Filmtips

FILMTIPS #6

 • 30.04.2012 kl.11:31

 • Bedere sent enn aldri! I dag bestemte jeg meg for å lage filmtips til meg selv! Jeg har altså ikke sett noen av de filmene over, men har veldig lyst til å se dem. Greia for meg er at hver gang jeg skal se film kommer jeg aldri på en ny jeg kan se, så ender alltid opp med å se en av de samme gamle som jeg har sett en million ganger. Altså så har jeg nå min egen lille liste som jeg kan finne frem å se på! Nå skal jeg snart på senteret med Anne, så på jobb klokken fire! Have a nice day!

  FILMTIPS #5

 • 22.04.2012 kl.12:08
 • God søndag morgen! Jeg har jo ikke hatt filmtips på noen uker nå, så er absolutt på tide. Ble ikke så lett som jeg trodde å gjøre det da jeg var på tur. Ikke fordi jeg ikke hadde hatt tid, men fordi jeg aldri viste hvilken dag det var. Plutselig var det mandag og da var det jo for sent! Nå er jeg i alle fall tilbake med filmtips hver søndag. Selv skal jeg slappe av i hele dag, da jeg har en uke med 47,5 timer med jobb foran meg. Noen som har noen gode filmtips til meg? Eller et godt tips til hva man kan gjøre på en regnfull søndag? I så fall er jeg evig takknemmelig. Vi snakkes senere! 

  FILMTIPS #4

 • 25.03.2012 kl.17:49

 • Selv fra Malaysia må man legge ut filmtips! Søndag er filmdag, så da må det til. Nå er meg og Anne tilbake på hotellet etter en lang, koselig og kokvarm tur i Langkawis gater. God mat har vi spist og litt ting og tang har vi fått kjøpt! Nå sitter vi igjen plantet i resepsjonen hvor vi stapper i trynet og surfer! Livet er herlig. Vi prøvde noe inni granskauen hardt og finne noe som i det hele tatt kunne sammenlignes med en bar eller et utested, men neida! Derfor sitter vi her (igjen), men det er jo tross alt søndag, så det går helt greit. Kanskje vi skal se en film selv? Kanskje noen som har filmtips til oss? 

  FILMTIPS #3

 • 18.03.2012 kl.19:51
 • Siden jeg er blodfan av alle gamle Disneyklassikerne så måtte jeg rett og slett dedikere et helt filmtips-innlegg til de jeg bedårer mest. Jeg har jo vokst opp med disse filmene, og må ha sett dem helt utrolig mange ganger. Antakelig har jeg over 50 av de gamle klassikerne på VHS, dessverre har jeg ikke lenger en VHS-spiller, så er ikke så fryktelig ofte jeg får sett dem! Uansett, dette er filmer jeg kommer til å huske ut livet og de bringer frem flotte barndomsminner!

  Hva er din yndlings av de "gamle" disneyfilmene?  

  FILMTIPS #2

 • 11.03.2012 kl.20:32
 • God dag, god dag! Her er denne søndagens filmtips. Wehoo. Ble jo dessverre ikke noe forrige søndag, i og med at jeg ikke fikk internett på hotellet, men nå er jeg jo hjemme så da må det til! Søndag er jo en slik dag hvor man aller helst skal ligge og slappe av på sofaen til man får liggesår. Det skal i alle fall jeg i dag, ettersom at jeg enda er utrolig trøtt etter reisen. Film, senga og tax-free godteri. Søndagskos

  FILMTIPS #1

 • 26.02.2012 kl.13:06
 • Tenkte jeg skulle legge ut noen filmanbefalninger til folket, (kanskje til å med gjøre det fast hver søndag?) i og med at jeg alltid har bruk for at noen andre gjør det. Jeg elsker å se på film, og kunne gjerne lugget en hel dag og bare gjort det. Ofte har jeg problemer med å finne en film å se. Tro meg, jeg hvor frustrerende det er når jeg er helt tom for ideer! Det er helt fryktelig. Altså vil jeg spare dere for fortvilelsen. Sikkert mange de fleste har sett før, men kanskje de har gått i glemmeskuffen? Dette er i alle fall et lite utvalg av mine yndlings filmer!

  Håper jeg at noen kan få nytte av mine filmtips - om ikke akkurat nå er det jo mulig å lagre bildet å se tilbake på det siden! Så må det bemerkes at dere som ikke har sett Shawshank Redemption (Frihetens Regn på norsk) må se den, ikke bare er det den beste filmen jeg har sett men den er kåret til tidenes beste på IMDb. Just sayin'! Nå skal jeg ut i sola! For et vær.  

  My name is Ida Oline. I am a 22 year old adventure-seeker from Norway. I'm now enjoying life in Sydney, Australia - untill the gypsy in me takes me away to more unxeplored places. Enjoy, and feel free to leave a comment or e-mail me at ida.o.jak@hotmail.com
  Follow me!
  bloglovinbloglovinbloglovin

  Category
  Follow me on instagram: @idaolineja
  Archive  , Kristiansand

  Kategorier

  Arkiv

  hits