Foto

INSTAGRAM: @idaolineja

 • 22.07.2015 kl.14:32
 • Følg meg på instagram: @idaolineja

  BACKSTAGE/PHOTOSHOOT

 • 30.05.2015 kl.20:30
 •    Her er det litt flere bilder fra i går! Nadine ønsket en dyster sminke og en bitchy look og der synes jeg i grunn hun fikk det hun ønsket seg. Som jeg sa i sist innlegg synes jeg selv sminken er alt for tung og at jeg personlig ikke kler øyenskygge, men nå var ikke noe opp til meg såå.. Sminke, hår og div tok ca 1 t ime og 50 minog så hadde vi 20 min med fotografen. Heldigvis var han er super hyggelig mann somga masse gode tips og gjorde alt han kunne for å hjelpe en stakkars uproff jente som meg! Koste meg masse og som jeg sa i går: en helt herlig dag. Nå er klokken masse her.. faktisk så mye som halv 5 på morgenen... jeg trenger virkelig å legge meg.Så da ønsker jeg god natt til meg og god lørdags kveld til dere! X
  MAKE ME UP

 • 30.05.2015 kl.02:23
 •  

  For en gøy dag det var i går! Stressende, men super bra. Først dro jeg altså på jobb frem til klokken ett, så satt jeg meg rett på en buss inn mot byen for å treffe venninnen min. Vi tok en buss til skolen hennes og spaserte inn i et hektisk rom med masse andre makeupartist studenter og modeller. Følte jeg kom rett inn bakstage på et moteshow. Løping frem og tilbake, sminke over alt og så klart masse nydelige jenter med flott sminke og hår. Vi var en av de siste som skulle inn til fotografen så vi hadde en time og 50 min på å gjøre oss klare. Jeg kunne egentlig aldri blitt med på at noen andre skulle sminket meg, men når det er bare til en fotoshoot så er det jo kjempe gøy. Jeg ble dullet og dallet med og selv om jeg selv følte jeg hadde alt for mye sminke på meg så var det morro. Etter shooten dro jeg Nadine og en av de andre makeupartistene ut og tok noen drinker. Altså en herlig fredag, selv om jeg brukte over 2 timer på å komme meg hjem etter som mobilen min var død og jeg ikke var helt klar over hvor jeg skulle (woops) haha.. Jaja! Gleder meg til nok en fin dag i dag. GOD LØRDAG ALLE SAMMEN <3 

  NIK LAYMAN PHOTOGRAPHY #2

 • 07.08.2012 kl.19:52
 • Her er to bilder til som Nik Layman tok av meg under oppholdet i USA. Angela King var makeupartist, så hun stod for sminke og antrekk. Jeg skrev det sikkert i mitt tidligere innlegg hvor jeg viste bilder tatt av Nik, men Angela og Nik er gift, og de jobber utrolig bra sammen. Det å ta bilder med dem to var en utrolig morsom opplevelse, og de gjorde det gøy, i motsettning til den andre "modell" opplevelsen i jeg hadde. Vi tullet og lo, og tok bilder i mens. Det var heller ikke flaut! Kunne gjerne tatt bilder med dem igjen! Hoho. 

   

  FRIDAY

 • 27.07.2012 kl.16:05
 • Deilig sommer vær i dag også. Ikke verst det når man slutter på jobb 14:00! Helt fantastisk flott. Nå skal jeg stelle meg, så ta buss til ei venninne! Der skal jeg og noen klassevenninner fra vgs sitte å kose oss litt før vi skal på reunion! Blir kjempe gøy å se alle igjen etter så lenge. Håper dere alle får en flott fredags kveld og at dere har sol og sommer slik som jeg!

  NIK LAYMAN PHOTOGRAPHY

 • 11.07.2012 kl.14:41
 • Mens jeg var i USA var jeg og ei venninne med på styling av hår og makeup til portofiliene til noen som jobber på et hår og makeup studio. Angela King Layman står for makeup og Nik Layman står for foto og redigering. Var en utrolig slitsom men gøy dag, men mye stress og venting på en gang, og ingen mat. Hoho, uten mat fungerer jeg svært dårlig. Men var spennende å være med på. Noen dager senere tok jeg også bilder for makeupatristen (Angela) sin private portofolie, hvor hun sminket og kledde meg. Den gangen var det utrolig gøy, Nik Layman stod for foto den gangen og. Kan legge ut noen av de bildene senere! Nå skal jeg på jobb.

  ONCE UPON THE SUNDOWN

 • 23.06.2012 kl.03:14


 • Danmark - Egypt - Thailand.  BILDEREDIGERING TIPS

 • 09.05.2012 kl.23:25
 • Fikk en stund tilbake et spørsmål om jeg kunne vise hvordan jeg redigerer bildene mine! Ble veldig forsinket, men klart kunne jeg det. Redigeringen min er uansett rimelig lett å lære bort, så hvorfor ikke!? So here comes: 

  Jeg har i det siste brukt noe så simpelt som PhotoScape, i og med at jeg ikke orker å ta meg tid til å instalere det jeg egentlig bruker (skal snart kjøpe ny pc). Jeg bruker som oftest samme redigering på alle bilder, men så klart er det noen unntak. De fem første stegene er den standart sammensettningen jeg som oftest bruker, også er det siste steget et jeg la til da det egnet seg i dette tilfellet! Slike ting avhenger ofte av hva motivet er. Min mening er at bilder av natur, himmel og hav er penere mer mer dybde og kontrast er hva kanskje et portrettbilde er. Håper det er lett nok å forstå:

  1. 2. 3.

  4. 5. 6.

  Her orginalbildet og det enedlige resultatet:  Var dette mulig å forstå? 

  LA LA LA SPRING

 • 24.04.2012 kl.21:47


 • Det er godt med vår i vinden! Nå er det tross alt mai snart, så det skulle jo bare mangle. Kan ikke legge skjul på at det var sånn tålig forferdelig å komme hjem fra Thailand til denne kulda her hjemme, og det er ikke så kaldt en gang. Men det er virkelig vår og i dag måtte jeg ta av meg jakken da jeg var ute. Når man jobber i barnehage setter man i alle fall pris på at det varmer opp litt utover dagen, slik at ungene trives bedere ute. Etter jeg kom hjem fra jobb i dag har jeg ikke gjort noe fornuftig i det hele tatt, men så har jeg kanskje ikke så mye fornuftig jeg skulle ha gjort heller? Ikke har jeg lekser, ikke må jeg øve til eksamen, trene har jeg ikke behov for og jobb var jeg jo ferdig med. Altså har jeg med god samvittighet suttet i senga med dataen på fanget siden klokken fem! Noen få unntak har det jo så klart vært! Uansett, deilig. Nå skal jeg ned å hive i meg noe mat og se om det er noe artig på tv! 

  SOARING HIGH

 • 22.04.2012 kl.20:22
 • I dag tok jeg en aldri så liten pause fra chillingen og ble med mamma og pappa på tur i lysløypa! Det var heldigvis ikke så slitsomt som jeg fryktet det skulle bli. Ble en koslig og rolig tur som forhåpentligvis kan få meg til å sove godt i natt. Nå skal jeg snart ned å lage vafler og se en film med mamma og pappa. Ellers har jeg i hele dag tatt igjen to uker med Paradise Hotel! Jeg er helt oppslukt og klarte ikke legge det fra meg. Nå sitter jeg med siste episode, så når den er ferdig må jeg bare vente i spenning til i morgen. Håper dere får nytt siste delen av helgen!

  BEYOND BEAUTY

 • 27.02.2012 kl.21:27
 • Overleve mandag: Check. I dag har jeg jobbet 11,5 timer! Jeg er flink. Aller mest overrasket er jeg over hvor lite sliten jeg er. Så mange timer med jobbing og enda kunne jeg jobbet litt til - likevel vil jeg jo helst kose meg i senga mi. Som jeg gjør nå. Ahhh. Jeg har suttet og sett igjennom bilder fra USA. Jeg var utvekslingsstudent der andre år på vgs. Savner det noe fryktelig, heldigvis skal jeg tilbake å besøke i mai! Men tilbake til saken - etter jeg var ferdig med å se på de ville jeg se på bildene fra når jeg dro på ferie der like etter. Plutselig kom jeg over dette bildet som pappa har tatt, så da måtte jeg bare redigere det å legge det ut! 
  Var det ikke fint? 

  DOWN BY THE OCEAN, I SEE BEAUTY

 • 15.02.2012 kl.13:51


 • b.

  WEDNESDAYSUNSET

 • 08.02.2012 kl.18:27
 • Jeg elsker onsdager. Da er man liksom over halvveis i uken. Jeg har utrolig nok fri i morgen, så det gjør i grunn denne onsdagen enda mer dyrebar. Så nå skal jeg ta turen til min kjære. Vi skal se på sydentur. Fantastisk. Var forresten ute å tok litt bilder av den alltid så vakre solnedgangen i stad. Jeg elsker himmelen. Anyways(!!), ha en fin kveld da dere!  

  NIGHT LIGHTS

 • 20.01.2012 kl.08:11
 • God morgen bloggen! Klokken er tidlig på morgenen og i dag skal jeg tilbake på jobb. Ikke mere halsbetennelse! Nå skal jeg innom legen å hente sykemelding, kjøre mamma til byen og så på jobb. Også like etter er det jo alt helg, men så skal jeg på jobb i morgen så da var det ikke det likevel. Hurra! Også går jeg på antibiotika, så jeg får ikke gått ordentlig ut i helgen. Igjen; hurra! Også er PCen min fryktelig, fryktelig syk og jeg må nok snart kjøpe ny. Nok et hurra! Livet er herlig dere, livet er herlig.   Kristiansand kan se nokså fint ut det også! Det hadde dere kanskje ikke trodd.   My name is Ida Oline. I am a 22 year old adventure-seeker from Norway. I'm now enjoying life in Sydney, Australia - untill the gypsy in me takes me away to more unxeplored places. Enjoy, and feel free to leave a comment or e-mail me at ida.o.jak@hotmail.com
  Follow me!
  bloglovinbloglovinbloglovin

  Category
  Follow me on instagram: @idaolineja
  Archive  ,

  Kategorier

  Arkiv

  hits