noe liv i det hele tatt når vaktene mine blir sånn, jeg får jo liksom nesten ikke gjort noe før og etterpå blir alt egentlig stress. Men men, jeg får holde ut, så mye ferie som jeg har hatt. Hoho. 

  NIK LAYMAN PHOTOGRAPHY

 • 11.07.2012 kl.14:41

 • Mens jeg var i USA var jeg og ei venninne med på styling av hår og makeup til portofiliene til noen som jobber på et hår og makeup studio. Angela King Layman står for makeup og Nik Layman står for foto og redigering. Var en utrolig slitsom men gøy dag, men mye stress og venting på en gang, og ingen mat. Hoho, uten mat fungerer jeg svært dårlig. Men var spennende å være med på. Noen dager senere tok jeg også bilder for makeupatristen (Angela) sin private portofolie, hvor hun sminket og kledde meg. Den gangen var det utrolig gøy, Nik Layman stod for foto den gangen og. Kan legge ut noen av de bildene senere! Nå skal jeg på jobb.

  THERE IS NO PLACE LIKE HOME (FOR A WHILE AT LEAST)

 • 10.07.2012 kl.12:41

 • Hai hai! Gud så deilig det var å sove i egen seng i natt, stå opp å være på mitt rom og å spise ferske norske rundstykker med norskt pålegg. Til nå har det vært deilig å være hjemme, i går kjørte jeg innom en fest for å si hei og hade til en komips som drar tilbake til Oslo i morgen. Koselig, koselig. Så dro jeg innom en annen kompis og slappet av litt der så dro jeg hjem, så en film og sovnet. Jeg har ikke fått vakter på jobben før torsdag, så har noen dager å kose meg litt på før jeg jobber torsdag t.o.m lørdag. Nå skal jeg til byen å kjøpe bursdagsgave til min kjære bror som hadde bursdag i går. Hipp hurra for han. Snakkæs. 

  PLUM LIPSTICK

 • 09.07.2012 kl.08:02

 • Jeg elsker den nye leppestiften min! I virkeligheten er den litt mørkene. Superfin. Nå er jeg pakket og klar til å dra hjem til Norge, skal blir litt godt ja. Har hatt en deilig tur, men så mye som jeg har vært bortreist de siste månedene så skal det faktisk bli litt godt å komme hjem en stund, men det skal bestilles ny tur også! Er ikke så galt å være hjemme å jobbe og nye norsk sommer en stund (så lenge det er sol da). Med andre ord, jeg ønsker meg fint vær ut hele september! Nå kommer snart taxien og vi er på vei til hjem kjære hjem. Vi snakkes i lille Norge!  

  DRØMMESEKKEN

 • 08.07.2012 kl.16:02

 • Jeg er så glad! Jeg har fått kjøpt meg sekk! Ble en svart en, til og med i ekte skinn. 40 euro betalte jeg for den, så det er jo ikke dyr i det hele tatt i og med at den er ekte. Var utrolig mange fine brun og beige toner å velge mellom også, men svart passer til alt og viktigst - til det jeg har i mitt skap. Jeg er superduper fornøyd. Vi var på loppemarked også i dag, så fikk kjøpt noen skatter der også. Altså løste det seg at butikkene var stengt! 

  Sykt deilg med sekk for meg som har gått å bært på en klutch i to uker. Nå skal alt bæres i sekk! Lykke. Har fått nye briller i dag også, som ble med på bildet!

  CLOSE TO OVER

 • 08.07.2012 kl.00:06

 • Nok en lang dag på ferie. Nå er vi jo tilbake i Athen, og det har vi vel egentlig vært siden i fem tiden i dag. Til min fortvilelse stengte de fleste butikkene klokken 18:00 i dag.. Og gjett hva.. Alt er stengt i morgen. Fryktelig trist, jeg som trodde jeg skulle få shoppet en hel hau disse to siste dagene. Heldigvis fant vi en h&m som var åpen, så fikk kjøpt litt sommertøy på salg, det var et lite plaster på såret. Så kan jeg jo se det positivi i det hele og tenke at jeg sparte penger! I morgen er siste dagen før vi drar hjem på mandag. Skal bli godt å komme hjem til kulde og regn nå. Nei huff.. Hvordan står det egentlig til med været på sørlandet?

  BYE BYE NAXOS

 • 07.07.2012 kl.09:23
 • Da var vi ferdig på Naxos. Herligland som tiden flyr, vi har jo bare noen få dager igjen før vi er hjemme igjen. I dag er det lørdag og på mandag er vi hjemme igjen, helt sykt at to uker kan gå så fort. Skal bli litt godt og komme hjem igjen også, jeg var jo bare hjemme i fire dager etter at jeg kom fra USA. Har nesten ikke vært hjemme i hele vår egentlig. Egypt, Malaysia, Thailand, USA, Hellas. Men men, nå skal jeg nyte noen dager i Athen, gjøre siste innspurt på shoppingen så hjem å jobbe. Høres i grunn fryktelig kjedelig ut når jeg tenker på det på den måten, men jeg har godt av å komme inn i noen ordentlige rutiner igjen! Naxos var i alle fall en fantastisk øy, drar gjerne tilbake hit! 

  LAST DAY

 • 06.07.2012 kl.23:52

 • Jeg beklager så mye for dårlig oppdatering i dag! Vi har vært på lang, lang kjøretur og sett masse, masse, så var vi bare så vidt innom hotellet før vi dro inn til byen for å spise middag og slikt. Snakk om å utnytte siste dagen på Naxos godt! Nå er jeg steintrøtt og gleder meg masse til å legge meg, så er det båt til Athen i morgen klokken halv 12! Jeg skal nok få blogget igjen før den tid. Også må jeg forresten si tusen takk for alle de koselige tilbakemeldingene på gårsdagens anntrekk, dere er vel skjønne, god natt 

  DAGENS ANTREKK 05.07.12

 • 05.07.2012 kl.23:40


 • Var noen dager siden, så nå slenger jeg ut dagens anntrekk igjen! Er så deilig å slippe jakke, håper virkelig været hjemme blir veldig bra veldig fort, slik at jeg kan slippe å finne frem jakkene mine igjen! 

  READY TO DANCE WITH THE WIND

 • 05.07.2012 kl.09:37

 • God morgen, god morgen. Nå bærer det til stranden og jeg er klar for mere windsurfing! Det er klart jeg blir pro, for i dag skal vi leie brett for hele dagen. Hurra. Vi snakkæs. 

  VINDSURFING

 • 04.07.2012 kl.18:33

 • Som dere ser så prøvde jeg vindsurfing i dag! Vi (meg og min bror) begynte med en time med instruktør, så fikk vi ha brettet i en time, det hele kostet 70 euro. Første 20 minuttene stod vi på land og instruktøren forklarte regler og tips om hvorden det hele skulle gjøres, så var det bare å hive seg i det! Det å stå på brettet var ikke så vanskelig, det var det å kjøre i riktig rettning som var vrient! Her står instruktøren å forteller meg hva jeg skal gjøre og hvordan jeg skal holde seilet. 

  Må si det er fryktelig rart at mamma ikke fikk noen bilder av da jeg falt! Hvis vinden tok tak i seilet og jeg stod plassert feil var det over og ut, dette var noe som skjedde flere ganger. Her svømmer jeg og Emil tilbake etter at jeg har kjørt i feil rettning alt for lenge. Det er ikke bare, bare når alt man klarer plutselig blir å kjøre rett til sjøs, da er det bare å hoppe i have, svømme tilbake og begynne på nytt!

  Til slutt fikk vi begge litt teken på det, men absolutt ikke så mye som jeg skulle ønske. Det kule med vindsurfing er jo at det kan gjøres hvor som helst, i og med at det nesten alltid er vind ved havet så er det mye oftere forhold for dette enn for vanlig surfing foreksempel. Kanskje det er dette jeg skulle invistere i og begynt med hjemme i Kristiansand? Hoho, hadde det bare ikke vært så dyrt. Håper i alle fall på å få leid brett i morgen også, så kan vi øve litt til!

  Noen andre som har prøvd vindsurfing? 

  PORTALEN

 • 04.07.2012 kl.09:48 • Måtte jo slenge med et klassisk solnedgang bilde fra den kjente Portalen her på Naxos. Hvis gjør et søk på dette på google vil du nok få opp en hel hau av slike bilder, for dette er en må gjøre når man er på Naxos. Det andre bilde er utsikten fra Portalen, over selve sentrum på Naxos. Flott by, men ikke like gammel og pen som de små byene på Santorini. Nå skal vi på stranden, og jeg skal slikke sol som bare det, nå er det bare tre hele dager med sol igjen - siste innspurt!

  BEACHBOUND

 • 03.07.2012 kl.17:20


 • Her på Naxos har strandene helt krystallklart vann, altså helt nydelig. Vi kom tilbake til hotellet for en stund siden, jeg la meg net i sengen - en, to, tre så sovnet jeg. Man blir trøtt av å være på ferie, det skal være sikkert å visst. I alle fall når du har foreldre som drar deg opp klokken ni om morgenen, og jeg hver kveld er dum nok til å se på film til langt på natt. Men, men. Hva vi skal i kveld vet jeg ikke enda, men nå skal jeg i alle fall ta en dusj og gjøre meg klar til hva enn kvelden har å by på. Kos dekk. 

  INSTAGREECE

 • 03.07.2012 kl.09:01 • Slenger bare ut bildene jeg har lagt ut på instagram fra Hellas så langt. Nå skal jeg på strande, så skal prøve å få tatt noen bilder der i dag! Har jo nesten ikke lagt ut bilder fra stranden i det hele tatt! Også vil jeg jo så klart minne dere på at dere må følge meg, for dere som ikke allerede gjør det så klar! Navnet mitt er idaolineja, eller dere kan bare trykke på linken: 

  WITH WIND IN MY HAIR

 • 02.07.2012 kl.16:22

 • Båtturen gikk overraskende smartefritt, selv om den var veldig forsinket og vi ventet lenge på brygga. Nå er vi i alle fall endelig kommet oss til Naxos! Til nå ser det utrolig fint ut, men turkist vann og hvite strender. Det blåser ufattelig mye i dag da, får håpe dette er noe som gir seg. Nå har vi nettopp vært på hotellets resturant og spist, så skal vi kanskje snart ta en tur ned for å se på stranden etterhvert. 

  NAXOS NEXT

 • 02.07.2012 kl.08:32

 • Da var siste dagen på Santorini kommet! For en flott øy, stille og rolig, men utrolig pen og koselig. Turen går nå videre til Naxos, så nå har jeg en aldri så liten båttur i vente. Det blåser som bare det og bålgene er skyhøye, dette blir gøy. Hvis jeg overlever dette så snakkes vi når jeg er der! 

  IDYLLISKE OIA, SANTORINI

 • 01.07.2012 kl.09:16

 • Tenkte bare å legge ut noen bilder fra gårsdagen. Vi dro først til en strand og lå der til i to-tiden, etter det dro vi opp til en koselig liten by som heter Oia. Åååååja, Oia. Nettopp. Uansett, samme som Fira, som vi var i dagen før, så var denne byen noe av det peneste og kosligste jeg noen gang har sett. For det meste bare smale søte gater. 

  Her spiste vi pannekaker med sjokolade og is, og drakk kaffe. Helt ok utsikt liksom, ja. Noen som er litt misunnelige? 

  Her ser dere den ene siden av byen. Slik ser det ut overalt i sentrumene rundt på Santorini. Helt nydelig. Det jeg lurer på er hvordan i alle dager de har klart å bygge alle disse bygningene helt på toppen av fjellene. Det høres ut som mye bæring.. og nå er disse bygningene nok så gamle også, så de hadde nok ikke det beste utstyres. Uansett; takk til dem som gjorde det mulig, for dette er virkelig noe alle burde se med eget øye - idyllisk. 

  My name is Ida Oline. I am a 22 year old adventure-seeker from Norway. I'm now enjoying life in Sydney, Australia - untill the gypsy in me takes me away to more unxeplored places. Enjoy, and feel free to leave a comment or e-mail me at ida.o.jak@hotmail.com
  Follow me!
  bloglovinbloglovinbloglovin

  Category
  Follow me on instagram: @idaolineja
  Archive  Arkiv
  hits