februar 2015

BUT FIRST COFFEE

 • 28.02.2015 kl.01:00

 • Klokken er bare 11 på morgenen her i Sydney. For et par timer siden gikk vi ned på stranden og drakk en kopp kaffe og nøt godt av denne deilige lørdags morgenen. Ettersom Manly er et veldig popuært område er det på morgenkvisten stranden er best, det er så stille, rolig og bare helt herlig. Nå har vi nettopp spist frokost og vi sitter og funderer på om vi skal ta med oss surfebrettene og ta oss ned til stranden igjen. Senere skal vi i bursdag - 90-talls bursdag.. Jeg som er født tidlig på 90-tallet kjenner jeg har fortrengt mengder av det som var populært på den tiden.. Ellers er jo mye av det som er tilbake i  motebladene nå - platåsko, magetopper, ja til og med tatoverings smykket har gjort comeback - hvem skulle trodd? En magetopp, en forferdelig 90-talls hårfrisyre og et foldeskjørt/dongeriskjørt fra bruktbutikken gjør nok susen.

  #foto #strand #sydney #kaffe #outfit

  ROXETTE

 • 26.02.2015 kl.11:31

 • Kjære, Roxette - dere er rååå. Herligland for noen gode klassikere vi fikk høre i går. Den ene etter den andre jamret løs, og man kan trygt si at det hele var en "Joyride". Godt å se at et band dannet på 80-tallet enda kan gi jernet på senen! Og kjære Marie Fredriksson, hun skal ha en stor klapp for såpå-instillingen.. En stor inspirasjon til alle som har godt igjennom sykdom og motgang! Man kunne se hun var sliten - både energien og stemmer var ikke som den en gang har vært, men likevel sang hun for fulle seil og klarte samtidig å se smashing ut!  Det hele var rett og slett en magisk opplevelse! Tusen takk, Roxette! 

  Nå er det torsdag kveld her i Sydney, og det kjennes godt og bare ha en dag på jobb igjen før man får nyte siste helgen vi har i Sydney før vi reiser! Himmel og hav som ukene flyr! Tenk snart har vi to mnd ferie - episk.

  IT MUST HAVE BEEN L***

 • 25.02.2015 kl.07:49

 • Gjett hva min kjære og jeg skal i dag da! Nei, det klarer dere nok ikke - vi skal nemlig på Roxette konsert! Ja, for vi har faktisk tatt oss hele veien til Sydney for å finne ut av at det svenske bandet Roxette hadde vært rått å se live! Det gjorde ikke avgjørelsen stort verre når det hele skjer på trappene av Sydneys berømte opera hus. Da er det ikke noe annet å gjøre enn å gjøre som Roxette sier selv; "Listen to your heart" og hakke hæla i noen billetter. Jeg har forøvrig fryktelig dårlig tid, så nå er det bare hive seg rundt og sette seg på ferja for at vi skal få med oss dette (forhåpentligvis) forrykende showet. Gleder meg til å synge (hyle) "It must have been love" for full hals!! Livet smiler, dere. 

  #konsert #foto #selfie 

  LAND DOWN UNDER

 • 24.02.2015 kl.07:35

 • Hei, bloggen!! Nå var det lenge siden - alt for lenge siden. Mye har endret seg siden jeg skrev sist, viktigst av alt - jeg bor nå i Sydney, Australia. Her har min kjære og jeg vært bosatt oss siden 8. Oktober. Altså har vi bodd her i over 5 mnd nå, og det har vært 5 flotte måneder. Nye mennesker, steder, jobb, leilighet og ikke minst en helt ny hverdag. Men enda så godt som Manly, Sydney har behandlet oss så skal vil, om bare litt over en uke, legge det bak oss og ta for oss nye eventyr! Fra 7. mars til 2. april skal vi  på roadtrip opp Australias østkyst. Vi skal ta kysten med storm med campervan, grill, telt, surfebrett og masse solkrem. I den anledning har jeg bestemt meg for å skrive litt igjen, kanskje mest for meg selv - så jeg kan se tilbake på det hele. Det skal bli episk. Livet er episk, husk det. 

   #foto #australia #strand #reise #fotografi #canon

  My name is Ida Oline. I am a 22 year old adventure-seeker from Norway. I'm now enjoying life in Sydney, Australia - untill the gypsy in me takes me away to more unxeplored places. Enjoy, and feel free to leave a comment or e-mail me at ida.o.jak@hotmail.com
  Follow me!
  bloglovinbloglovinbloglovin

  Category
  Follow me on instagram: @idaolineja
  Archive  Arkiv
  hits