juni 2015

BRYLLUP ANTREKK

 • 26.06.2015 kl.16:38

 • Kjole/ZARA//Sko/Mani//Klutch/Tiger

  I morgen er det klappet og klart for bryllup, og jeg gleder meg masse til å bære min nydelige kjole fra ZARA. Denne kjøpte jeg for mange år siden og har brukt den i et bryllup og en 50 års dag før - alltid like nydelig. Den ser dus ut på bildet, men i virkeligheten er den veldig knall korall/rosa farget og virkelig bare vakker. Synes det er så fint med sterke farger på kjoler, spesielt på sommeren når man i tillegg er litt brun. Gleder masse til å pynte meg og gå med finstasen, det elsker jeg. Har ikke vært i så mange bryllup før, men nå som jeg begynner å bli eldre så begynner vel alle venner og kjære å gifte seg snart, hoho. 

  SANKTHANSAFTEN

 • 24.06.2015 kl.17:37 • Å du vakre sørland, du er virkelig en perle på sommeren!

  I år har jeg feiret Sankthansaften akkurat slik alle burde feire den - med båttur, vin og godt selskap! Også tøffet vi rundt på leite etter bål så klart, det hører jo også med. Med nydelig vær på toppen av det hele er det jo ikke akkurat vanskelig å kose seg. Jeg nøt kvelden med mamma, pappa, tante og min fetter, og neimen var vi ikke ute helt til halv tolv også - virkelig en koselig tur! 

  Nå sitter jeg i litt små-panikk og har kjøpt meg bussbillet til Sverige rett etter jobb i morgen, i stede for fredag morgen som jeg tenjte. Ja, for ikke bare skal jeg dra for og se min kjære, men jeg skal i bryllup i helgen! Til kusinen til min kjæreste - det gleder jeg meg til. Uansett, nå kjenner jeg at jeg plutselig fikk masse å gjøre i kveld. Jeg som først og fremst må få orden på rommet mitt, jeg må pakke og finne stell til brylluppet, jeg tenkte jeg skulle ta solarium så jeg skulle være solbrun og ja... det ene etter det andre..  I alle fall så kan jeg begynne med å legge fra meg PC'en! Ha en flott kveld dere!

  BLACK HAT, PINK PANTS

 • 23.06.2015 kl.00:10 • Kristiansand er utvilsomt Norges beste sommerby.

  Nydelig vær og en tur i byen er noe jeg har savnet utrolig mye mens jeg har vært borte. Det er ingen tvil om at det blir flere slike dager fremover, selv om det til tider kan gå litt utover lommeboken, hehe.. Uansett! Hadde som jeg forventet en helt fantastisk helg med masse latter, kjærlighet og glede. Søndag fikk jeg sett masse herlig familie som jeg ikke hadde sett siden oktober, og det var utrolig godt! Nå er det mandag alt og jeg trodde jeg skulle ha en deilig fridag, men det endret seg fort etter telefon fra jobb - men det er jo bare deilig å få jobbet litt. I morgen er det altså jobb igjen, så etter et par episoder til av Big Bang Theory er det nok natta. Regner med det begynner å nærme seg for de fleste av dere, så; god natt og sov så godt <3 

  DON'T SWEAT IT

 • 20.06.2015 kl.11:01

 • Solen skinner, det er lørdag og livet kan ikke bli stort bedre! Jeg har herlige helge planer og masse å se frem til. Først skal jeg til byen med mamma for å se etter en kjole til et bryllup jeg skal i neste helg og eventuelt andre småsaker.  Vi skal kanskje spise sen lønsj på en ny tapas resturant i byen, som har fått utmerket kritikk. Senere skal jeg til min kjære bestevenninne Anne og stelle meg, kanskje grille litt og så ha et koselig vors med folk jeg har savnet masse! Gleder meg. Det hele blir nok rundet av med en heidundranes tur på et av Kristiansands utesteder. Hoho, jeg er jo endelig velkommen inn oppe på Harveys (22 års aldersgrense) nå, så det kan jo bli flott! Ellers så skal jeg i morgen treffe hele siden av familien min som bor i Ktown for første gang siden jeg kom hjem!! Grilling i hagen og ren sommer idyll. Senere på kvelden i morgen skal jeg treffe Mia og Jannike for en deilig søndag, kanskje med noe god mat eller noe godt i  glasset. En helt fantastisk helg i vente - også er jeg så heldig og ha fri på mandag også! Hoho! God helg dere!!

  SENE SOMMERKVELDER

 • 18.06.2015 kl.09:35

 •  


  Fine, vakre, flotte jentene mine. Det er ikke å legge skjul på at dere har jeg savnet ekstremt masse!

  Samme dag som jeg kom hjem var jeg invitert i bursdag til min kjære Mia! Og til tross for at jeg hadde reist i nesten 50 timer kunne jeg så klart ikke å si nei - og det er jeg kjempe glad for! Herregud som jeg savnet disse flotte jentene. En flaske vin ble til to og tre og jeg var ikke hjemme før halv 4 på morgenen. Hoho! Deilige sommerkvelder. Ser frem til å-så-mange flere i løpet av sommeren! Nå har jeg vært hjemme i noen dager og allerede i dag skal jeg på jobb. Det skal bli så koselig og se alle barnene og kollegaene mine i barnehagen igjen. Det å jobbe i barnehage på sommeren er jo rene drømmen! Sommer, sol (forhåpentligvis) og barn som leker og ler - det er jo ren gledemedesin. Nå skal jeg i alle fall en kjapp tur på Sørlandssenteret og så på jobb etterpå. Snart er det helg og da skal jeg kose meg enda mer med venner og sol. Ah livet. 

  LANDET I RØDT, HVITT OG BLÅTT

 • 16.06.2015 kl.13:45

 • Og ja; vi elsker dette landet. 

  Etter over 40 timer på reisefot kan jeg endelig skrike av glede; jeg er på norsk jord! Det er tross alt godt over 8 mnd siden sist, solen skinner og det er 16. juni, kan virkelig ikke klage. Jeg visste det kom til å bli godt å komme hjem, men følelsen og gleden jeg kjenner inni meg overstiger all forventning! Nå sitter jeg på Gardermoen og venter på fly til kjære, elskede Kristiansand. Gud som jeg gleder meg til å gå av flyet i min nydelige hjemby. Som jeg nevnte er været nydelig og over all forventning her i Oslo, så da er det bare å krysse fingrene å håpe på at sola skinner like kraftig hjemme. Ha en helt vidunderlig tirsdag alle sammen, det skal i alle fall jeg!! 

  ADIDAS

 • 15.06.2015 kl.23:08

 •  


  Be the difference. 

  I går var jeg på kjøpesenteret en siste gang for å kjøpe meg telefon, sko og for å si hade til alle butikkene. Jeg skulle unne meg et par fine treningssko, siden jeg sjeldent gjør sånt! To super fine par fant jeg, som jeg ble helt forelsket i. Jeg er verdens største vinglepetter og hadde ingen ide om hvilket par jeg skulle velge.. Etter mye frem og tilbake, om og men så tok jeg en sjefs avgjørelse jeg virkelig ikke pleier å gjøre; Jeg kjøpte rett og slett begge parene! Her ser dere de første!  

  Når dette blir postet sitter jeg på flyet! Neste stopp Europa og London. Deretter flyr jeg videre til Oslo, og så endelig destinasjon: Kristiansand! Ikke så alt for lenge til jeg er på Norsk jord nå! Hoho.

  UNTIL NEXT TIME, MANLY

 • 14.06.2015 kl.20:01
 • Bye bye, beautiful Manly. 

  Da er tiden kommet - jeg skal dra hjem. Klokken er alt for tidlig på morgenen og jeg skal nå sette meg i en taxi og dra til flyplassen. Hele mitt opphold i Australia har vært en absolutt fornøyelse, og nok et kapittel av livet mitt som jeg aldri kommer til å glemme. Jeg er så utrolig heldig som har hatt denne muligheten, og sier med et lykkelig hjerte at jeg har funnet enda et sted jeg kan kalle hjem. Manly, jeg elsker deg og alt du har brakt meg og jeg gleder meg til neste gang vi ses. Kan ikke en gang begynne å beskrive (her jeg sitter med tårer i øynene) hvor mye jeg kommer til å savne både stedet og så klart menneskene jeg har møtt her. Tusen takk for 8 uforglemmelige måneder. Ses igjen snart. Norge, håper du er klar for å ta meg i mot. Ønsker meg sol. 

  GIRLS NIGHT

 • 14.06.2015 kl.01:52

 •  

      

  Å, som jeg kommer til å savne disse jentene.

  Bilder fra fredag når vil hadde en fantastisk jentekveld som en aldri så liten avskjed for meg. Trist og si.. Men herligland så gøy vi hadde det! Vi var ca 12 jenter som suste rundt fra bar til bar og gjorde Manly utrygt. Noen ganger er det ikke mye som er bedre enn en ordentlig jentekveld på byen med champagne, cider, drinker og masse latter! Heldigvis er verden så liten at jeg kan komme tilbake å se dem alle sammen en gang i fremtiden. 

  Nå har det kommet til den dagen hvor jeg faktisk kan si jeg reiser hjem i morgen. Før solen står opp i morgen er jeg i en taxi på vei til flyplassen. Det kjennes både rart, trist og deilig på en gang, men sånn er det vel alltid å reise hjem spør du meg! I dag skal vi spise god frokost, pakke og rydde rommet vårt og så dra ned til baren for en siste sammenkomst med våre elskede venner! Det skal bli en fin dag og solen skal stå varmt og høyt på himmelen! Ha en herlig søndag dere!

  SWEET EMOTION

 • 11.06.2015 kl.22:09

 • It's all fun and games. Håper jeg kan kle meg like sommerslig denne helgen!

  Herligland, nå sitter jeg og gjør meg klar til min aller siste dag på jobb i Australia, og det kjennes godt! Ikke for jeg skal bli godt å dra fra Australia, men for jeg er såååå klar for å være ferdig med denne jobben! Hoho! Og som dere kanskje vet så er fredag min yndlings dag på jobb, ikke bare for det nesten er helg, men for vi bare jobber 6 timer også bestiller vi mat til lønsj! Gleder meg masse til å filføre min aller, aller siste dag med et smil. Ellers så er jo det jo også siste helgen, og jeg skal se til å nyte hvert sekund. Været skal bli fint også, så da er det jo enklere og finne på lek og gøy!

  HVILKEN MAT HJEMME IFRA SAVNER DU NÅR DU ER BORTREIST?

 • 10.06.2015 kl.21:55
 • Mmmm... Vann i munnen. Nam, nam.. Mmmm. Food'gasm. 

  Når man er ute å reiser over lengre tid kommer man ikke bort ifra og savne enkelte norske matvarer - som med alle andre ting får man jo da enda mer lyst på disse tingene når de ikke er tilgjengelige.. Som jeg har nevnt tidligere "savner" jeg lite, når jeg er ute å reiser tenker jeg ikke så fryktelig mye på det som er hjemme. Men hos meg, som hos alle andre streifer noen norske matvarer hjernen nå og da. Så klart er det ikke alt på en gang, men en simpel ting nå å da. For eksempel når jeg skal smøre meg en brødskive (som jeg vet ikke er like gode som mamma sitt brød) og atter en gang slenger på ost og skinke tenker jeg "mmm.. brunost hadde vært godt eller makrell i tomat". Jeg har merket at pålegg er en av de tingene jeg tenker mest på. Men også når jeg skal sette meg godt ned i sofaen med en pose med chips savner jeg alltid grønn sørlandschips og Maarud Holiday dip. Noen ganger når jeg går forbi godterihyllen i butikken savner jeg smågodt og lakris.. Ja, noen ganger har jeg vært så bestemt på visse ting at jeg har endt opp uten noe godis i det hele tatt i mangel på hva smaksløkene skriker etter.

  Under sommeren her savnet jeg så klart reker, krabber og pappas grillmat og stekt makrell! Norske jordbær, blåbær og bringebær også! Julen ble ikke helt det samme uten julebrus, julekaker og brente mandler, til tross for at jeg lagde både pinnekjøtt og ribbe. Jeg savner tex-mex fra Santa Maria, for her har de bare Old El Paso. Ja, som dere ser kan jeg komme på en hel del, og listen hadde nok bare blitt lengre og lengre.. Men heldigvis er alt der hjemme og venter på meg, og en ting kan jeg love dere; når jeg kommer hjem skal jeg frotse alle mine matsavn, 8 mnd verdt, helt til magen sprekker og jeg aldri vil kjenne smaken av rømmedip igjen. Det skal bli en fin dag. Mmmm.  

  Er det noe spesielt i matveien du savner når du er bortreist? 

  CLOSE TO OVER

 • 09.06.2015 kl.12:58

 •  

  Darling Harbour// Circular Quay

  Om nøyaktig en uke har flyet mitt landet i Oslo og jeg sitter på Gardemoen og venter på toget. Om en uke og ca 6 timer er jeg fremme i Kristiansand og får se mine aller kjæreste foreldre og bror igjen - tenk for første gang på over 8 mnd. Kjennes ganske sykt skal jeg si dere, for tiden har bare flydd.. Også får jeg mest sannsynlig også se noen av mine fantastiske venner også senere den samme kvelden som jeg kommer hjem. Så mye som jeg alltid klager over det å reise hjem så skal jeg ikke legge skjul på at det skal bli så utrolig godt å se venner og kjære igjen. Det er jo det absolutt beste med å komme hjem!!  Også er jo sommer i Norge, spesielt Kristiansand, bare rent idyll på sommeren. Nei, så joda. Det skal visst bli litt godt å komme hjem, enda så perfekt jeg har hatt det. 

   

  LET'S THROW IT BACK: MISSION BEACH

 • 08.06.2015 kl.22:03

 •  

     Throw back, Mission Beach, 29-03-2015. 

  Kan nesten ikke tro at det allerede er over to mnd siden vi ble ferdige roadtripen i opp Australias østkyst. Det kjennes som om alt var i går jo! Jeg satt og så gjennom masse bilder i går kveld og fant så utrolig mange fine som jeg ikke har lagt ut enda - tenkte derfor å legge ut noen en gang i blant, mens jeg drømmer meg tilbake til den fantastiske turen. Disse bildene er fra Mission Beach, bare tre dager før vi dro til Indonesia, her gjorde vi bare et lite stopp i en liten time før vi skulle levere bilen i Cairns. Fin strand og strålende sol, det er to komponenter som virkelig gjør livet idyllisk! Og gud så mange flotte strender vi besøkte, Australia er virkelig et helt nydelig land. 

  Nå er det tirsdag morgen og jeg skal snart på jobb. Frokost er spist og kaffe er drukket, nå tar jeg i mot min aller siste jobbuke med et smil!  

  TIE-DYE

 • 08.06.2015 kl.10:55 •    Monday. 

  Jeg vil gi en stor klapp til værgudene for solen vi har fått! Helt siden jeg sluttet på jobb på fredag har solen strålet og temperaturen vært kjempe høy. Ikke verst til at det snart er midt på vinteren her i Sydney! I dag lå vi ute og solte oss i over 3 timer tror jeg. Litt farge har jeg fått, men håper og ber om at været er like fint neste helg så jeg kan steike litt da også. Ellers tok vi en liten tur til en park for å leke oss litt på longboardene våre! Har rett og slett vært ute i hele dag, gud så deilig!! Siden jeg har hatt fri i dag blir i morgen første dagen på aller siste jobbuke her i Sydney.. Det blir rart, men herregud så deilig. Kan mildt sagt si jeg er rååå, mega, dritt lei av jobben min, til tross for helt topp medarbeidere. Er mye bæring og mildt sagt tungt arbeid, pøh, ja skal bli godt å være ferdig. Jeg håper dere alle har hatt en helt vidunderlig helg, og at dere har hatt minst like fint vær som jeg! 

   

  SUMMER LOVIN'

 • 08.06.2015 kl.02:07

 • Smak av sommer 

  For en super-duper-kjempe helg! Og den er til og med ikke slutt enda. Det kjentes godt og våkne en mandag morgen og ikke behøve å gå på jobb. Har rett og slett vært strålende fint vær hele helgen, og i dag er ikke et unntak. Nå skal jeg lage pochert egg og bacon til frokost (mmm.. nam), ta på meg bikinien og gå ut å sette meg i solen. Må jo ut å slikke litt sol, så jeg blir litt brun til jeg kommer hjem. Frem med sololje, for nå skal det steikes. Om nøyaktig en uke sitter jeg faktisk på et fly rettet mot Malaysia, deretter England og så Norge. Jeg er ganske klar for norsk sommer. Reker, grillmat og sene sommerkvelder. Godt.   

  PURPLE ROCK

 • 06.06.2015 kl.12:33

 •  

  Den fine Ametys, Kvarts stenen kjøpte jeg i Byron Bay, som et lite minne om hvor fantastisk, vakkert og unikt stedet var. Endelig fått gjort den til et smykke. 

  God morgen Norge! Noen som våknet opp med hamrende hodepine i dag? Det gjorde i alle fall jeg. Deilig nok så har det vært sol og kjempe varmt her i dag, så vi latet oss på verandaen hele formiddagen før vi så tok en liten tur ned til Manly for å tuste litt rundt og late som om vi fikk noe ut av lørdagen, hehe. Jeg har rett og slett vært så trøtt i dag at vi nå sitter og vurderer om vi skal blåse i å gjøre noe i kveld i det hele tatt! Men vi får se, klokken er jo bare litt over åtte, så kanskje vi tar en liten tur ned til baren for å treffe noen venner litt senere. I og med at jeg er så fryktelig trøtt kommer jeg bare til å sovne om jeg blir hjemme, og det er jo dårlig bruk av en lørdagskveld spør du meg! Får nok ta meg sammen og dra ut å leke. 

  LONG BATHS

 • 05.06.2015 kl.11:07

 •    Who doesn't love a long, relaxing bath after work on a Friday?

  Endelig er det helg dere! Herligland som jeg har lengtet. Her i Australia er det til og med rød dag på mandag. Det er Queens Birthday dagen, til tross for at dronningen ikke faktisk har bursdag, haha. Jeg stiller ingen spørsmål til det, men sier heller : Hipp hurra for det, fordi for meg betyr jo det langhelg! I dag sluttet jeg klokken 13:30 på jobb og tok bussen hjem og hev meg i badekaret. det var bare så fantastisk deilig.. Jeg har ikke badet på kjempe lenge, og har helt glemt hvor avslappende det er. Litt rødt i glasset hadde jeg også! Jeg elsker å slutte tidlig på fredaget, får litt Ida-tid da, og jeg liker Ida-tid veldig mye!! Nå skal Linus og jeg dra på vors og synge nest siste helgen inn! Nå er det vel snart helg i Norge også, så vil ønske dere alle en vidunderlig fredag også håper jeg jobb uken har passert fort! 

  $ TAX BACK $

 • 02.06.2015 kl.22:18

 • Kan ikke tro at jeg skal hjem om 13 dager.

  Siden det ikke er så lenge til jeg skal hjem må jeg begynne opperasjon tax back! Heldigvis får jeg jo tilbake mesteparten av skatt jeg har betalt her i Australia, og det har blitt en del nå! Er det noen av dere som har noen tips til hvordan jeg kan få tilbake skatten enkelt og billig? Jeg har sett en del sider på nett og jeg har sett forskjellige kontorer man kan gå innom. I alle fall så behøver jeg få i gang noe. Lurer også på om det er noen som vet hvor lang tid det tar ca? Alle tips hadde vært bra, så får jeg vel google litt også!

  SIBIRSK HUSKY

 • 01.06.2015 kl.21:39


 • Luna, Luna, Luna. 

  Se på denne nydelige hunden da.. En hvit Husky valp med isblå øyne.. Luna har ikke helt kommet ut av valpefasen enda og er derfor helt gal i hodet, haha. Det er derfor dessverre veldig vanskelig å få noe bra blide av henne nærme.Men får vel prøve igjen en dag. Det er en til Husky også, men den var ikke hjemme når jeg tok bildene. Han er voksen og er også helt nydelig! Igjen - får ta noen flere bilder en dag. Vanskelig å ta noen bilder av noe i det heletatt.. blir jo mørkt så sykt tidlig.. Godt jeg snart skal hjem til Norsk sommer og lyst til klokken 23! 


  FOOD AND WINE FESTIVAL

 • 01.06.2015 kl.03:33

 • Food and Wine Festival i Manly i helgen.

  Å, så var det plutselig mandag igjen. Herligland for en fantastisk helg jeg har hatt! Og det kjenner jeg virkelig i dag. Fredag har jeg jo allerede fortalt dere om, på lørdag var jeg og Linus i Manly og var på Food and Wine festival! Kjempe koselig var det, masse så matboder med himmelsk mat og masse forskjellige typer vin! Man kjøpte en kopp for $10 og så fikk man kjøpe vin for $5 etter det! Vi drakk vin og spiste lønsj, og så dro vi hjem igjen. Linus skulle senere på guttekveld med de fra jobb, så da bestemte jeg meg får å dra å se ei venninne jeg ikke har sett på en stund. Hun er sjef på en bar og skulle så klart jobbe, men likevel var det masse til til prat og kos. I timesvis satt vi inne på kontoret hennes mens hun foret meg gratis drinker! I går (søndag) var vi begge veldig trøtte og slitne etter å ha kommet hjem klokken fem på natten.. Vi så på tv og gjorde ingen ting helt frem til en kamerat ringte meg og spurte om vi ville komme ned på festivalen igjen. Linus var trøtt og orket ikke, men jeg tok med meg koppen fra dagen før og hoppet avgårde med glede!! Da ble søndagen plutselig også fylt med masse glede og kos! For en herlig helg!

  My name is Ida Oline. I am a 22 year old adventure-seeker from Norway. I'm now enjoying life in Sydney, Australia - untill the gypsy in me takes me away to more unxeplored places. Enjoy, and feel free to leave a comment or e-mail me at ida.o.jak@hotmail.com
  Follow me!
  bloglovinbloglovinbloglovin

  Category
  Follow me on instagram: @idaolineja
  Archive  Arkiv
  hits