februar 2013

RAISE YOUR GLASS, I APPLIED FOR COLLEGE

 • 26.02.2013 kl.07:49

 • Hipp hipp hurra for meg! Nå er søknaden ferdig og under sending! Kanskje vandrer jeg til høsten gatelangs i London. Hadde aldri trodd jeg skulle fått dette gjort mens jeg var på tur, men beviste for meg selv at jeg hadde feil! En stor klapp for meg!

  Ellers så er livet herlig, vi har i dag bare en uke igjen av ferien, noe jeg i grunn tar veldig tungt. Men det er ikke over enda, mange ting skal enda oppleves!

  PHI PHI PARTY

 • 25.02.2013 kl.07:48

 • Hei alle kjære! I og med at jeg ikke har oppdatert på en evighet fant jeg det passende å gjøre så nå! Denne gangen er det bare noen bilder som gir en liten smak av utelivet på en bar som heter Relax Bar, ironisk nok. Det er en veldig populær svensk bar, men så klart fylles den med en rekke forskjellige nasjonaliteter hver eneste kveld. For det har seg nemlig sånn at på Phi Phi er det aldri hviledag, her er barene åpne og fylt hver eneste dag. Da gjelder det bare å beherske seg sånn at ikke kroppen streiker helt. Som du ser på det ene bilder spiller vi beerpong med vann. Flink ungdom! Men nå må jeg få i meg noe frokost, klokken er jo snart to her! O'hoi, så snakkes vi senere!

  UPDATE

 • 15.02.2013 kl.19:33 • Bare noen bilder! Orker ikke skrive noe! Må sove nå. Kos og klem til alle kjære hjemme!

  DOIN' GOOD

 • 08.02.2013 kl.14:16

 • Så mye bilder har det ikke blitt, faktisk. Jeg har blitt skikkelig dårlig til å ta bilder i det siste, også kommer det nok også av at jeg vet jeg skal være her så lenge at jeg ikke stresser med det. Men men, kommer nok mere etterhvert! Vi koser oss i alle fall, og det er jo det viktigste! Så får bildene komme når de kommer. Vi har dårlig med Internett for øyeblikket, men vi driver og skal bytte hotell, så regner med at det blir bedere med blogging senere! Hotellet vi bor på nå (hvis det kan kvalifiseres som et hotell..) er helt grusomt! Skal prøve å få tatt noen bilder! Men nå må jeg gå, snakkes!

  HOT AND SUNNY

 • 06.02.2013 kl.16:26

 • Så klart glemte jeg kameraet mitt i dag.... Det resulterte i dårlige mobil bilder.. Men men! Ny dag i morgen, hehe. Vi har i alle fall sol og 27 grader i vannet, ikke verst her i sør! I morgen er det Phi Phi!

  ENDELIG FRAMME

 • 06.02.2013 kl.03:56

 • Hei hei! Vi er i god behold og har det helt utmerket! Etter en over 24 timer lang reise er vi på plass i Phuket. Den lange reisen resulterte i en slitsom dag på stranden i går og så en 13 timers lang blund! Heldigvis er vi nå godt uthvilte og klare for en ny dag. Nå er klokken snart ti og vi sitter på et spastudio hvor Anne skal ta massasje og pedikyr og jeg skal (som sist) ta eyelashextentions. Etter dette skal vi på stranden! Bilder skal jeg legge ut i kveld, da jeg ikke tok noen særlige i går! Vi snakkes da!

  READY FOR TAKEOFF

 • 04.02.2013 kl.03:50

 • O'hoi det er tidlig på morgenen. Men her sitter jeg, våken som et barn på julemorgen, og klar til å dra til flyplassen! Halv fire stod jeg opp, og det er det ikke ofte jeg tar meg til. Heldigvis er det av god grunn. Nå er det bare en 21 timers reise som skiller meg fra himmelen. Skal bli helt fabelaktig. Vi snakkes på andre siden dere, og god tur til Anne og jeg! 


  WE WERE MADE FOR THIS

 • 03.02.2013 kl.15:34 • Da var dagen før dagen her. "Merkelig nok" føler jeg at jeg drar i dag, må tross alt kjøre til flyplassen klokken fire i morgen tidlig. Sitter i skrivende øyeblikk på gulvet omringet av sommerklær, nå er det bare å vurdere hva som skal med, og hva som må ligge igjen hjemme.   Nå er jeg en middag, noen timer pakking, en natt med svært lite søvn og en kort kjøretur fra å stå på flyplassen! Har noen noe gode artister, band eller bare en sang jeg kunne lastet ned før en 21 timer lang reise? Trenger ny musikk på telefonen! Hoooo, nå ligger jeg snart på en strand. Æææ.

  TAKE A DRIVE ON THE HIGHWAY

 • 02.02.2013 kl.17:59

 • I dag kjørte jeg meg en liten tur bare for å høre på musikk, synge høyt i bilen og slappe av litt. Var utrolig deilig! Det er jo tross alt bare to dager til jeg forlater Kristiansand for en måned, så da tenkte jeg det var passende å gjøre så! Nå skal jeg  til ei venninne å feire bursdagen hennes med vin, latter og sang, så når jeg våkner opp i morgen er det bare å ta siste innspurt i pakkingen! Håper dere alle får en strålende lørdagskveld, og en avslappet søndag! Vi snakkes nok i morgen. 

  INSTAGRAM

 • 01.02.2013 kl.18:22 • Hvis du ikke allerede følger meg på instagram må du gjerne gjøre det! idaolineja heter jeg! Tenkte bare jeg kunne legge ut noen av de seneste bildene mine her, i og med at jeg ikke har blogget noe. Nå sitter jeg på rommet mitt og ser på en tom koffert. Hjerte og sjel hopper av glede ved tanken på at den skal fylles med den peneste av sommertøy jeg kan finne fram. Noen som har forslag til noe det kan være lurt å ta med seg til varmere strøk? 

  My name is Ida Oline. I am a 22 year old adventure-seeker from Norway. I'm now enjoying life in Sydney, Australia - untill the gypsy in me takes me away to more unxeplored places. Enjoy, and feel free to leave a comment or e-mail me at ida.o.jak@hotmail.com
  Follow me!
  bloglovinbloglovinbloglovin

  Category
  Follow me on instagram: @idaolineja
  Archive  Arkiv
  hits