mai 2012

A DUSTLAND FAIRYTALE

 • 28.05.2012 kl.18:55 • Hei hei! Som jeg fryktet så er ikke bloggingen så lett og holde opp med mens jeg er her. Beklager det. Stikker bare innom for å si at jeg er fortsatt er fullstendig levende og at jeg har det helt fantastisk. I dag er det Memorial day, en dag til ære for alle de som har dødd i krig. Alle har fri og heldige meg har blitt invitert på bbq hjem til min kjære Dakotas familie. Skal ble nam, nam. Må bare si det nok en gang: Jeg elsker maten her og er så utrolig glad for å være tilbake til Taco Bell, bbq og fried chicken. Fy søren for etusund men fantsatisk  utvalg de har av usunn mat her i sørstatene. Love it. Have fun and be safe. Snakkes!

  OUTFIT

 • 20.05.2012 kl.10:36

 • Hei hei! I dag har vi lugget på stranden timesvis for å slikke all sol som overhode er mulig. Etter det gikk vi tilbake til leiligheten vi bor i og dusjet og gjore oss klare til å gå ut å spise. Vi spise på en plass med et navn så pent som "Dick's", jaaa... Og det var rett og slett så dårlig som det høres ut. (Hvem lager en resturant med det navnet?!) Uansett! Etter vi tråkket i oss dritt dro vi nok en gang tilbake til leiligheten og gjorde oss klare til å gå ut. Nå har vi nettopp kommet hjem, hadde absolutt ikke lyst til å dra, men sånn ble det nå bare. Nå gleder jeg meg bare til nok en dag i morgen!! Håper dere har det i alle fall nesten så fantastisk som meg! Natta!

  PANAMA CITY

 • 18.05.2012 kl.15:26

 • God dag, god dag! Håper gårsdagens feiring var vellykket! Nå er klokken halv ni her og vi skal snart sette oss i bilen for å kjøre ned til Panama City. Det en by som ligger i Florida langs standkanten. Hun jeg bor hos for øyeblikket, eller faren, har en leilighet der nede. Så meg, Ciara (hun i bildet) og fire andre jenter skal ned dit for helgen og bare kose oss til max! Skal bli deilig og få badet og slikket litt sol ettersom de egentlig ikke gjør det her, da de ikke har særlig med strender her oppe i innlandet. Byen jeg bor i heter Pelham og ligger sånn ca midt i Alabama tror jeg. Så mye som det er fantastisk å være tilbake her så skal det bli deilig med litt strandliv også! Vi snakkes!!

  GRATULERER MED DAGEN KJÆRE NORGE

 • 17.05.2012 kl.18:05

 • Gratulerer med dagen til alle der hjemme og til kjære vakre Norge. Skulle ønske jeg kunne feire sammen med mine kjære, men får ta det igjen til nesteår! I alle fall: HIPP HIPP HURRA HURRA HURRA! Kos dere masse og spis noen is for meg også! 

  AMAZING TO BE BACK

 • 16.05.2012 kl.15:54

 • Hei! Merker det at mens jeg er her er det fare for at det blir dårlig med blogging, men jeg skal prøve så godt jeg kan! Det er rett og slett fantastisk å være tilbake og er nydelig å møte alle folkene jeg så kjært har savnet. Bare alle stedene også, som jeg har vært igjen, det føles helt utrolig å være her. Jeg har skrevet en liste over alle stedene jeg skal spise før jeg drar hjem, bare fordi det er så utrolig mye godt! Jeg har allerede krysset av tre av dem, o'hoi. Jeg må nok slappe av litt med pengebruken, hvis ikke går det galt! Haha. Men det er vel bare det intense suget nå i starten. Jeg skal jo tross alt være her en måned, så er jo ingenting å stresse med. Nå skal jeg sole meg litt! Snakkes senere!

  LYKKERUS, GOOD OLE ALABAMA NEXT

 • 14.05.2012 kl.09:26

 • Æææ, jeg er så glad. Nå er det bare noen minutter til mamma og jeg kjører til flyplassen! Gleder meg noe helt vanvittig. I kveld når jeg skal legge meg så er jeg tilbake i Alabama. Men før det; mange, mange timer med flying og venting helt alene! Jaja, det går bra - den som venter på noe godt venter ikke forgjeves. God tur til meg! Håper dere alle får en fin start på uken, det gjør jeg! Snakkes på andre siden. 

  1 DAY TO GO

 • 13.05.2012 kl.18:07


 • For en deilig og slapp dag jeg har hatt. Sovet, spist, sovet, besøk av mor og far, spist og nå må jeg få pakket ferdig til i morgen! Skal bli godt å komme seg til varmere strøk igjen, for i Alabama ligger temperaturen på rett under 30 grader nå. Ikke galt det nei. Gleder meg noe helt vanvittig til å komme tilbake å gjennforenes med gode venner. Jeg gleder meg også til alle resturantene jeg skal spise meg halvt ihjel på. Herligland, den måneden kommer til å bli helt fantastisk - det beste er at den begynner i morgen. Fy søren!

  SPØRSMÅLRUNDE

 • 11.05.2012 kl.20:07

 • Folk kommer med spørsmål hele tiden og noen ganger glemmer jeg dessverre helt bor å svare på dem! Siden det er det en liten stund siden sist så kjører jeg nå i gang en ny spørsmålsrunde! Enten det gjelder meg, foto, redigering, mote eller noe helt annet er det bare å spørre så skal jeg prøve å svare best mulig! So, what would you like to know? 

  (Bilde fra Danmark) 

  RAIN

 • 10.05.2012 kl.12:52

 • BILDEREDIGERING TIPS

 • 09.05.2012 kl.23:25

 • Fikk en stund tilbake et spørsmål om jeg kunne vise hvordan jeg redigerer bildene mine! Ble veldig forsinket, men klart kunne jeg det. Redigeringen min er uansett rimelig lett å lære bort, så hvorfor ikke!? So here comes: 

  Jeg har i det siste brukt noe så simpelt som PhotoScape, i og med at jeg ikke orker å ta meg tid til å instalere det jeg egentlig bruker (skal snart kjøpe ny pc). Jeg bruker som oftest samme redigering på alle bilder, men så klart er det noen unntak. De fem første stegene er den standart sammensettningen jeg som oftest bruker, også er det siste steget et jeg la til da det egnet seg i dette tilfellet! Slike ting avhenger ofte av hva motivet er. Min mening er at bilder av natur, himmel og hav er penere mer mer dybde og kontrast er hva kanskje et portrettbilde er. Håper det er lett nok å forstå:

  1. 2. 3.

  4. 5. 6.

  Her orginalbildet og det enedlige resultatet:  Var dette mulig å forstå? 

  SHOES

 • 09.05.2012 kl.17:56

 • Jeg kjøpte disse skoene på Lindex i går, så er spørsmålet om jeg skal beholde de? Jeg trengte noen litt sommerlige sko og jeg ville ha noen med hel på. Det jeg dessverre ikke vet er om jeg kommer til å bruke dem eller ikke. De kostet bare 200 kr, men om jeg ikke bruker dem er det jo 200 rett ut av vinduet. Hmm.. Ellers så har jeg vært på jobb både i dag og i går, derfor blir det lite tid til blogging. I kveld skal jeg heldigvis bare være hjemme å slappe av helt til jeg skal legge meg, føles fantastisk. Ha en fin dag dere! 

  HOME SWEET HOME ALABAMA

 • 07.05.2012 kl.15:14 • God mandag! Skulle bare dele min glede over at det bare er en uke igjen til jeg er på vei tilbake til USA! Fra 14. mai til 20. juni skal jeg tilbake til det livet jeg levde i ti måneder 2009/2010! Gleder meg helt ubeskrivelig mye til å se alle mine kjære igjen, rett og slett helt fantastisk skal det bli. Selv etter to år er det fortsatt mange jeg snakker med ofte og så klart noen jeg har snakket mindre med. Likevel tviler jeg ikke på at alt er som normalt når jeg kommer tilbake. På en måte er det helt uvirkelig, men så er det heldigvis virkelig! Gleder meg. Ææææ.

  05.05.2012

 • 05.05.2012 kl.11:39

 • God lørdags morgen, til dere som nettopp har stått opp! Selv har jeg vært oppe siden klokken åtte. Nå skal jeg chille i en time til før jeg skal på jobb fra 13-20. Ikke akkurat den ideelle måten å bruke en solskinnslørdag på, men nå er det altså slik det blir i dag! Jeg våknet ti på åtte i dag, er dere klar over hvor forferdelig det er? Når man våkner tidlig på en lørdagsmorgen og ikke får sove igjen? Ikke gøy. Gjorde det beste ut av det og spiste god frokost med pappa og har slappet av lenge. Nesten sånn at jeg skulle ønske tiden kunne gå fortert, sånn at jeg kunne kommet meg på jobb! Hoho. Kos dere i finværet (til dere som har finvær)! 

  OUTFIT

 • 04.05.2012 kl.22:33

 • Sol i dag også! Det er så deilig å kun sitte ute i halvveis bare skuldre! Det er litt kaldere i dag enn i går og dagen før det, dessverre, men det går bra. I dag jobbet jeg fra klokken fem til ti, men før det var jeg på Sømstranden med Anne, Annika og Vidar. Vi spilt boccia, spiste digg og chillet i finværet! Relativt perfekt start på dagen! Etter jobb kom snille taxi Anne og hentet men og nå sitter vi nok en gang å stapper kalorier i tryne! Wuhooo. Ha en strålende helg alle mann! Mi pratas.

  WEHEARTIT

 • 04.05.2012 kl.08:52

 • alle bilder fra weheartit.com

  DANMARK

 • 03.05.2012 kl.21:17

 • Noen bilder fra fridagen som var på tirsdag! 1. mai altså. Jeg ble med mamma, pappa og Emil (bror) på dagstur til Danmark! Utrolig deilig og avslappende tur. Vi stod tidlig opp og tok båten så kjørte vi til Skagen. På veien dro vi innom "ørkenen" Råbjerg Mile, litt utenfor Skagen, det er der de første bildene er fra. For et utrolig vakkert sted. Deretter dro vi til Skagen hvor vi spise is, vindusshoppet og surret litt rundt. Vi kjøpte jorbær og vin og dro til Grenen, en "gren" dannet av sand som skiller Skagerrak og Kattegat, og satt der og nøyt dette i solen. Før vi igjen gikk ombord i ferigen dro vi på resturant og spiste. Kan du tro jeg var sliten når jeg kom hjem! Enda mer slapp ble jeg av tanken på at jeg skulle opp om litt i overkant av seks timer. Men men, det gikk jo fint! Koselig tur i alle fall! 

  MAI SOL

 • 02.05.2012 kl.18:27

 • God dag, god dag! I dag kan jeg virkelig si at jeg er glad for å jobbe i barnehage. Til tross for at jeg har vært på jobb har jeg fått kost meg ute i solen store deler av dagen. Da jeg kom hjem var det grillings med spare ribs på menyen, helt fantastisk. Bare gleden av å kunne spise ute gjør meg lykkelig. Etter middag satt vi ute med en kopp kaffe og Anton Berg sjokolade. Jepp, rett og slett en deilig dag til nå. Hva kvelden har å by på vet jeg ikke enda, men skal bli spennende å se! Kos dere!

  My name is Ida Oline. I am a 22 year old adventure-seeker from Norway. I'm now enjoying life in Sydney, Australia - untill the gypsy in me takes me away to more unxeplored places. Enjoy, and feel free to leave a comment or e-mail me at ida.o.jak@hotmail.com
  Follow me!
  bloglovinbloglovinbloglovin

  Category
  Follow me on instagram: @idaolineja
  Archive  Arkiv
  hits