februar 2012

OUTFIT

 • 29.02.2012 kl.17:50


 • Det er ikke verst når man kan stå ute å ta bilder i bare skuldre. Og ikke fryse, vell og merke. Solen har virkelig varmet opp dagen i dag, og flere hudre sørlandshjerter også, kan jeg tenke meg. I alle fall mitt. I dag har jeg vært i byen med min kjære, vi tuslet litt rundt i finværet, shopet litt og så dro vi hjem hver for oss. Likevel skal jeg på sørlandssenteret for å shoppe litt til og forhåpentligvis for å kjøpe noen ting til Egypt. 3 dager igjen. Årh. Noen som vet om noe som er lurt og ta med? 

  EGYPTFEBER

 • 28.02.2012 kl.12:53

 • Nå er det virkelig ikke lenge til jeg reiser, og tro meg - jeg teller dager. Tirsdag, onsdag, torsdag, fredag - Egypt. Er så lei av kaldt og surt vær nå, gleder meg helt vilt til å komme til sol og varme! Skal bli deilig å kjenne bare føtter mot sanden igjen. Og å kunne forlate huset uten jakke, lue og skjerf. For ikke å snakke om å ligge langflat på stranden hele dagen, uten bekymringer om jobb eller noe annet. Så måtte jeg jo slenge med et feriebilde - her er et bilde av meg og min bror i Florida, USA i 2010. 

   Det er så mye jeg vil gjøre, ri på kameler, snorkle, dykke, gå i ørkenen, se en pyramide, dra på båt utflukt - det finnes ingen ende. Selv om sjansen for at alt kan ses å gjøres på en uke er liten må man jo drømme seg litt bort før man skal reise. Kan ikke 3. mars komme nå med en gang! Jeg klarer ikke vente lenger. Er det forresten noen av dere som har vært i Sharm el Shaikh, og som har noen anbefalninger til hva som må gjøres eller ses?! Kom i så fall gjerne med forslag! Vi er et kjærestepar som skal på tur, om det hjelper noe! 
  Bildene er hentet fra Google. 

  BEYOND BEAUTY

 • 27.02.2012 kl.21:27

 • Overleve mandag: Check. I dag har jeg jobbet 11,5 timer! Jeg er flink. Aller mest overrasket er jeg over hvor lite sliten jeg er. Så mange timer med jobbing og enda kunne jeg jobbet litt til - likevel vil jeg jo helst kose meg i senga mi. Som jeg gjør nå. Ahhh. Jeg har suttet og sett igjennom bilder fra USA. Jeg var utvekslingsstudent der andre år på vgs. Savner det noe fryktelig, heldigvis skal jeg tilbake å besøke i mai! Men tilbake til saken - etter jeg var ferdig med å se på de ville jeg se på bildene fra når jeg dro på ferie der like etter. Plutselig kom jeg over dette bildet som pappa har tatt, så da måtte jeg bare redigere det å legge det ut! 
  Var det ikke fint? 

  REMEMBER TOO..

 • 27.02.2012 kl.12:24 • SUNNY SUNDAY

 • 26.02.2012 kl.20:07


 • For en deilig dag det har vært. Meg og mamma satt ute i sola og spiste løsj i dag. Blir så glad av fint vær! Desverre skal det her på sørlandet regne i morgen, i følge værmeldingen i alle fall. La oss bare krysse fingrene og håpe på at de tar feil. Jeg skal opp klokken seks i morgen, jobbe fra kvart på åtte til kvart over tre så videre på neste jobb fra fire til åtte. Hei og hopp så flink jeg er! Nå sitter jeg å ser på Alice in Wonderland med mamma og pappa, animasjons versjonen av den. Jeg bare elsker Johnny Depp, alt han gjør og rollene han spiller er helt geniale. Så nå må jeg komme meg tilbake til filmen! Bildet er fra google. Har du sett denne filmen? 

  FILMTIPS #1

 • 26.02.2012 kl.13:06

 • Tenkte jeg skulle legge ut noen filmanbefalninger til folket, (kanskje til å med gjøre det fast hver søndag?) i og med at jeg alltid har bruk for at noen andre gjør det. Jeg elsker å se på film, og kunne gjerne lugget en hel dag og bare gjort det. Ofte har jeg problemer med å finne en film å se. Tro meg, jeg hvor frustrerende det er når jeg er helt tom for ideer! Det er helt fryktelig. Altså vil jeg spare dere for fortvilelsen. Sikkert mange de fleste har sett før, men kanskje de har gått i glemmeskuffen? Dette er i alle fall et lite utvalg av mine yndlings filmer!

  Håper jeg at noen kan få nytte av mine filmtips - om ikke akkurat nå er det jo mulig å lagre bildet å se tilbake på det siden! Så må det bemerkes at dere som ikke har sett Shawshank Redemption (Frihetens Regn på norsk) må se den, ikke bare er det den beste filmen jeg har sett men den er kåret til tidenes beste på IMDb. Just sayin'! Nå skal jeg ut i sola! For et vær.  

  BEING HAPPY DOESN'T MEAN THAT EVERYTHING IS PERFECT, IT MEANS THAT YOU'VE DECIDED TO LOOK BEYOND THE IMPERFECTIONS.

 • 25.02.2012 kl.11:38


 • Ville bare ønske alle en fortreffelig lørdag! Selv skal jeg på jobb snart, deretter i bursdag. Overraskelsesbursdag faktisk. Desverre kommer jeg litt sent på grunn av jobb, men det er sant som de sier; bedre sent enn aldri! Nå må jeg bare rote meg frem i klesskapet og finne noe passende å ha på meg i kveld så er det rett på jobb! Som sagt, ha en fortreffelig lørdag. Det skal i alle fall jeg ha!    ...

 • 24.02.2012 kl.21:25

 • Til alle dere som er så flittige at dere, i tillegg til å slite rompa av dere hele uka, også jobber lørdager; jeg føler med dere. Nettopp fordi jeg er en av dere, annen hver lørdag i alle fall. 13:00 - 20:00. Men ingen tårer av den grunn, helg skal være helg enten jeg jobber eller ei. Som det optimistiske A-mennesket jeg er kan jeg jo tross alt sove lenge i morgen, til jeg våkner til å med. Hurra! Fredags-avslapping. 


  FOR EN DEILIG MORGEN

 • 24.02.2012 kl.08:54

 • Nå skal jeg snart på jobb! Først skal jeg ned, drikke litt te, spise frokos og så sakte men sikkert tusle ut døra. For en deilig morgen, nok en gang skinner solen! Men det beste gjennstår; klokken 4 i dag er det nok en gang helg. Da kan man ikke klage, i alle fall ikke i dag som jeg har fått sove nesten helt til halv 9. Så må si det nok en gang; for en deilig morgen. Noen andre som har fått en fin start på fredagen?

  NICHOLAS SPARKS

 • 23.02.2012 kl.17:39

 • Jeg vet ikke hva det er med meg og bøker, jeg har bare aldri hatt sansen. Kan heldigvis si jeg har prøvd å like å lese, men har rett og slett bare ikke lyktes. Etter de 40 første sidene stopper jeg og tenker ?Årh, jeg ser bare filmen?? Helt til jeg ble kjent med bøkene til Nichols Sparks, da var jeg betatt. Jeg simpelthen bare elsker historiene hans, de jeg har lest til nå i det minste. Etter jeg leste den første var jeg helt fanget. Husker ikke helt hvilken jeg leste først, men tror det kan ha vært Dear John. Senere har jeg lest A Walk to Remember, The Notebook og The Last Song. Det er de fire øverste bøkene på bildet. Ellers er de tre nederste bøkene jeg aller helst ønsker å lese.  
  Så til alle dere som sliter med å finne noe du liker å lese, av ingen vanskeligere grunn enn at du foretrekker å se filmen, så vær så greie ? dra på biblioteket og lei Nicholas Sparks. Jeg vil anbefale å begynne med A Walk to Remember, den er fantastisk fin og ikke minst så er den ikke så lang. Alle bøkene til Nicholas Sparks er temmelig lettleste (kanskje litt av grunnen til at de faller i smak). Selv foretrekker jeg den engelske versjonen, da jeg har lest noe engelsk og noe norsk. Uansett så håper jeg du gir det hele en sjanse slik at du også kan bli forelsket i denne mannens fabelaktige evne til å fortelle.

  Til slutt må jeg spørre dere om noen lesetips, i og med at jeg skal mye ut og reise fremover! Har du noen bøker du ville anbefalt? 

  SÅ VAR DET PLUTSELIG SNART TORSDAG

 • 22.02.2012 kl.22:25

 • God kveld! Nå har jeg nettopp kommet ut av dusjen og sitter og reflekterer over hva jeg kan spise for noe. Har dere noen gang det problemet ? at du er mega sulten, men har ikke lyst på noen ting som er å finne i skapene. Joda, det er meg akkurat nå! Helt sikker på at i enkelte tilfeller kunne jeg sultet i hjel foran kjøleskapet. Jeg er ikke kresen heller, er bare fryktelig matlei for tiden. Huff. For brød og knekkebrød har jeg kjempe lyst på, for det spiser jeg jo ikke 10 342 543 ganger i løpet av en dag. MAT.Anyhow nå er det snart 23. februar, og vet dere hva det betyr?! 9 dager til jeg og kjeæresten drar til Egypt! Wow, jeg klarer nesten ikke vente. Vil sette meg på et fly nå med en gang! Tror jeg har fått Egyptfeber. Og matfeber, all tanken på mat gjorde meg så sulten at jeg måtte finne meg en appelsin! Jeg elsker appelsin. Men det er så grisete, uansett hvordan man spiser det føler jeg, i alle fall på min måte. Jeg skreller den og bare hogger tennene ned i den, det er da den smaker best. Blir det teit og si noe så sært som at jeg ikke liker appelsin om man skreller den og deler den i båter, æsj, da er den ødelagt! Høhø. 

  T J U E A N D R E I A N D R E

 • 22.02.2012 kl.17:05

 • Byturen startet med en gulrotkake muffins fra Dampen som var fantastisk. Ellers så kikket meg og Anne en del i butikker, uten særlig suksess fra min side i alle fall. Jeg fant en utrolig fin genser i en fantastisk farge, problemet var bare at den ikke var 500 kroner fin. Ikke i dag i alle fall! Shopping var jo heller ikke hensikten i dagens bytur, for en gang skyld, vi skulle nemlig innom reisebyrået. Endelig stod vi med billettene i hånden! Tror ikke det har gått opp for oss enda, men vi skal faktisk en måned til Thailand og Malaysia. Heldiggriser. Og med billettene kjøpt og betalt og alt av hotell i boks er det bare å begynne å glede seg!

  CURLMANIA

 • 22.02.2012 kl.11:51

 •  I det siste har jeg blitt helt hekta på å krølle håret mitt! Synes i grunn det er utrolig dumt, jeg vet jo at håret mitt ikke liker det. Ikke bruker jeg noen form for varmebeskyttende heller. Jeg er en av dem alle frisører skjefter på hver gang jeg er der. Kanskje derfor det aldri blir mer enn en gang i året. Jeg har kuret håret mitt en gang i løpet av hele livet, før brukte jeg aldri balsam og jeg klipper det svært sjeldent. Ja, som man sår høster man ? håret mitt er utrolig slitt. Men herligland, så er det jo tross alt bare hår, så jeg krøllet det i dag også jeg! Yeah.

  THE SUN IS SHINING THROUGH MY WINDOW AND IT FEELS FINE, O'HAPPY DAY.

 • 21.02.2012 kl.17:20


 • Har solen skint hos deg i dag?

  MORNING SUNSHINE

 • 21.02.2012 kl.07:11

 • God morgen. Nå sitter jeg og drikker kaffe med krem og kanel. Bare fordi jeg synes kombinasonen er fantastisk. For en deilig morgen. Bare det at det har begynt å bli lyst ute før jeg står opp gjør meg sjeleglad! Om ikke så alt for lenge skal jeg på jobb, og utenom det så får jeg bare se hva dagen bringer! Kos deg! 

   

  SELF-OBSESSED BITCH.

 • 20.02.2012 kl.21:15

 • Jeg, jeg og jeg. Etter jeg fikk iPhone har jeg tatt sånn ca en million bilder av meg selv. Hva sier det om meg? Jo, at jeg elsker meg selv så klart. Og elsker hvordan jeg ser ut. Kan jo ikke tolkes på noen annen måte. Og siden så mange av de blir utrolig vakre kan jeg jo ikke gjøre annet enn å fryde andre øyne norge rundt med min aldeles umåtelige naturlige skjønnhet. Ahhh, dåner. 

  REISEVÅR. FØRST EGYPT.

 • 20.02.2012 kl.16:38

 •  

  3. mars reiser jeg og kjæresten til Egypt! O'gud som jeg gleder meg. Hotellet vårt ligger i Sharm el Sheikh og heter Tropicana Grand Azure Hotel. Det er et fire + stjernes hotell. Må jo påpeke at basseng med pool bar og all inclusive ikke er noen skral kombinasjon. Bare all inclusive i seg selv skal jo bli helt eventyrlig. Jeg kan nesten ikke vente. Ligge på stranden, bli brun, slappe av, spise god mat, bare meg og min kjære.  Finnes ingen ende i hvor mye jeg ser frem til dette. Når jeg er i gang kan jeg jo også nevne at bare noen uker etter at jeg er hjemme fra Egypt så skal jeg til Malaysia og Thailand meg bestevenninne, Anne. For ikke å glemme at når jeg er hjemme fra Thailand skal jeg bare være hjemme i en måned så drar jeg til USA. For en deilig vår det skal bli. Har ikke ord. Men en ting om gangen, først skal kan jeg se frem til alt dette:   NOEN VISDOMSORD

 • 19.02.2012 kl.18:01

 • Jeg blir helt stresset. Dagene går så fort for tiden. I dag er snart i morgen og like etter det er i morgen også fortid. Det er akkurat som tiden har det travelt. Dagene flyr av gårde, og når i morgen er her er i dag bare et minne. Jeg ser det slik at da kan vi enten angre på at dagen kanskje ikke gikk som den helst skulle, eller vi kan ta fatt og se til at denne blir uforglemmelig. Jeg mener når alt kommer til alt så er det minnene vi sitter igjen med til slutt. Man er selv ansvarlig for å skape sin egen lykke. Tim Rice forklarer det hele på en fantastisk måte: "We all dream a lot - some are lucky, some are not. But if you think it, want it, dream it, then it's real. You are what you feel." Du må ha troa på deg selv, alt er mulig. Vi er alle redde for å feile, men er det ikke det livet går ut på? Og seire og feile og kunne ta det hele med et smil. Hva med å gjøre noe ut av øyeblikket, slik at det blir en minneverdig fortid og en fremtid du kan se frem til. Jeg skal ikke slenge med klisjeen "du lever bare en gang" for det er jo tross alt ikke bevist hva som skjer når hjertet slutter å pumpe. Men det jeg vil si er at hvert eneste øyeblikk i livet ditt er dyrebart, for ingen av dem får du tilbake.  

  DETALJER FRA GÅRSDAGEN

 • 19.02.2012 kl.11:55

 • I går var jeg på jobbfest! Gratis alkohol på CB-kjelleren er ikke galt det! WEEEHOO.  180212

 • 18.02.2012 kl.15:34

 • I dag har jeg virkelig innsett hvor lite venner jeg har.. Jeg stod opp, kjørte til nærbutikken for å handle litt og for og snakke med Anne, som var på jobb der. Deretter dro jeg hjem, spiste, så rett på sørlandssenteret for å holde Natalie med selskap når hun hadde pause. Surret alene på senteret i ca en time for så og underholde Simen i hans pause. Alle vennene mine har vært på jobb i dag... og jeg har ikke hatt annet å gjøre enn å besøke dem.. For et liv.. Et kjempe klapp på skuldra til meg for at jeg er en utrolig god venn! Nå skal jeg sitte hjemme og fortsette det utrolig innholdsrike livet mitt med film og te, mens jeg venter på at Anne skal komme etter jobb. Men så når kvelden kommer skal jeg på jobbfest! Det blir en fornøyelse!

  RESULTATET AV DAGENS BYTUR

 • 17.02.2012 kl.18:19

 • I dag dro jeg til byen med mamma i finværet, det er jo offisielt helg og jeg fikk tross alt lønn i dag. Da er det lov til å svi av litt i lommeboken spør du meg! I alle fall i været som har vært i dag. Har vel brukt enhver relevant unnskyldning nå... Men når alt kommer til alt, hvorfor skal jeg unnskylde meg? Jeg er min egen overhode! Og godt er det! Her er hva som ble med meg hjem, skal også nevnes at noe kjøpte jeg i går, men slengte med det og!Etter litt handling fra min side, så gikk vi å spiste på hos naboen. Skalldyrsalat stod for tur, like etter bestillingen var i boks ble jeg kjeme skuffet for at jeg ikke så at dagens suppe var spicey tomat suppe. Holy'nam. Jaja, var godt meg skalldyrsalat også. Takk mamsen, ilu. Ellers så vil jeg bare ønske dere en fortsatt fin fredagskveld!

  JEG ELSKER DENNE GENSEREN

 • 17.02.2012 kl.10:12

 • Jeg er blitt helt betatt i den gensere jeg kjøpte for ikke så lenge siden. Gleder meg til å reise, da blir jeg brun og med det blir genseren enda finere! Jeg har fri i dag også, er helt snodig og ha så mye fri etter ukesvis med fult kjør og over 40 timer i uken. Kan si jeg trives bedre med moderat jobbe nivå. Men hvem gjør vel ikke det? Høhø. I dag skal jeg dra til byen med mamma i finværet! Bildene er fra gårsdagen. Nå skal jeg spise frokost, hva for noe godt skal jeg finne på i dag?

  Jeg fikk skikkelig vårfølelse i går når jeg gikk med solbriller og kunne være ute uten å pakke på meg med lue, jakke og skjerf. Svært presentabelt vær må jeg si. Blir kjempe glad! Det beste med det hele er at sola stråler like forbanna mye i dag! O?happy days.

  FROKOST

 • 16.02.2012 kl.11:02

 • Jeg liker å ta bilde av frokosten min, så da gjør jeg det i dag igjen. Frokost er jo tross alt det viktigste måltidet. Meg og Anne bakte boller i går, så i dag ble det bolle med brunost og smør til frokost!

  DOWN BY THE OCEAN, I SEE BEAUTY

 • 15.02.2012 kl.13:51 • b.

  UPDATE FRA KVELDEN

 • 15.02.2012 kl.00:58

 • God kveld! I dag har det jo som sagt vært valentines day, i den anledning møtte jeg kjæresten min i byen for litt kos. Vi gikk ut og spiste helt fantastisk mat på Patricks, for så å gå på verdens beste godteributikk og kjøpte smågodt, så gikk vi på kino! For en fantastisk kveld det ble, og jeg har kun kjæresten min å takke! Blomster og kort fikk jeg også! Noen andre som var så heldige som meg? God natt bloggen, snakkes i morgen.

  XOXO

 • 14.02.2012 kl.16:49

 • Hallo alle sammen! I dag må det jo være lov å spørre om noen har noen spesielle planer, med en spesiel person? Siden det er valentines dag og slikt! Selv skal jeg møte kjæresten min i byen, men hva vi skal det vil han ikke si. Gleder meg! Håper alle dere også får en fin dag, enten dere er ute å feirer med kjæresten eller sitte inne på sofaen min en to liters iskartong og depper litt over livet, hehe. Til slutt må jeg jo bare si:   JEG TRENGER BLOGGER Å LESE, HAR DU EN ANBEFALING?

 • 13.02.2012 kl.21:00

 • Hjemme fra jobb! Hurra, hurra, hurra! Nå sitter jeg plantet foran TV-skjermen med laptopen på fanget. Så nå trenger jeg litt hjelp fra dere! Jeg trenger nemmelig flere blogger å lese, derfor lurer jeg på om du har en absurd bra blogg og anbefale meg som jeg kan forelske meg i?! Helst en fotoblog! Takk på forhånd.

  HORN MED OST OG SKINKE

 • 13.02.2012 kl.18:03

 • Dette var min fantastiske frokost i dag! Horn med ost og skinke. Herligland så overrsakende god jeg er til å bake! Hehe. Jeg bakte mens kjæresten satt å så på tv, snill er jeg visst også! Åjada. Nå er jeg på jobb! Men med bare to timer igjen, så overlever jeg. Så skal jeg rett hjem å legge meg på sofaen, gud så slapp jeg fremstiller meg selv. Haha! Ha en fin kveld videre, kanskje vi snakkes!  OG LATE MANDAGER

 • 13.02.2012 kl.11:02

 • God morgen, god morgen! Det er mandag, og jeg ligger enda i senga. Er det ikke herlig. Jo, det er det. Jeg er så heldig at jeg ikke begynner på jobb før klokken 16:00 i dag. Så inntil da kan jeg, om jeg vil, bare ligge her og late meg i senga. Men gud forby, noe vil jeg gjøre. Kanskje valse ned å ta en varm kopp te, spise litt frokost og se på tv? Noen som er misunnelige? Rekk opp en hånd! Jeg vet at for en uke siden, og mange uker før der, hadde jeg gjort hva som helst for å gjøre nettopp dette. Ahhh.

  LATE SØNDAGER, DET ER GODT DET

 • 12.02.2012 kl.18:40

 • Hei hei! For øyeblikket ligger jeg henslengt i senga med en bok, for en gangs skyld. Jeg er egentlig ikke noe flink til å sette meg ned å lese, men skulle så gjerne ønske at jeg var det. Så jeg prøver, i dag med boken Gutten i den stripete pyjamasen. Jeg så filmen, og falt helt pladask for hele historien, den er trist, men å'så fin. Og alle storlesere sier jo "boken er mye bedre"..bla bla bla, så da må jo denne være helt fantastisk. Så klart har jeg også på meg ansiktsmaske og chips og hjemmelaget guacamole står på nattbordet. Det må jo til! Det er jo tross alt søndag! Hva foretrekker du å bruke dine søndager på?   D O N ' T B E A D R A G J U S T B E A Q U E E N

 • 12.02.2012 kl.13:34

 • Her var jeg i går sminket å klar for bryllup. Jeg elsker å pynte meg, og jeg elsker sminke! En fantastisk klisjé å si det, men å så sant. Tror de fleste jenter føler seg frelst når det kommer til akkurat det at vi er det kjønn, som uten at noen peker fingre kan male, pudre og forfalske oss selv til det punkt hvor vi i enkelte tilfeller er ugjenkjennelige. Forstå meg rett, jeg synes slettes ikke det er pent med tretten lag med brunkrem og øyevipper opp til hårfestet, men hver sin smak. Jeg står forøvrig på sidelinje med Lady Gaga og skriker;
  Don't hide yourself in regret,
  Just love yourself and you're set
  I'm on the right track, baby
  YOU WERE BORN THIS WAY
  Mener alt handler om selvtillit, og får man selvtillit av å bruke timevis på badet hver dag for å hive på seg tretten lag med brunkrem og øyevipper opp til hårfeste, ja så synes jeg man skal gjøre det! Håper alle hadde en super lørdagskveld og at dere får en deilig og avslappende søndag. Og husk: we are all born superstars!


  I don't think makeup is rocket science or a cure for cancer. But it sure does help people! 

  BRYLLUP

 • 11.02.2012 kl.15:29

 •  

  Nå er jeg hjemme fra bryllups sermonien en liten tur før middag og selskap! Bryllup er faktisk en anledning det er fint å gå i kirka, ikke for mye "Ære være Gud.." også videre. Det er fantastisk pent og jeg elsker atmosfæren. Min tante (bruden) er så heldig som kjenner Alejandro Fuentes, så han var til stede og sang i kirka! Han er så utrolig flink! Bilder fra sermonien kommer senere. Nå skal jeg slappe av og forberede magen min på å romme mer enn hva den til vanlig gjør (har hørt rykter om deilig mat). Så er det middag klokken 5, gleder meg!!

  K I S S K I S S K I S S

 • 10.02.2012 kl.09:24

 • Visste du at under et kyss som varer 1 minutt brenner du ca. 26 kalorier? Så til alle dere som er på slankeren; finn noen å kysse på. KISS KISS KISS.

  T O D A Y ' S D O I N G ' S

 • 09.02.2012 kl.19:34

 • For en superb fridag! Jeg er nettopp kommet hjem fra kjæresten min. Vi sov til jeg våknet (høhø), drakk kakao, så på film og koste oss. Sist men ikke minst, vi så på Egypt tur! Planlegger reise i begynnelsen av mars! Noe så himmelsk. Jeg setter min lit til at bestillingen er i boks seinest i morgen slik at jeg kan ta fatt i reisefeberens lykkerus! Ellers så skal jeg anvende resten av dagen på noe intet mer avslappende enn å dyrke latskap og kjedsomhet, i den form av å lese Cosmo, ta ansiktsmaske og drikke masse te. Jeg elsker å ha dager som dette innimellom. 

  WEDNESDAYSUNSET

 • 08.02.2012 kl.18:27

 • Jeg elsker onsdager. Da er man liksom over halvveis i uken. Jeg har utrolig nok fri i morgen, så det gjør i grunn denne onsdagen enda mer dyrebar. Så nå skal jeg ta turen til min kjære. Vi skal se på sydentur. Fantastisk. Var forresten ute å tok litt bilder av den alltid så vakre solnedgangen i stad. Jeg elsker himmelen. Anyways(!!), ha en fin kveld da dere!  

  WHAT'S NEW

 • 07.02.2012 kl.21:55

 • Jeg er nettopp kommet hjem fra sørlanssenteret. Var faktisk godt å svi av litt penger, og selv om det er utrolig ubeleilig så er jeg en stor tilhenger av materiell lykke. Også finnes det så mye fint der ute! Nå skal jeg ned å lage meg noe mat, så skal jeg slappe av foran tven med mams og paps. Så kanskje se noen Two and a Half Men episoder! Håper episode 15 sesong 9 er kommet!!  DAMN TECHNOLOGY

 • 07.02.2012 kl.17:01

 • De to siste dagene har PC-en min lugget i dvale. For ingen mer simpel grunn enn at laderen tok kvelden. Også på en søndag da gitt. Jeg prøvde alt, presse inn her, presse inn der, blåse litt her, blåse litt der. Neida. Den hadde kalt over og ut. Så var det ikke før i dag at et lys gikk opp for meg: Aha, jeg har en lader jeg brukte i USA. Og fiks faks så var problemet løst. Seier. Men teknologien prøvde seg på streik igjen, i dag torde neimen meg mobilen min også å streike, uten noen forvarsel. Heldigvis var alt som trengtes litt tålmodighet så var den i orden også. La oss ta en titt på stillingen.

   Ida: 2, Teknologien: 0. Boom.

  KLAGE LITT

 • 05.02.2012 kl.10:45

 • Skal jeg fortelle dere noe jeg hater? Ja, jeg skal det. Og våkne opp midt på natta og kjenne at blæra holder på å sprekke. Jeg har rom i andre etasje, og for meg vil det si at jeg må ned en etasje for å ha tilgang til toalett. Ned en trapp. Midt på natta er dette noe som passer meg forbanna dårlig. Dessuten så har jeg ?luksusproblemet? at når jeg først er oppe og går så er jeg plutselig helt lys våken. Flott. Så takk skal du fader meg ha for å ha gitt meg en time mindre på å nyte skjønnhetssøvnen min. Takk.Bare sånn over til noe helt annet; det er mandag i morgen... Fuck.

  XOXO

 • 04.02.2012 kl.14:48 • JUST ANOTHER DAY

 • 03.02.2012 kl.11:56

 • God morgen. Kan jeg bare mase litt om hvor utrolig deilig det er å våkne opp til sol? I dag til tross for snø og 10 minusgrader(!). Nå har jeg stelt meg, også kommer Anne og så skal vi på sørlandsenteret og betale turen vår. 12000 kroner skal i dag trekkes fra min konto, og det er bare fly. Men hiv o'hoi som vi sier på sørlandet, det er gode penger brukt og skatten min får jeg i mars når jeg ligger å soler meg på lange hvite strender. Da blir dere misunnelige da. Det skal være sikkert å visst!  

  SUMMER FEVER ANYONE?

 • 02.02.2012 kl.22:41

 • Noen andre som drømmer om at vinteren tar til en brå slutt, og å våkne opp til sol, sommer og varme i morgen? Hadde vært eventyrlig. For min del trenger jeg snø og vinter til to ting; julestemning og å gå på ski and such. Og i og med at jeg ikke trenger å kjøre mer enn ca en time for å komme til snøbelagte bakker, som holder langt ut på våren, så hadde det ideelle for meg vært å ha snø kun i desember. Jeg trenger sommer. Noen som er enige?

  Sol, sommer og John Mayer. Det blir ikke bedre enn det. 

  JEG STIKKER PÅ KINO, HA EN STRÅLENDE ONSDAGSKVELD

 • 01.02.2012 kl.18:49

 • My name is Ida Oline. I am a 22 year old adventure-seeker from Norway. I'm now enjoying life in Sydney, Australia - untill the gypsy in me takes me away to more unxeplored places. Enjoy, and feel free to leave a comment or e-mail me at ida.o.jak@hotmail.com
  Follow me!
  bloglovinbloglovinbloglovin

  Category
  Follow me on instagram: @idaolineja
  Archive  Arkiv
  hits