mars 2015

DIVING NEXT

 • 30.03.2015 kl.14:17

 • Jeg har så mange bilder fra nydelige turkise strender at jeg må bare legge ut noen flere! Dette er fra Betty's Beach.

  I dag har vi levert bilen, og det kjennes veldig rart.. Nå må vi jo faktisk gå dit vi skal.. 40 min måtte vi gå for å komme inn til sentrum i dag, i 35 grader. Jeg kan fortelle deg jeg var svett og varm.. Heldigvis er det bare noen få dager til vi sitter på et fly på vei til billigere strøk, hvor vi faktisk har råd til taxi! Jo, for i dag fikk vi nok en gang punget ut et par tusenlapper på turisttur! Ut til The Great Barrier Reef må vi jo så klart, så var - igjen, bare å nikke å dra kortet. Heldig som jeg er fikk jeg lurt kjære til å ta turen av den litt dyrere sorten, så vi skal ikke bare få dykke i revet! Men vi skal også fly helikopter over det!!! Åh.. Som jeg gleder meg til i morgen. Det blir en bra tirsdag. Så klart skal både speilrefleks og gopro med for å dokumentere alt! Så masse bilder i vente!

  24 DAYS, 3860 KM

 • 29.03.2015 kl.11:56

 • Litt flere bilder fra seilturen vi var på og Whiteheaven Beach.

  24 dager og 386 mil senere sitter vi på vår endelige destinasjon, Cairns. Herligland for en flott tur det har vært - surfing i fantastiske bølger i Sydney, Byron Bay og Noosa, lange gåturer med nydelig utsikt, nærkontakt med kengeruer, koalabjørner og slanger i Australia Zoo, offroad kjøring på Fraser Island, seiling og snorkling i Whitsunday, vi har sett ville kengeruer, slanger, iguanaer, deilfiner og skilpadder og om noen dager skal vi avslutte med dykking i The Great Barrier Reef. Det er ingen tvil om at livet er en drøm.

  Nå sitter vi altså på kamping i Cairns og har bare 4 dager igjen i Australia før vi flyr til Bali. Tiden har gått så utrolig fort.. Før jeg vet ordet av det er jeg vel tilbake i Sydney og venter på bussen på vei til jobb.. Haha. Bare å nyte så lenge det varer!

  SAIL AWAY WITH ME HONEY

 • 28.03.2015 kl.14:31

 • Seiling i Whitsunday.

  Når man sitter på en seilbåt i Whitsunday og kikker over krystallblått vann og snøhvite strender, da føler man at livet er problemfritt. Ja, jeg vil til og med si livet var perfekt - nettopp derfor må jeg kjøpe seilbåt når jeg blir stor. Kruse rundt i åpne farvann, se på hoppende delfiner og seile inn i solnedgangen. Det er livet.

  Nå er vi etter 3 timers kjøring kommer til Townsville. Vi står parkert på lastebil stopp og skal sove her til i morgen før vi gjør sightsing i ny by. Tipp topp tommel opp!! Nå skal jeg sove, og guri som jeg gleder meg!! Dere får nyte lørdagskvelden hjemme, fyll den med masse fest og fanteri! God natt til meg. Over og ut.

  FOLLOW THE SUN

 • 28.03.2015 kl.07:50

 • God morgen Norge! Håper alle har hatt en flott start på helgen. Her er klokken snart fem allerede, og lørdag er snart over. Heldigvis er vi på ferie og har sol, sommer og helg i over en måned til. Livet smiler.

  I dag har vært en slapp men likevel produktiv dag. Jeg har nemlig vært en smule fyllesyk etter vi var ute med gjengen fra seilturen i går.. Heldigvis har jeg en kjæreste som ikke lar meg sove selv om jeg er fyllesyk - nei, da får jeg høre "skyld deg selv" og så får jeg bare være med på dagsplanen. Altså ble det en bra dag til tross for "sykdom". Vi har solt oss, badet og vi gikk for å se på et fossefall, som slett ikke var så aktivt... Men fint uansett. Nå skal vi gå ut å spise middag og så skal vi kjøre noen timer nord til Townsville. Da skal jeg prøve å legge ut noen flere bilder fra seilturen, for jeg har tusenvis! Ha en fortsatt fin helg!!

  LIFE AT IT'S BEST

 • 27.03.2015 kl.10:46

 • Jeg savner dette stedet allerede. Whiteheaven Beach, Whitsunday.

  Nå har jeg levd drømmen i to dager. Jeg er sikker på at jeg har opplevd noe av det mest episke i hele mitt liv. To dager på seilbåt i helt nydelige, himmelske, perfekte Whitsunday. For det første så har jeg bestemt meg for at når jeg blir stor - da skal jeg eie en seilbåt. Og for det andre så har jeg aldri sett et finere sted en Whiteheaven Beach... Kritthvite sanddyner dekket med klart, turkis vann.. Jeg er sikker på du ser på bilde fra utkikkspunktet og tenker "det der er ikke virkelig..." Men joda, det er så virkelig som livet selv.

  I går ble vi altså plukket opp tidlig på morgenen sammen med 10 andre håpefulle backpackere og så var det klart for turen vi sent vil glemme. Vi seilte under både solnedgang, stjerneklar himmel, strålende sol.. Vi så delfine og skilpadder, snorklet over det fineste korallrevet jeg har sett, badet i krystallblått vann og bare beundret alt det gode i livet. Jeg vet ikke hvor mange ganger i løpet av turen jeg tenkte; det kan umulig bli bedere enn dette. Takk.

  FRASER ISLAND #2 (PARADISE)

 • 25.03.2015 kl.12:57

 • Lake McKenzie, Fraser Island.

  Her er noen bilder fra den helt utrolige Lake McKenzie. Det var rett og slett uvirkelig, tenk deg at du er midt i skogen og plutselig kommer til en innsjø med krystallblått vann og sand så hvit som snø. Det så virkelig ut som paradis. Desverre var det relativt overskyet når vi var der, så bildene rettferdigjør ikke hvordan det virkelig så ut. Lake McKenzie var i alle fall vårt første stopp på Fraser Island, og absolutt et av de beste! Helt utrolig. Vi kom heldigvis frem dit ganske tidlig og fikk nyte av litt egen space. I Australia er det å være tidlig ute på turiststeder alfa o mega.. Nå er det ikke innenfor sessong en gang, men i løpet av de 30 minuttene vi var der fylte hele stranden seg opp. Ellers var det ikke mye mennesker å se i løpet av dagen. Vi traff på svært få biler når vi kjørte rundt på hometihompeveiene, litt flere på stranden, men ikke spesielt mange. Alt i alt fint og flott! Flere bilder fra Fraser kommer senere! Nå skal jeg legge meg, for jeg skal opp tidlig i morgen. Kos dere!

  FRASER ISLAND #1

 • 24.03.2015 kl.23:49

 • Her er noen få bilder fra Fraser. Jeg hadde kjøpt bursdagshatter til annledningen! I går (tirsdag, og skatt sin bursdag) leide vi jo firehjulsdriven bil og fikk kjøre både på hompete sandveier innenlands og på milevis lange strender. Det var så utrolig fint, og jeg har tatt så mange bilder.. Helt sykt mye bilder... Så flere kommer! Vi plukket i alle fall bilen opp på øyen rundt halv 8 og leverte den igjen klokken 18 - en lang dag ble det i alle fall. Men mer om dagen kan jeg skrive i neste innlegg og legge med litt mer bilder. Nå sitter vi i bilen og er på vei mot Airlie Beach, 6 timer i bil har vi enda forran oss! Men så skal vi en av de tingene jeg har gledet meg mest til på hele turen - Whit Sundays!!

  HIPP HURRAAA

 • 24.03.2015 kl.14:51

 • I dag var en super bra dag! Ikke bare var vi på super sightsing på Fraser Island men det har vært bursdag!! Hipp hipp hipp hurra, for i dag fyller kjære gutten min 22 år! Det er ikke hver dag! Gratulerer så masse til skatt. Klokken er snart tolv på kvelden og både dagen og bursdag er snart over for oss! Endelig ligger vi tilbake i bilen og klare for å sove. 5:15 stod vi opp i dag, så nå er der kjempe natta! Skriveri og bilder om Fraser kommer masser av i morgen!! God natt.

  $$$ DOLLARS BE FLYING $$$

 • 23.03.2015 kl.11:46

 • Bilder fra Rainbow Beach.

  Nå er vi på kamping i Hervey Bay og har nettopp brukt nesten 4000 kroner hver på å bestille turist turer... Vi har bestilt 4x4 leiebil så vi i morgen kan kruse rundt på Fraser Island og vi har bestilt 2 dagers seiletur til fantastiske Whit Sundays. Dvs at for ca. 3700 kr får man 3 dager verdt med sightsing i Australia, $$$$$ flyyyr. Det er godt det bare er penger, og penger kan man tjene nye. Muligheter detimot kommer og går, det er jo ikke hvert år man kjører på roadtrip i Australia! Man får bare smile pent å dra kortet!

  I morgen skal vi altså til Fraser Island, som visstnok skal være verdens største sandøy. Øya med sine 1840 kvadratmeter har mengder av atraksjoner, som desverre ikke er mulig og se på bare en dag, derfor skal vi google litt og finne ut hva man få med seg. Champagne Pools, Maheno Wrek og Lake McKenzie er blant stedene jeg absolutt vil se! Om du har hvert der eller har noen tips legg gjerne igjen en kommentar. Øyen ser hvertfall fantastisk ut - bare å google det!!

  LIVE A LITTLE

 • 22.03.2015 kl.14:18


 • Jeg er så glad for livet mitt og de mulighetene jeg har. Jeg har selv jobbet hardt og spart masse for å kunne reise å oppleve ting rundt i verden de siste årene, det vet jeg. Jeg fortjener å takke meg selv! Men når det er sagt så hadde jeg eksepsjonelle utgangspunkt. Jeg er født i Norge og med det kommer det mange goder. Jeg tror vi noen ganger glemmer hvor heldige vi er, hvor mye vi har og ikke minst hvor fire vi er til å gjøre nesten hva vi vil. I Norge tjener man veldig bra i forhold til utrolig mange land og vi har lav arbeidsledighet. Vi har muligheten til å reise, studere, jobbe i utallige andre land og nesten uansett hvor vi drar kjennes alt billig. Norge er virkelig et fantastisk land, og vi som bor og/eller er født der vant utvilsomt jackpoten når vi kom til verden.. Mulighetene er som sagt mange, men uten viljestyrke og mot forblir lysten ofte bare fjerne drømmer.. Derfor skal det også sies at jeg har vokst opp med to fantastiske foreldre som alltid har oppfordret meg til å være nysjerrig og til å utforske verdens hjørner - de har selv brakt meg til mange av dem - men nå som jeg er "stor" utforsker jeg så klart en hel del selv. Jeg elsker å reise, jeg elsker å se nye steder, jeg elsker å møte nye mennesker, kulturer og forskjeller. Jeg elsker denne jordkloden og alt den har å by på. Evig takknemlig er jeg for alt jeg har gjort, for alt jeg skal gjøre og for det jeg gjør nå. Bare tankene og drømmene mine kan sette grenser for hva jeg kan gjøre med livet mitt - om jeg bestemmer meg for det. Jeg oppfordrer alle andre til å gjøre det det samme - reis, opplev, voks og se hva verden har å vise deg. I fare for å høres klisjé ut; "the sky is the limit", "reach for the stars", og så klart "you only live once", don't wasted it.

  SURF, DIVE & SEE

 • 21.03.2015 kl.13:23

 • Heii hjemme! Herre, så varmt det er her, begynner og få problemer med å sove om natten... Tenk vi har ikke kjørt halvveis så langt nord vi skal en gang, så blir vel mye varmere. Det er ikke spesielt godt og våkne 7 ganger i løpet av natten, våt av svette og med luft så tett at men nesten ikke får puste.. Nei, det er ikke bare bare og sove i van i denne varmen...

  Nå har vi bare ni dager igjen før vi skal levere bilen, ni dager og 170 mil. I morgen (søndag) skal vi kjøre til Rainbow beach! Og om ikke jeg tar helt feil så er det en av de siste stoppene før vi får Great Barrier Reef utenfor kysten - det betyr ingen mere surfing.. Fryktelig trist, men da får vi bytte ut surfebrettene med dykkerbriller og snorkel! Ja, kanskje til og med ordentlig dykkerutstyr etter hvert! Akkurat nå kjenner jeg det er så mye å se, men ikke så mye tid å gjøre det på. Og her i Australia koster alt laks, så ikke bare tiden som setter grenser. Får bare prioritere godt så blir vel alt bra!

  AUSTRALIA ZOO #2

 • 20.03.2015 kl.22:18

 • I Australia Zoo var vi også på tigershow. Det var da jeg innså jeg hvor mye jeg tapte på å ikke jobbe hardere å få jobb i dyreparken som 16-åring... Det må jo være drømmejobben.. Om ikke jeg husker feil så var drømmen å bli vetrinær når jeg var yngre, hvor ble den drømmen av?!? Jeg skulle følgt unge-idas drøm!

  Siden disse to tigerene hadde vokst opp i parken var de 100% tamme og dyrepasserne lekte og bader med dem.... Som om de var huskatter... Fra det øyeblikket innså jeg hva jeg egentlig har visst hele livet mitt, at alt jeg egentlig vil er å være dyrepasser. Dyrepasser for store og små kattedyr. Ikke bare er de fantastiske dyr, men så flotte og se på også.

  Jeg må jo også slenge med noen flere bilder av kengeruene, siden jeg har tusenvis. Kan jeg ikke ta med en hjem?

  Håper alle har det gøtt hjemme i Norge! Bare husk at sommeren er rett rundt hjørnet, det er jo snart april.... Herrrrrre som tiden flyr. Snart er det jul, og det gleder jeg meg masse til! Haha.

  AUSTRALIA ZOO #1

 • 20.03.2015 kl.12:07

 • I går var vi på Australia Zoo! Siden jeg alltid har vært superfan av "The Crocodile Hunter" så var det jo på sin plass å besøke Steve Irwin sin stolthet. Det er nå konen til Steve som tar vare på parken, og den var så fin!! Det skal virkelig roses at naturen og dyrene er tatt så godt vare på. Så klart er det relativt hvor godt alle dyr har det i fangenskap.. men Irwin famile har virkelig gjort en fantastisk jobb med å beholde masse flott regnskog og natur i og utenfor innhegningene.

  Vi fikk så klart hilst på kengeruer! Også var vi p krokkodille show i crocoseum:

  Krokodiller er virkelig ikke noe å spøke med! Det værste er at når vi kommer lit lengre nord så kan vi vært så uheldige å støte på en!!!! Neitakk, for noen skumle dinosaurlignende monstere... Jeg har mer enn nok med å se dem på avstand..

  Vi så også masse forskjellige fulgearter, reptiler osv. Og så klart koalaer... og det må jeg si; for et kjedelig dyr... Av de 30 koalaene vi så, så var det ikke en av dem som hadde øynene åpne.. Helt utrolig..

  Også litt mer bilder med kengeruer!! De er jo så søte! Det ironiske er at siden vi kom til Australia, 8. oktober 2014, hadde vi sett EN kengeru EN gang, før vi kom til Australia Zoo så klart! Men så(!!) på den lille bilturen fra dyreparken til Sunshine Coast ser vi, hoppende på gresset noen meter fra bilen, en hel flokk med ville kengeru... Typisk!!! Uansett, de var ikke like menneskekjære som de i parken.

  Nå er vi i Noosa, en liten by(?) like ovenfor Sunshine Coast. Vi har betalt for å få parkere utefor et hostel, slik at vi får bruke deres dusj pg kjøkken. Gud så godt det var å ha et kjøkken igjen! Så man kan koke/steke mer enn en ting på en gang.. Luksus. Nå sitter jeg å kooooser meg i en sofa! Hadde helt glemt hvor godt det var å sitte i en! Med andre ord; livet smiler, og det gjør jeg også!!

  G.O.M.A - Infinity Room

 • 18.03.2015 kl.22:09 • Må bare vise dere bilder fra "Infinity Room", på Gallery of Modern Arts også! Det var så fint! Man fikk stå i en liten kø og gå maks fire personer inn i rommet på en gang. Jeg aner ikke hvor stort rommet faktisk var, men de har god grunn bak "infinity", for nettopp slik det så ut! Det var jo så klart bare en illusjon med speiler i tak og vegger og vann på gulvet - men utrolig stilig i alle fall! Jeg er ikke superfan av og løpe rund på museum, men siden jeg kom til Australia har jeg vært på et par.. og jeg har funnet ut at så fort noe heter "modern art" er det stor sjanse for at det finnes noen morsomme ting! For kunst er virkelig alternativt og på slike museer er det bare fantasien som setter grenser!

  G.O.M.A - Sticker Room

 • 18.03.2015 kl.11:33

 • I dag var vi på G.O.M.A, Gallery of Modern Arts i Brisbane. Dette er bilder fra barneavdeligen hvor de hadde "The Sticker Room"! EPISK! Alle fikk sitt eget ark med ca 20 runde, fargeglade klistremerker, så var det bare å klistre! Barnet i meg hoppet av glede og utførte det hele med stort egasjement.

  Linus synes ikke det var like stas, spesielt ikke da jeg festet masse klistremerker i ansiktet hans og ba han posere! Enda verre ble det da to gamle damer så på han og smilte og lo.. Da synes jeg så klart alt ble enda gøyere og knipset i vei! Linus, flau som han var snudde seg mot veggen og satt klistremerkene tilbake. Hihimohahaiai.

  Morro var det i alle fall! Nå ligger vi i bilen og ser på Two and a Half Men på en kamping litt utenfor Brisbane. I morgen tenker vi kanskje på å dra til Australia Zoo! Men vi får se hva dagen bringer! Ha en fin dag hjemme, her er det kvelden og snart natta!

  BYE BYE SURFERS "PARADISE"

 • 17.03.2015 kl.11:43

 • God dag! I dag tenkte vi å lukse til med Starbucks kaffe, for det har jeg hatt lyst på såå lenge.. Og det var som vanelig kjempe godt. Uheldigvis ble den allerede dyre kaffen fryktelig dyr, da vi kom tilbake til bilen og så vi hadde fått parkeringsbot... En første gang for alt... Hele $68 var den på... #killingmahbudget. Heldigvis fikk vi skyldt bota ned med deilig pasta på koselig italiensk resturant, ingen billig dag altså..

   

  Nå har vi satt oss i bilen å kjører fra Surfers. En ting jeg tenkte en del på når vi kom hit er hvorfor dette nettopp dette stedet heter Surfers Paradise.. Det er ikke noe spesielt bra bølger, ikke mange som surfer og ikke noe typisk "surfevibe" sted.. Jeg har vært så mange andre steder som heller burde blirt døpt et slikt navn. Hvorfor nettopp her?

   

  Men jo, nå tror jeg at jeg vet svaret, jeg har resonert meg frem til at det rett og slett bare må være for å lokke turister. Stedet er rett og slett ikke noe annet en en turistpøl.. Med sine markeder, museumer, turistkontorer, førnøyelsesparke, salgstullinger på gata og et helt samfunn som ikke ønsker å gjøre annet en å få fatt på pengene dine... Herligland så lurt, for dette stedet er rett og slett bygd opp på turisme.. Hvem tenker ikke at "Surfers Paradise, det hørtes jo fantatsisk ut!!" Ja, det gjorde uvitne lille jeg også før jeg kom hit.. Forstå meg rett, det er fint her.. Men uten noe særegent over stedet i det hele tatt faller det ikke heeelt i smak.. Synes for så vidt det var ganske synd at det hele var en bløff for jeg hadde jo håpet på å få surfet litt her også... Men men, heldigvis har Australia utallige ordentlige surfers paradise steder og besøke!!

  LIFE IS A BEACH

 • 16.03.2015 kl.23:16

 • I skrivende stund er klokken 8:00 og det er tirsdag morgen her i Australia. Jeg våkner tidlig som vanlig og skatt har jeg latt sove i dag! Da blir han nok glad.

   

  I natt har vi sjekket inn på kamping, vi kjente at vi trengte både strøm, klesvask og en ordentlig dusj! Men det er neimen ikke bare bare med sånn luksus, vi kjenner på budsjettet hver gang vi betaler $45-$55 for det hele, at det er ikke noe vi kan gjøre hver dag! Men noen dager er det greit. I dag er siste dagen vår i Surfers Paradise før vi drar videre i kveld. Dermed tenker vi å fortsette luksusen litt med å spise ute i kveld, før vi kjører avgårde for å finne en gratis kamping lengre nord. Vi har spist grillmat så å si hver dag og det er jo godt med grillmat, men magen sulter etter pizza, pasta eller bare noe med masse saus... Nam.. Ja, det skal nok bli godt å spise ute i dag!

   

  Ellers er livet bare herlig og vi ser og gjør nye ting hver dag! Jeg har tatt så mange bilder... Og det er bra, for en dag når jeg blir gammel og senil så kan jeg se tilbake på de fine dagene da jeg var ung og fri! Bildene over er fra stranden helt sør i Gold Coast..

  KILLEN FALLS - WATERFALL

 • 15.03.2015 kl.23:57

 • For noen dager siden dro vi for å se på en foss, Killen Falls mer eksakt. Og det var så utrolig fint. Vi kom så tidlig at vi fikk en god time før noen andre kom. Det var rett og slett bare helt fantastisk. Vi fikk badet og solet oss og skatt fikk til og med fisket - men som vanlig var alt man fikk bare småfisk.... Og jeg som har ønsker meg grillet fisk til middag så lenge.. Hehe.. Uansett en super fin plass. Vi så også den største edderkoppen jeg noen gang har sett, får legge ut bilde av den senere! Helt sikker på at den var like stor som hånden min!!

   

  Nå er vi i Surfers Paradise i alle fall, og her kan man virkelig se alt er bygget opp på turister... Men fint er det jo så klart, med sine skyskrapere og langstrakte palmer.... Stranden neste - snakkessss!

  NIMBIN

 • 15.03.2015 kl.00:09

 • I går kjørte vi gjennom byen Nimbin, herremin for et sted! Det er et gamelt hippie samfunn som tydeligvis aldri kom seg videre etter 60-tallet. Her er alt i beste peace&love standard. Lokalbefolkningen hadde dreds, tattoveringer og så ut som de fikk dop i morsmelken. Når vi gikk bortover på gaten var det flere som halvt diskret sa "cookies", "pot" i passeringen.. Man kunne også få kjøpt diverse bonger og piper som stod til utstilling i butikkene, de solgte også bøker om "How to grow medical marijuana". Vi kjøpte med oss en uskyldig vannpipe som suvernir bare.. Uansett - Nimbin et helt sprøtt sted som enn aldri skulle tro kunne eksistert i dag.. Om du noen gang drar opp østkysten i Australia er det virkelig et sted å ta turen innom.

  ROADTRIP DAY #8

 • 14.03.2015 kl.00:29

 • Skatt fisker og jeg tar selfies.. Typisk.

   

  I dag hadde vi pannekaker til frokost ved siden av Bruntswick River, hvor vi fikk parkere og sove gratis i natt. I dag er det Lørdag og det betyr at vi har nå reist i en uke allerede! Og herligland så mye fint vi har sett.. Vi er altså på dag åtte og vi er nå på vei mot Nimbin, antagelig skal vi bare ta turen innom å se for så å kjøre litt videre nordover.

   

  I går var vi forresten og så på en foss som heter Killen Falls, helt nydelig var det! Bilder der ifra kommer senere. Nå får jeg være litt mer sosial her med sjåføren.. Hehe.

  BEAUTIFUL DAY, CAPE BYRON

 • 12.03.2015 kl.18:33

 • For en fantastisk dag det har vært! Først surfing og så gikk vi ca 2,5 km til et fyrtårn. Turen var helt fantastisk - til tross for hvor varmt deg var å gå. Etter vi kom fram gikk vi og satt oss på Australias østerligste punks og spiste lønsj. Vi hadde nemlig pakket med oss ost, kjeks, druer og mimosas, ordentlig kosemat!! Da jeg ikke trodde dagen kunne bli bedere ser vi at 4-5 stykker stiller seg og tar bilder ned i havet, nysgjerrig som jeg er måtte jeg gå å se hva alle så på.. Jo der var det jammen en hel gjeng med delfiner som lekte seg i bølgene!! Helt utrolig syn... Måtte så klart frem med kameraet;

  Det er faktisk tredje gang jeg ser delfiner siden vi startet roadtripen, men første gang fra en slik vinkel. Bare helt episk var det. Håper dere har det fantastisk hjemme!

  Livet smiler.

   

  #ferie #australia #byronbay #lunsj

  MORNING SURF

 • 11.03.2015 kl.23:12

 • I går stod vi opp så tidlig som 6:30, for da bestemte kroppen min seg for at den var ferdiguthvilt.. Det er forsåvid ingen ting negativt med å stå opp tidlig. Alt er stille og rolig og så får man jo så mye mer ut av dagen. Vi lagde derfor frokost og tok 3 min turen ned til stranden for å surfe litt. Herreminhattttt så stor forskjell det var på vanntempersturen Byron og Sydney. Her var det bare å gå rett i, ingen våtdrakt, ingen frysing. Rett og slett fantastisk! Vi var nede på stranden i flere timer - gud så godt. Nå sitter vi å spiser frokost igjen (torsdag morgen) og vi skal nok ta turen ned å surfe igjen snart! Det skal bli godt! Senere skal vi gå til et fyrtårn og gjøre litt sightsing. Håper alle har hatt en fin onsdag hjemme, nå er det jo snart helg!

  LIVET SMILER

 • 10.03.2015 kl.21:30

 • Nå har vi nettopp våknet etter og ha sovet i teltet vårt for første gang! Vi er nemlig på en dyr og fin kampingplass u Byron Bay nå. Helt supert med fungerende dusjer, strøm på bilen, rene toaletter og vannkran rett ved bilen. Vi har unnet oss camping, som i forhold til tidligere netter er skikkelig luksus! Litt dyrt - men hundre prosent verdt det. I tillegg til denne luksusen var vi så heldige å få plass ved siden av et super hyggelig par fra Sydney. Så vi satt og drakk og kjaset til langt på natt i går. Kjempe vellykket første kveld i Byron, med grilling, nytt bekjentskap, mye latter og til og med nattbad. Er ikke helt sikker på hva som er på agendaen i dag, men vi får se hva dagen bringer! Over og ut.

  Bildene er fra kampingen i Wingaham, hvor vi sov for to netter siden. Der fikk vi dusje på den gammeldagse måten! Har ikke tatt noen bilder her enda, så skal knipse masse i dag.

  BOOTI BOOTI

 • 09.03.2015 kl.20:57

 • Som jeg sa stoppet vi på en helt nydelig strand på kjøreturen for noen dager siden. Plutselig så så vi skiltet "Booti Booti Nasjonalpark", og hvem blir vel ikke lokket av et slikt artig navn? Det var neimen godt - hadde jeg visst om at jeg kjørte forbi denne nydelige stranden så hadde jeg blitt litt trist! Forutenom en gammel mann som stod å fisket var det ikke noe annet å se enn hvit strand på flere kilometer. Virkelig eyecandy. Altså, om du noen gang tar roadtrip opp/ned østkysten i Australia er "Booti Booti" et sted å anbefale - men det ser du jo selv på bildene!

   

  Nå har vi nettopp stått opp, det er tirsdag morgen og nå skal vi steke litt egg og lage noen skiver før vi retter GPSen mot Byron Bay! Jeg har hørt utrolig mye bra om stedet, så skal virkelig ta det i mot med åpne armer! Planen er å bli der i noen dager, så da får vi forhåpentlivis tatt er pause fra kjøringen og heller sette fokus på surfing, soling, sightsing og max avspilling! Håper alle hjemme har fått en bra start på uken og at hver dag bringer med seg mer fuglekvitter, knupper og vårduft.

   

  #roadtrip #australia #foto #strand #bootibooti #livetsmiler #byronbay

  ROADTRIP DAY #3

 • 09.03.2015 kl.08:05

 • Hei! Fikk ikke skrevet noe innlegg før vi dro så da får jeg oppdatere litt nå! Vi er på dag tre og vi har kommet oss til Coffs Harbour, ca 55 mil nord for Sydney.

  Natt til i dag sov vi på en gratis kamping rett ved siden av en elv litt innover i landet ut fra byen Forester. På veien dit stoppet vi på Seal Rocks og en nydelig strand. Det er jammen så mye å se på veien at man kommer seg ikke avgårde fort! I tillegg er ikke leiebilen vår at høyeste kvalitet, da det er en relativt gammel campervan med null tyding til dempere og halvslitne hjul som drar loss fremover... Likevel husltler den gjennom det hele så godt den kan! Har en hel drøss med bilder å legge ut, er bare så fantastisk mye fint her!!! Nå skal vi forhåpentlivis snart tenne grillen å få i oss litt mat! Ha det fint og flott.

   

  #reise #australia #roadtrip #strand #foto #fotografi

  TRUE COLORS

 • 04.03.2015 kl.12:12


 • Hei å hå! Nå er det onsdag (snart torsdag, her i Sydney) allerede! Det betyr bare to dager igjen med jobb før tidenes roadtrip! I dag har vi prøvepakket og fått lagt unna en del av tingene vi ikke trenger å ha med oss. Det kjennes helt uvirkelig at de 8 ukene vi skulle ha med jobb etter jul er gjennomført! Må passe på å ikke blunke når jeg er på tur, kan jo risikere å gå glipp av det hele!! Det er i alle fall så fort det kjennes som om tiden går.. vips så sitter jeg vel hjemme i Kristiansand og drømmer meg tilbake til varmere strøk igjen. Man skal virkelig se til å nyte hvert øyeblikk..

  #foto #australia #sydney #glede

  SURFING

 • 03.03.2015 kl.17:00


 • Tenkte slenge ut noen bilder fra når vi har vært og surfet! Gud så godt det kjennes når man føler man får det til! Men på samme måte så er det rett og slett bare helt grusom og slitsomt når ingenting går din vei og bølgene og strømmen raser mot deg.. Uansett, jeg kjøpte meg først et relativt stort brett, 7'2, og det er såpass stort at og stå opp er ikke en kunst. Men så i jul var jeg så heldig å få et 6'5 brett av sjefen min, og det gjorde jo saken 100 ganger så gøy!! Følte meg jo som en babe da jeg gikk nedover gaten med et surfebrett som ikke er så utrolig mye større enn meg selv.. Til tross for at jeg kjenner meg pro når jeg viser meg på land er jeg uheldigvis ikke i nærheten.. Og slapp som jeg er blir jeg nok aldri noen verdensmester heller.. Men akk, jeg har det jo gøy - og det er jo det viktigste! "You can't stop the waves, but you can learn how to surf" sies det jo.. Jeg sier YOLO, so try your best. Peace out. 

  #surf #surfing #australia #reise #foto

  PARTY IN THE PARK

 • 01.03.2015 kl.11:11

 •     

  Noen bilder fra bursdagen jeg var i i går. Beerpong, punch, musikk, sang, sol og godt selskap!! Skulle egentlig være 90-talls tema, men det ble sløyfet - og det var helt sikkert like greit. Var i alle fall super koselig og vi lekte, danset og koset oss til langt på natt! Som et resultat har dagen i dag vært utrolig slapp, med filmer, taco og date med sengen. Vi får prøve å legge oss tidlig før vi på begynner siste arbeidsuke før ferie, åh som ordene klinger i mine ører! Kan nesten ikke tro at vi allerede har bodd og jobbet i Sydney i 5 mnd..  Og så godt som det er og har vært, skal ferie bli helt legendarisk.. Men men, nå skal vi sette på enda en film og så sove godt. 

  #foto #mote #fest #sydney #bursdag #hygge

  My name is Ida Oline. I am a 22 year old adventure-seeker from Norway. I'm now enjoying life in Sydney, Australia - untill the gypsy in me takes me away to more unxeplored places. Enjoy, and feel free to leave a comment or e-mail me at ida.o.jak@hotmail.com
  Follow me!
  bloglovinbloglovinbloglovin

  Category
  Follow me on instagram: @idaolineja
  Archive  Arkiv
  hits