mars 2012

DA SIER VI SNART HADE TIL MALAYSIA OG HEI THAILAND

 • 31.03.2012 kl.07:11

 • Hei hei! Nå var det noen dager siden. Vi har ikke tatt oss tid til å sitte på dataen de siste dagene, så da ble det jo ikke noe blogging. Nå sitter vi i resepsjonen og venter på taxi. Vi reiser videre til Bangkok. Det er faktisk litt trist å reise herfra! Folkene, stedene og opplevelsene. Alt i alt så har denne uken i Malaysia vært helt super, og helt ærlig så får jeg lyst til å flytte hit! Fantastisk sted, kanskje mest på grunn av folkene og kulturen. Jeg skal definitivt tilbake her og jeg anbefaler dere alle å ta turen til Langkawi en gang i løpet av livet! Nå gleder jeg meg til å shoppe i Bangkok i kveld! 

  LITT OM HVOR I VERDEN VI BEFINNER OSS

 • 28.03.2012 kl.11:20

 • Først å fremst skal det sies at jeg ikke er super flink i paint, men jeg har prøvd å vise dere!

  Langkawi er en øygruppe på 99 øyer, omlag 30 km utenfor Malaysias fastland. Den største av øyene er Pulau Langkawi, det er dere vi bor! Dere ser jeg har merket av med rød strek, det er området vi bor på. Det er to strender, Pantai Cenang og Pantai Tengah, disse to strendene skilles av en liten stein røys/fjell som strekker seg et lite stykke ut i vannet. Vi bor helt nederst på den stranden som heter Pantai Tengah. Får å komme til "sentrum" må vi ta taxi til Pantai Cenang, det koster oss fra 6-8 RM (deres pengeenhet), som tilsvarer ca 12-16 kroner! 

  Det første bildet er av hotell stranden, så hotellet fra stranden, og det neste er fra bassengområdet inne på hotellet. Hotellet er helt greit, men absolutt ikke noe luksus hotell. Alt her i Malaysia er billig, en liten bokse øl koster på butikken ca. 3 norske kroner og ca 10 på en resturant. Prisen på et vinglass ligger på ca. mellom 20-25 kroner! Altså er i alle fall alkohol veldig billig, men som sagt er egentlig alt billig. Temperaturen her er nesten litt for varm. Når solen steiker på sitt beste er det ikke mulig å ligge stille å sole seg. Det blir heller aldri kaldt i luften da sola går ned, så man må bare bli vant med å svette kontinuerlig. Men men, det er da en liten pris jeg er villig til å betale! Ellers så storkoser vi oss, som dere sikkert har skjønt og har det bare bra! Hilser til alle dere der hjemme, så snakkes vi sikkert senere! 
   

  HALLO HALLO

 • 27.03.2012 kl.22:06


 • Hei hei, skulle bare si at vi enda er i live! Har vært så opptatt i dag så har ikke hatt tid til å oppdatere, men tenkte bare jeg måtte si at ting står bra til. Det er ikke bare bare å få tid til alt man ønsker merker jeg, når man først blir litt kjent og finner ting å gjøre. Hehe. Håper dere alle har det strålende hjemme og at solen stråler i det minste halvparten så mye som her!

  DAG 2 I MALAYSIA

 • 26.03.2012 kl.18:02


 • Nå er snart dag to omme! I dag hadde vi tidenes mest mislykkede tur på "byen". Først gikk vil flere tusen mil for å finne et dustete hotell, hvor det liksom skulle et være "bra utested for ungeturister". Hoho, forvetningene stod jo i taket. Som sagt så gikk vi kanskje tusen mil for å finne det, og når vi endelig fant det og gikk inn på hotellet svarer mannen i resepsjoen "no more, no more". Altså var det "superhote" utestedet nedlagt eller noe. Det var jo en fiasko tur! Men men, så fikk vi spist super, super god mexikansk mat og slappet litt av i kveld også. I morgen blir det akvarium, gleder meg!

  Forresten så må det bare nevnes at  yr.no er en forferdelig dårlig værmelding side. Hver dag har det stått at det skal regne og være skyete, men det har jo vært helt på tryne. Både i går og i dag har vi fått en kjapp og kraftig regnskur i 7-tiden, men det er bare deilig, når solen ellers steiker så mye at halve kunne vært nok. Det rare er at himmelen ser helt klar ut, så plutselig bøtter det ned med regn. Det regner kanskje i en halvtime, så går det tilbake til normalt. For et uforutsigbart vær! Men når det er trehundre varmegrader dagen lang gjør det ikke noen med litt regn!

  VARMT!

 • 26.03.2012 kl.10:11 • Jeg har så fryktelg lyst til å prøve dette! I løpet av uken skal vi garantert sjekke hvor mye det koster! 
  Nok en vellykket dag på stranden, med strålende fint vær! Det er helt utrolig varmt her. Man klarer så vidt å gå opp til solsengen før man vil tusle tilbake til vannet igjen! Men det er jo like greit, siden jeg elsker å bade! Weeee. Nå skal vi slappe av litt, dusje og så finne på noe gøy.  
  Vet dere hva vi har funnet ut?! Det er et akvarium rett i nærheten som faktisk skal være et av Asias største! Det beste med det hele er at det bare koster rundt 80 kroner å komme inn. Vi håper på å dra dit i morgen, da huden vår trenger en liten solpause!   FILMTIPS #4

 • 25.03.2012 kl.17:49


 • Selv fra Malaysia må man legge ut filmtips! Søndag er filmdag, så da må det til. Nå er meg og Anne tilbake på hotellet etter en lang, koselig og kokvarm tur i Langkawis gater. God mat har vi spist og litt ting og tang har vi fått kjøpt! Nå sitter vi igjen plantet i resepsjonen hvor vi stapper i trynet og surfer! Livet er herlig. Vi prøvde noe inni granskauen hardt og finne noe som i det hele tatt kunne sammenlignes med en bar eller et utested, men neida! Derfor sitter vi her (igjen), men det er jo tross alt søndag, så det går helt greit. Kanskje vi skal se en film selv? Kanskje noen som har filmtips til oss? 

  MALAYSIA

 • 25.03.2012 kl.11:58


 • God dag, god dag! Her er klokken snart seks og sola steiker enda. Vi har lugget på stranden i hele dag og jobbet med brunfargen! Stranden og området er kjempe fint, og vannet er deilig. Kan virkelig ikke klage på noen ting! Så du kan tro vi ser frem til å tilbringe den neste uken her. Hører rykter om at dere ikke har så galt vær hjemme heller, det er jo bra! Nå har vi nettopp dusjet, så nå stikker vi innover til hovedgaten for å shoppe litt og spise.  Hadde flott og ha en strålende søndag! 

  HALLO MALAYSIA

 • 24.03.2012 kl.15:44

 • Å komme ut av flyplassen å entre Malaysias gater var akkurat som å gå inn i en diger badstue. Varmt, fuktig og jævlig deilig. I alle fall når man har et halvt år med vinter bak seg. Nå sitter vi svært så slitne i resepsjonen med et nokså brukbart internett! Tror nok vi blir sittende her helt til vi rett og slett er så trøtte at vi går å legger oss. Ble lite soving på flyet, men etter en god natts søvn er vi helt sikkert ferdigladet til i morgen!! Gleder oss til å våke opp og se hvordan ting ser ut her, var så mørkt når vi endelig kom på hotellet at det var svært lite å se på.. Blir en ordentlig oppdatering i morgen med litt flere bilder! 

  BYE BYE NORWAYYYYYY

 • 23.03.2012 kl.13:54

 • Hei hei! Nå sitter Anne og jeg på Kjevik og det er like før avreise. Dette har vi ventet på siden 7 klasse! Det skal blir så herlig. Først flyr vi til Amsterdam, hvor vi skal vente i 5 timer, men det gjør ingenting! I Amsterdam er det stort og fint og masse å gjøre! Deretter skal vi fly i hele 12 timer før vi lander i Kuala Lumpur, Malaysias hovedstad. Så er det en kjapp liten flytur på en time or such der i fra til Lankawi hvor vi skal være i en uke! Så hade flott Norge og hei Malaysia!! Ønsk oss lykke til da! Og ikke minst GOD TUR :)

  SVAR PÅ SPØRSMÅL

 • 23.03.2012 kl.09:42

 • Jobber du? Hvor?
  Jeg jobber på Meny, i ferskvaren, der har jeg jobbet i litt over et år. Jeg er også ansatt i Adecco, hvor jeg jobber som barnehage assistent når det trengs rundt forbi. Der er det slik at de ringer meg mellom 7:00 og 10:00 om de trenger meg. De kan ringe hver dag, med mindre jeg har sagt at jeg vil ha fri, som jeg kan gjøre når som helst i grunn. Veldig greit!

  Har du kjæreste?
  Ja, Mads heter han og han er verdens beste. 

  Hvor handler du mest klær?
  Jeg handler mest på h&m, gina tricot, bik bok og alle de andre billige stedene! Og så klart Zara når jeg får muligheten til det! 

  Hvor ville du ha vært nå i verden?
  Om jeg kunne valgt hvor som helst så ville jeg vært i Thailand! Godt jeg reiser til Malaysia i dag så Thailand om en uke! Hoho! Bilde av meg fra Thailand 2008: 

  Kan du svare på video?
  Det har jeg dessverre ikke tid til før jeg reiser! Kanskje nestegang! 

  Hvordan klarer du å være såå meget positiv hele tiden? Har du noen tips??
  TAKK! Hehe, nei si det. Jeg prøver egentlig å tenke "hvorfor være sur når man kan være glad?". Men jeg blir jo lei meg og sint jeg også! Prøver bare å la det gå fort over og tenke positivt, for når du tenker gjennom det kommer det ikke mye godt av gå rundt å være sur. Det beste er å starte dagen med et smil og tenke at det skal bli en flott dag! Anyone can do it! Stay positive. 


  Hvor høy er du?
  Jeg er hele 1.78 m høy. Høy altså!   

  Hvordan har du det for tiden?
  Så koselig spørsmål! Hvis jeg ser bort i fra at jeg ikke får sett kjæresten min på en stund så har jeg det strålende! Jeg har fantastiske mennesker rundt meg, to jobber jeg trives med, jeg reiser til Malaysia og Thailand på fredag med verdens beste venninne og jeg er bare 19 år! Kunne nesten ikke hatt det bedere!  

  Hvem er din aller beste venninne?
  Det er du det, Anne. 


  Hva blogger lese du?
  Jeg leser  http://ulrikkelund.com/ http://millassnapshots.com/http://martheborge.blogg.no/http://nettenestea.com/,
  http://kenzas.se/ og noen til jeg ikke kommer på i slengen. 

  Du har så utrolig mange fine klær, hvor får du alle pengene fra?
  Jeg jobber, jobber og atter jobber! 

  Som sagt, så elsker jeg klærna dine, men jeg føler at du handler på de "helt vanlige" butikkene. Tingen er at så mange bloggere skal ha mærke klær, og alt.. Og det er noe av det jeg elsker med deg! Er det noe du tenker på?
  Jeg kjøper klær på "billigbutikkene" fordi jeg ikke ser noe poeng i å kjøpe et plagg til 1500 kroner når du egentlig kan få et helt plagg til samme prisen. Jeg elsker å kjøpe nye ting, og hadde jeg skulle handlet merkeklær hadde jeg gått konkurs! Lenge lenge h&m, gina tricot, bik bik og zara. 

  Hvor finner du inpirasjon? 
  Den finner jeg ved å lese blader, mennesker på gaten, weheartit og ellers bilder jeg ser på andre blogger. 


  Kan du vise noen sommer fav. antrekk?
  Jeg håper på at det er fint nok vær til bare å spasere rundt i bikini hele sommeren jeg! Hehe, neida, jeg vet ikke helt! Men kommer nok noen sommerantrekk fra Thailand, får vente til da!

  Hvordan vil du beskrive din stil?
  Jeg har da egentlig ikke noen spesiel stil. Mikser og matcher som jeg føler for og litt etter dagsformen. Men elsker å pynte meg litt, uansett om det bare er for å ta buss til jobb. 

  Har du noen tips til hvordan man bør kle seg i vår/sommer?
  Bruk pene og spreke farger! Og paljetter må med, så klart. Farger!! Og vær flink med å legge små detaljer til et antrekk, som en fargesprakende veske, et dristig smykke eller en stilig hatt! 

  Hvor mye penger bruker du gjennomsnittlig på klær i måneden?
  Ikke så mye tror jeg, men er så vanskelig å si i og med at det varierer veldig. Handler mer på vår og sommer enn vinter å høst. Kan egentlig gå alt fra null til kanskje 2000, mer enn det tror jeg ikke jeg hadde spandert på meg selv!


  Kan du fortelle fem fakta om deg som er litt morsomme?
  Jeg ble født med så langt hår da jeg ble født at mamma måtte klippe luggen min når jeg var 3 mnd.
  Jeg elsker mat og klarer aldri å gå fra en talerken før den er helt tom. Med andre ord: Sitter jeg vet bordet, så spiser jeg. Mett eller ei. 
  Jeg har hele livet hatet nynorsk og derfor alltid fått elendig karakter i det (2-3), likevel fikk jeg overraskende 4 på eksamen i tredje klasse. 
  Jeg kan sitte å se ferdig en film for så og starte den på nytt og se den en gang til. 
  Jeg oppdaget nå hvor kjedelig livet mitt må ha vært i og med at jeg har slitt utrolig med disse ire morsomme tingene om meg. Neida, hehe. 

  Hvor møtte du kjæresten din?
  Et sted noe så romantisk som på russekro!  

  Hva er din drøm i livet?
  Min drøm i livet er å vokse opp, være tilfreds med hvem jeg er, ha en jobb jeg er flik til, en mann jeg elsker og noen vidunerlige barn. Jeg drømmer om å være lykkelig og om en "happily ever after".  

  Hvilket kamera har du?
  Canon EOS 550D + Tamron af 18-200mm objektiv. 

  Hvor redigerer du bildene dine?
  I ArcSoft Photostudio 6 og/eller PhotoScape.

  Studere du? I så fall hva? Hvis ikke, skal du studere til høsten og hva?
  Jeg studerer ikke for øyeblikket. Jeg vil studere til høsten, men bare helst ikke i Norge. Har et ønske om å studere HRM (Human Resource Management) i London! Hadde vært kjempe spennende, så vi får se om det kunne blitt aktuelt. 

  Har du instagram?
  Ja, det har jeg! Følg meg gjerne:

  FOLLOW ME, INSTAGRAM

 • 22.03.2012 kl.18:38 • Ikke nok med at jeg skal mase på om du vil følge meg på bloglovin, nå skal jeg mase om instagram også. Hehe, er i alle fall ingen skam og nevne at jeg har instagram! Så du må veldig gjerne følge meg! Men bare om du synes jeg fortjener det da! Hehe. Her er link, om du vil;

  Nå sitter jeg med pappa og ser på Where the Light is - John Mayer live in Los Angeles. Den mannen er helt fantastisk. Gud. 

  OUTFIT 22032012

 • 22.03.2012 kl.10:45


 • God morgen alle i hop. Jeg har nettopp innsett at jeg reiser til Malaysia i morgen! Wææ. Herligland som jeg gleder meg, skal bli så fantastisk. Litt pakking gjenstår enda, men det ordner jeg i kveld. Flyet går ikke før i to-tiden i morgen, så har litt tid på formiddagen da også! GLEDER MEG SÅ. Ellers skal jeg bare minne om spørsmålrunden min her, nå er det siste sjanse i og med at jeg håper på å poste svarene i kveld! Så om du har noe du lurer på er det lurt og spørre nå, da det er sikkert at du får svar i kveld! Hehe. Ha en strålende dag alle sammen!
  Og en ting til! Følg meg på bloglovin da:

  bloglovin

  IN THE ARMY

 • 21.03.2012 kl.16:28


 • I dag dro gullet mitt. Toget gikk klokken 14:15. Gøy var det jo ikke akkurat... heller litt trist. Men vi ser jo hverandre igjen om ikke så alt for lenge. Han skal jo tross alt bare til Stavanger nå i første omgang. Men det er litt trist å tenke på at det i alle fall går en måned før jeg ser han igjen, kanskje til og med enda lenger. Takk og pris for internett, skype og mobil, dette hadde sett gangske mørkt ut hvis ikke. 12 måneder i militæret.. wæææ. Godt at han kan komme hjem noen helger innimellom, jeg savner han jo allerede og det har bare gått et par timer. Godt jeg skal til Thailand og Malaysia, så går tiden fort. I'll miss you boo.   EGYPT #4 JEEP SAFARI

 • 21.03.2012 kl.10:28


 • Først kjørte vi JEEPer langt ut i ørkenen, Utrolig stilig og sand og fjeller så langt man kan se!


  Noe som var litt trist var at flere ganger kjørte vi forbi Beduin-byen (bildet under), som så ut som en slagmark, men det var altså noen som bodde der. Tre ganger var det barn, og da mener jeg barn fra kanskje 6 år som kom løpende ned til veien når vi kjørte forbi, og vet du hvorfor? De kom alle løpende ned med en geitunge de så gjerne ville at vi skulle kjøpe. Huff.


  Visste dere at kameler kan gå to uker uten vann? Beduinene brukte kamelene til å spore vann, for når en kamel er tørst så går den til den finner  vann! Stilig.  Steike så vondt man fikk i raua etter en stund! Vi ridde i 20 min og de siste 5 minuttene var ikke lige artige! Men holdt så klart ut!    Så skulle vi snorkle i det som heter Blue Hole. Det heter Blue hole pga det er vegger med koraller som danner et hull. På det dypeste er det 130 meter dypt.

  Unervannskameraet mitt var så klart nesten tomt for strøm, så fikk ikke tatt så mange bilder. Men men! 
  Alt i alt var Jeep Safarien utrolig bra og vi var kjempe glad for at vi meldte oss på! Det var en av detur sine turer (reisebyrået vårt), vi betalte 500 kroner pr person og turen varte fra 07:30 - 04:00. Lunsj var inkludert og vi var også innom en havneby som hette Dahab. Utrolig flott dag i alle fall! Dette er siste Egypt innlegget.  

  SPØRSMÅLRUNDE

 • 20.03.2012 kl.09:42

 • Fikk et aldri så lite spørsmål om ikke jeg kunne ha spørsmålrunde, og det er jo klart jeg kan det! Jeg har jo fått en del nye lesere, så da er det jo bare på sin plass at dere får muligheten til å spørre og mase til dere blir ømme i fingrene! Neida, men dere kan i alle fall spør om ting dere lurer på nå :) 

  19032012

 • 19.03.2012 kl.15:24


 • Da var det på tide å dra på jobb! For en deilig dag. Heldigvis skal jeg bare jobbe noen få timer, fire for å være eksakt. Noen tenker kanskje "hva er vits med det?", men jeg tenker jiiippiiiii. Da har jeg mulighet til å finne på noe i kveld også! Ikke bare hjem å gjøe ingen ting, som det ender med om jeg jobber til ti. Så i dag skal jeg bruke kvelden på å gå med Mads, min kjære. Han reiser inn i militæret på onsdag, stakkars meg. Eller? Jeg skal jo tross alt til Malaysia og Thailand, og han i militæret. Hohoho.  Neida, blir ikke så artig, men det skal nok gå fint! 

  SPARKLE CLUTCH

 • 19.03.2012 kl.11:35

 • Kan ikke si annet enn at mammaen min er super flink! Hun har sydd klutch til meg! Jeg kjøpte et skjørt på h&m og glidelås på Stoff & Stil så har mamma ordnet resten. Til og med innvendig lomme har jeg fått. Hun er så flink! Tusen takk mamma. 
  Nå sitter jeg å spiser frokost, selv om jeg har vært opp i flere timer. Frokost smaker liksom ikke så godt med en gang man våkner, så da pleier jeg å drøye det litt. Ellers så tenkte jeg at jeg skulle sette meg ute i finværet å lese litt etter hvert. Man må jo utnytte det når sola stråler. Klokken fire skal jeg på jobb på Meny. Så må ellers bare ønske dere en god mandag!

  FILMTIPS #3

 • 18.03.2012 kl.19:51

 • Siden jeg er blodfan av alle gamle Disneyklassikerne så måtte jeg rett og slett dedikere et helt filmtips-innlegg til de jeg bedårer mest. Jeg har jo vokst opp med disse filmene, og må ha sett dem helt utrolig mange ganger. Antakelig har jeg over 50 av de gamle klassikerne på VHS, dessverre har jeg ikke lenger en VHS-spiller, så er ikke så fryktelig ofte jeg får sett dem! Uansett, dette er filmer jeg kommer til å huske ut livet og de bringer frem flotte barndomsminner!

  Hva er din yndlings av de "gamle" disneyfilmene?  

  LEARN FROM YESTERDAY, LIVE FOR TODAY, HOPE FOR TOMORROW

 • 18.03.2012 kl.15:22


 • God dag, god dag! Nå må jeg jo bare beklage dårlig blogging. Jeg var i 50 års fest til faren til kjæresten min i går, og har sovet der hele helga. Kan ikke si annet enn at jeg kjenner i dag at det gikk hardt for seg i går! Men neimen var det gøy også. Endelig er jeg i alle fall hjemme og godt plantet i senga. Planlegger forøvrig å ligge her resten av dagen etter en dusj og litt mat i magen. Tenkte jeg skulle begynne å skrive motivasjonsbrevet mitt, om jeg skal få søkt på skole i London. Så om noen har noe erfaring eller ideer er det bare å komme med input! Forresten så kommer det filmtips senere i dag, so stay tuned!  

  EVERYTHING THAT SPARKLES

 • 17.03.2012 kl.09:32

 • Jeg har fått helt hekta. Og jeg tror absolutt ikke jeg er den eneste som har fått denne avhengiheten. Drar inn plagg etter plagg med glitter, gull, paljetter og glans. Hvis jeg skulle få et plutselig hat mot slike ting ville alt jeg har kjøpt det siste halvåret vært gått ut på dato. Hva kan jeg si, det er jo helt umåptelig pent! Det kan brukes til å spreke up et i utgangspunktet kjedelig hverdagsantrekk eller man kan kjøre all the way på festen. Jeg, i alle fall, er helt frelst. Alt som skinner, alt som glittrer - jeg vil ha det. Sparkle it up! 

  BACK TO NORMAL

 • 16.03.2012 kl.11:22


 • Da var min tid som "Ukens blogg" over, og denne ukens "Helgens blogg" blogg har overtatt. Gratulerer til Hjørdis Isabell! Det er jo ganske tydelig at å bli ukens blogg har sine fordeler. Jeg har i disse dager hatt et betydelig mye høyere lesertall. Kjempe kjempe gøy! Derfor vil jeg bare si takk til alle som i løpet av uken har vært innom å kikket på bloggen min. Håper noe falt i smak og at du stikker innom igjen en gang!  Og ikke minst vil jeg bare si tusen, tusen, millioner takk til alle dere som har skrevet kommentarer til meg! Så mye skryt og komplementer har jeg ikke hørt på lenge! Utrolig koselig. Så takk takk takk. Så klart vil jeg enda en gang takke Johanne Norstrøm for muligheten til å få denne oppmerksomheten! Er utrolig spent på om lesertallet mitt vil være høyere nå enn før jeg ble Ukens blogg. Hehe.

  Kommer du til å fortsette å lese? 

  EGYPT #3 DELFIN SVØMMING

 • 15.03.2012 kl.20:15


 • For noen fantastiske dyr, fisk eller hva enn det nå måtte være. Hadde aldri lyst til å forlate vannet! Den nye drømmen er å bli sånn delfin-show-person! Sykt gøy. Det stiligste var at de kjentes og så helt ut som plastikk. Også skal det sies at de må være noen svært intelligente skapninger, det finnes nesten ingen grense for hva de kan læres!

  Også må jeg jo til slutt reklamere litt: 

  bloglovin

  FOR EN GLEDELIG NYHET!

 • 15.03.2012 kl.11:06


 • For en koselig bytur meg og mamma hadde i går. Jeg elsker å gå i byen med mamsen. Først gikk vi litt rundt å så i butikker, som resulterte i det som for min del må være tidenes mest fargesprakende kjøp! Men det er bare gøy. Senere satte vi oss ned på Hos Naboen, de har så fantastisk mat der. Jeg spiste verdens beste cæsar salat og mamma hadde som alltid skalldyr salat. Tusen takk mamma, du er best.
  Og en ting til som skjedde, som fikk meg til å hoppe av glede: En engelsktalende mann kom bort til meg og mamma og spurte om han kunne spørre oss om noe. Så klart sa jeg ja, og vet du hva?! Han sa følgende: "If i were to open a Zara store in Kristiansand, where would you prefere; downtown or Sørlandssenteret?". Litt sjelven i benaog på randen av et lykkerus svarte jeg at uansett hvor du plasserte den vil jeg komme. Til stlutt endte jeg opp med å svare byen, fordi byen er koselig. Men tilbake til sak: Jeg hopper av glede, jeg er i ekstase. Vi skal få Zara!!!

  Noen andre Kristiansandere som ble glade av å lese dette?!

   

  OH' HAPPY DAY

 • 14.03.2012 kl.11:04


 • God morgen, god morgen! Solen skinner og dagen er ung! Selv skal jeg på jobb i kveld, fra fire. Men før det skal jeg ta turen til byen med mamma. Det er så koselig å tuste rundt i byen når det er fint vær. Selv er jeg så godt som blakk, da jeg må spare penger til Thailand og USA, men det er da love å se fordetom! Jeg må gjenta; OH'HAPPY DAY! Håper dere alle får en strålende dag enten dere tilbringer den med kos eller jobb. Eller som meg, med en god blanding. Kos dere i finværet!

  EGYPT #2 AT NIGHT

 • 13.03.2012 kl.19:53 • Kan ikke klage på at vi kunne drikke så mange drinker vi bare ønsket hele dagen under hele oppholdet! til venstre ser du utvalget av de drinkene vi kunne få
  som var gratise. Det skal sies at det og bo på hotell med all inclusive er helt herlig. På vårt hotell var det mat og barer over alt, så til tross for at hotellområdet
  var nokså stort var det alltid en bar og spisested i nærheten. Og friheten av bare å kunne gå å forsynes seg når man selv måtte ønske var helt fantastisk!
  Er veldig å anbefale! Man merket at det hele var lagt opp til an enn ikke trengte å forlate hotellområdet, noe vi likevel gjorde noen kvelder da.
  Men ble også litt kvelds-spasering rundt på hotellet eller ned på stranden. 

  FOLLOW ME, PLEASE

 • 13.03.2012 kl.09:05

 • Image and video hosting by TinyPic
  God Morgen alle sammen! Jeg vil bare starte dagen med å si at om du liker bloggen min så blir jeg utrolig, fantastisk, strålende glad om du følger den på Bloglovin!
  Just a click away:

  bloglovinbloglovinbloglovin

   Følger du meg? 

  EGYPT #1

 • 12.03.2012 kl.13:03
 • For en tur, for et land, for en opplevelse. Første dagene i Egypt gikk med til å ligge ved bassenget, å-så-mange timer med soling. Intens soling. Litt bading, i nokså kaldt basseng vann. Senere oppdaget vi et oppvarmet basseng som var noe mer behagelig å bade i. Ja, de første dagene kom og gikk som vi ønsket at de skulle, vi bare lå og latet oss og slikket sol. Selv våknet jeg tidlig på morgenen alle dagene, så da benyttet jeg tiden til å lese eller til å se på bildene som var tatt, til Mads våknet. I 9-tiden spaserte vi i finværet for å spise frokost, for så å spasere tilbake til hotellrommet for å smøre oss med solkrem og så steike. Der lå vi til solen gikk ned.
  UKENS BLOGG

 • 12.03.2012 kl.09:05


 • Må jo bare si tusen tusen takk til Johanne Norstrøm som har annsvar for å kåre Ukens Blogg på Blogg.no. Utrolig gøy! Deilig start på en ny uke!
   Nå ligger jeg å ser på film. Klokken fire skal jeg på jobb, men før det, om ikke så alt for lenge, skal meg og Anne til byen for å fikse noen ting til Thailand og Malaysia reisen vår. Begynner å nærme seg nå!! 11 dager til avreise. Herligland så deilig det skal bli. LOOKIN' FORWARD TO IT. 

  FILMTIPS #2

 • 11.03.2012 kl.20:32

 • God dag, god dag! Her er denne søndagens filmtips. Wehoo. Ble jo dessverre ikke noe forrige søndag, i og med at jeg ikke fikk internett på hotellet, men nå er jeg jo hjemme så da må det til! Søndag er jo en slik dag hvor man aller helst skal ligge og slappe av på sofaen til man får liggesår. Det skal i alle fall jeg i dag, ettersom at jeg enda er utrolig trøtt etter reisen. Film, senga og tax-free godteri. Søndagskos

  WE'RE HEADING FOR VENUS AND STILL WE STAND TALL

 • 11.03.2012 kl.12:54


 • God morgen Norge! Det føles deilig å være hjemme igjen, selv etter en helt fantastisk ferie. Gårsdagen tok helt knekken på meg, vi stod opp 1:00 for å rekke bussen til flyplassen klokken 2:00. Så med en time søvn og 18 timer med reising blir man tappet for energi! Heldigvis har jeg fått meg en god natts søvn og er fitt to fight igjen. Likevel skal nok denne søndagen gå med til å slappe max av! Kanskje redigere litt bilder fra turen og legge dem ut. Jeg har tatt rett i underkant av 800 bilder, så det er ingen enkel jobb. Bare å begynne, for å si det sånn!

  HEI, SIVILISASJONEN

 • 10.03.2012 kl.16:37

 • Der var det endelig et stabilt internett som var villig til å dele med meg. Dessverre ordnet ikke dette seg før jeg nå, sittende på NSB toget mot Kristiansand. Tålmodigheten lenge leve. Internettet på hotellet i Egypt noe ustabilt, for å si det sånn. Gjentatte ganger ble vi forklart at "det kommer og går". Til min fortvilelse viste det seg alltid å komme da vi gikk. Utallige ganger satte vi oss i resepsjonen eller på hotellrommet for å prøve å få en liten aning av signal, men neida. Ellers, når vi gikk forbi andre i resepsjonen, da var alt så klart på stell. Men akk, nå er jeg på nett igjen, så burde absolutt ikke klage! Og jeg har jo tross alt nettopp kommet hjem fra en ukes ferie i Egypt! Og nå gleder jeg meg noe vanvittig til å legge ut bilder! Sakte men sikkert de neste dagene vil det nok poppe frem en kamel i ny og ne, noen bilder av Rødehavet, et par søte og nokså solbrune fjes og kanskje til og med en delfin - eller to?

  EGYPT

 • 04.03.2012 kl.10:43

 • Endelig får jeg Internett nok til å blogge fra mobilen i alle fall.... Det skal ikke være lett å være på ferie!! Neiiiiida! Jeg klager ikke! Strålende sol, kjempe varmt og Egypt! Skal prøve å blogge ordentlig senere, da internettet på rommet virker!

  PAKKE PAKKE PAKKE

 • 02.03.2012 kl.19:09

 • Det nærmer seg med stormskritt! Nå holder jeg på å pakke kofferten! For en turbulent dag dette ble til slutt, og jeg vet ikke hvordan jeg fikk det til en gang. Eneste jeg skulle var en tur på senteret og å ta sol om jeg orket det. Begge delene ble gjort, men hvor ble det av all tiden. I alt styret har jeg halt glemt å pakke. Men jaja, får det gjort nå. Nå kommer snart Mads, kjæresten min, som jeg skal reise med. Han skal sove her så skal vi opp grytidlig i morgen og kjøre til flyplassen. Gleder meg, gleder meg, gleder meg!! Egypt, Egypt - here we come!!

  THE JOY OF DOING ABSOLUTELY NOTHING

 • 02.03.2012 kl.13:10

 • Deilig dag, deilig sol, deilig fredag. Og tenk at i morgen skal jeg ha det varmere, finere og enda deiligere når jeg kommer til Egypt. Sykt varmt er det kanskje ikke der enda, men noen og tyve grader er søren ikke galt det. I alle fall ikke om du sammenligner med norske tempraturer for øyeblikket. Uansett, sola stråler og  jeg koser meg ute. Nå skal jeg ned å lage meg lønsj, for så å sette meg ut og spise den. Mamma sitter også ute i finværet med meg! Ser du hva hun lager? Det er noe til meg, men den er ikke helt ferdig enda. Hun er så flink, så flink. Gleder meg til den er ferdig! Senere skal jeg ut på senteret og handle noen siste ting, pakke ferdig og så nyte denne siste dagen før jeg, i en uke, skal nyte sol og varme. Har hørt rykter om snø i Kristiansand til uka. Neitakk, jeg boikåter det. Hoho. Håper dere er ute og nyter være dere også, om dere har fint vær da så klart! Hehe. 

  GOOD NIGHT KISS

 • 01.03.2012 kl.23:11

 • Kroppen min skriker etter senga.. Endelig er denne 14 timers jobb dagen over! Nå skal jeg spise,
  se litt på tv og så legge meg. Så utrolig fantastisk det skal bli! Og forhåpentligvis har jeg fri i morgen! Ahh
  Ellers ønsker jeg dere alle en god natt. Kiss kiss.   DU SKJØNNER AT DU HAR EN LANG DAG I VENTE NÅR VEKKERKLOKKA VAR SATT PÅ 04:45

 • 01.03.2012 kl.05:10

 • Jeg har 13,5 timer meg jobb i vente i dag. Først 7,5 timer i barnehage så 6 timer i ferskvare på Meny. Det er ikke bare bare å ha to jobber. Men akk, ingen sure miner! Jeg er jo tross alt utrolig flink, en av de flinkeste jeg kjenner. Synes jeg fortjener skryt og et godt klapp på skuldra av meg selv! Hehe. Ikke minst så kan jeg legge meg med god samvittighet i kveld! Men hei, trøtt er jeg.  Det kan ikke legges skjul på. Nå må jeg hive meg avgårde med bussen! Ha en fin dag!  My name is Ida Oline. I am a 22 year old adventure-seeker from Norway. I'm now enjoying life in Sydney, Australia - untill the gypsy in me takes me away to more unxeplored places. Enjoy, and feel free to leave a comment or e-mail me at ida.o.jak@hotmail.com
  Follow me!
  bloglovinbloglovinbloglovin

  Category
  Follow me on instagram: @idaolineja
  Archive  Arkiv
  hits