Blogg

PALMESUS

 • 08.07.2015 kl.10:59


 •    Sus, dus og rus.

  Herligland så fantastisk helgen var. Jeg fortalte jo at jeg aldri har vært på Palmesus, og når man er på min alder og bor i Kristiansand er det ganske uvanlig. I år fikk jeg endret på det!! Det hele var en spontan avgjørelse da jeg så noen skrive på facebook på onsdagen at de enda trengte frivillige i baren på lørdag. Jeg tenkte hvorfor ikke og så meldte jeg meg på. Jeg ble godkjent, hentet båndet mitt og dro og koste meg med venner på fredagen. På lørdag skulle vi jobbe i hele 11 timer, men det gikk overraskende fort og var veldig gøy. Så klart med hjelp fra andre herlige frivillige og god stemning ble det en super bra opplevelse og jeg hadde med glede gjort det igjen. I tillegg til billett på fredagen, fikk alle frivillige invitasjon til frivilligfest på mandag! Det var også super gøy!! Så som sagt en herlig helg og fantastisk opplevelse. Noen andre som var på Palmesus? 

   

  BLOWING BUBBLES

 • 05.07.2015 kl.17:11
 • Bobler er ikke bare for barn!

  Nå kan jeg med glede si at jeg endelig har ferie! Den siste uken har bare flydd av gårde.. Helt fantastisk har den vært, men har stått mye på planen hele uken - og jeg vil som vanlig ha med meg alt. Sist helg var jeg jo i bryllup og her er noen få bilder fra det. Flere kan jeg komme med senere, har ser dere i alle fall hvordan kjolen så ut. Hele uken har jeg vekslet på å jobbe og å være med venner - visst fikk jeg ikke også stilt opp som frivillig på Skandinavias største strandfestival, Palmesus også i helgen!! Jeg er fra Kristiansand og har aldri vært før så da tenkte jeg og hive meg på i år! Musikken de spiller på Palmesus har aldri vært helt min "go to" musikk, men så klart koste jeg meg masse likevel! Fredagen fikk jeg altså gratis inngang for så og jobbe frivillig i baren på lørdag. Kjempe gøy opplevelse som jeg helt sikkert vil gjenta. Herlige mennesker, god stemning og for ikke og snakke om hvor gøy det blir på frivillig fest på mandag. Hoho, ja jeg har nok nok en herlig uke foran meg - spesielt siden jeg har fri!! Glede!

  SANKTHANSAFTEN

 • 24.06.2015 kl.17:37


 • Å du vakre sørland, du er virkelig en perle på sommeren!

  I år har jeg feiret Sankthansaften akkurat slik alle burde feire den - med båttur, vin og godt selskap! Også tøffet vi rundt på leite etter bål så klart, det hører jo også med. Med nydelig vær på toppen av det hele er det jo ikke akkurat vanskelig å kose seg. Jeg nøt kvelden med mamma, pappa, tante og min fetter, og neimen var vi ikke ute helt til halv tolv også - virkelig en koselig tur! 

  Nå sitter jeg i litt små-panikk og har kjøpt meg bussbillet til Sverige rett etter jobb i morgen, i stede for fredag morgen som jeg tenjte. Ja, for ikke bare skal jeg dra for og se min kjære, men jeg skal i bryllup i helgen! Til kusinen til min kjæreste - det gleder jeg meg til. Uansett, nå kjenner jeg at jeg plutselig fikk masse å gjøre i kveld. Jeg som først og fremst må få orden på rommet mitt, jeg må pakke og finne stell til brylluppet, jeg tenkte jeg skulle ta solarium så jeg skulle være solbrun og ja... det ene etter det andre..  I alle fall så kan jeg begynne med å legge fra meg PC'en! Ha en flott kveld dere!

  SENE SOMMERKVELDER

 • 18.06.2015 kl.09:35
 •  


  Fine, vakre, flotte jentene mine. Det er ikke å legge skjul på at dere har jeg savnet ekstremt masse!

  Samme dag som jeg kom hjem var jeg invitert i bursdag til min kjære Mia! Og til tross for at jeg hadde reist i nesten 50 timer kunne jeg så klart ikke å si nei - og det er jeg kjempe glad for! Herregud som jeg savnet disse flotte jentene. En flaske vin ble til to og tre og jeg var ikke hjemme før halv 4 på morgenen. Hoho! Deilige sommerkvelder. Ser frem til å-så-mange flere i løpet av sommeren! Nå har jeg vært hjemme i noen dager og allerede i dag skal jeg på jobb. Det skal bli så koselig og se alle barnene og kollegaene mine i barnehagen igjen. Det å jobbe i barnehage på sommeren er jo rene drømmen! Sommer, sol (forhåpentligvis) og barn som leker og ler - det er jo ren gledemedesin. Nå skal jeg i alle fall en kjapp tur på Sørlandssenteret og så på jobb etterpå. Snart er det helg og da skal jeg kose meg enda mer med venner og sol. Ah livet. 

  LANDET I RØDT, HVITT OG BLÅTT

 • 16.06.2015 kl.13:45
 • Og ja; vi elsker dette landet. 

  Etter over 40 timer på reisefot kan jeg endelig skrike av glede; jeg er på norsk jord! Det er tross alt godt over 8 mnd siden sist, solen skinner og det er 16. juni, kan virkelig ikke klage. Jeg visste det kom til å bli godt å komme hjem, men følelsen og gleden jeg kjenner inni meg overstiger all forventning! Nå sitter jeg på Gardermoen og venter på fly til kjære, elskede Kristiansand. Gud som jeg gleder meg til å gå av flyet i min nydelige hjemby. Som jeg nevnte er været nydelig og over all forventning her i Oslo, så da er det bare å krysse fingrene å håpe på at sola skinner like kraftig hjemme. Ha en helt vidunderlig tirsdag alle sammen, det skal i alle fall jeg!! 

  UNTIL NEXT TIME, MANLY

 • 14.06.2015 kl.20:01 • Bye bye, beautiful Manly. 

  Da er tiden kommet - jeg skal dra hjem. Klokken er alt for tidlig på morgenen og jeg skal nå sette meg i en taxi og dra til flyplassen. Hele mitt opphold i Australia har vært en absolutt fornøyelse, og nok et kapittel av livet mitt som jeg aldri kommer til å glemme. Jeg er så utrolig heldig som har hatt denne muligheten, og sier med et lykkelig hjerte at jeg har funnet enda et sted jeg kan kalle hjem. Manly, jeg elsker deg og alt du har brakt meg og jeg gleder meg til neste gang vi ses. Kan ikke en gang begynne å beskrive (her jeg sitter med tårer i øynene) hvor mye jeg kommer til å savne både stedet og så klart menneskene jeg har møtt her. Tusen takk for 8 uforglemmelige måneder. Ses igjen snart. Norge, håper du er klar for å ta meg i mot. Ønsker meg sol. 

  GIRLS NIGHT

 • 14.06.2015 kl.01:52
 •  

      

  Å, som jeg kommer til å savne disse jentene.

  Bilder fra fredag når vil hadde en fantastisk jentekveld som en aldri så liten avskjed for meg. Trist og si.. Men herligland så gøy vi hadde det! Vi var ca 12 jenter som suste rundt fra bar til bar og gjorde Manly utrygt. Noen ganger er det ikke mye som er bedre enn en ordentlig jentekveld på byen med champagne, cider, drinker og masse latter! Heldigvis er verden så liten at jeg kan komme tilbake å se dem alle sammen en gang i fremtiden. 

  Nå har det kommet til den dagen hvor jeg faktisk kan si jeg reiser hjem i morgen. Før solen står opp i morgen er jeg i en taxi på vei til flyplassen. Det kjennes både rart, trist og deilig på en gang, men sånn er det vel alltid å reise hjem spør du meg! I dag skal vi spise god frokost, pakke og rydde rommet vårt og så dra ned til baren for en siste sammenkomst med våre elskede venner! Det skal bli en fin dag og solen skal stå varmt og høyt på himmelen! Ha en herlig søndag dere!

  SWEET EMOTION

 • 11.06.2015 kl.22:09
 • It's all fun and games. Håper jeg kan kle meg like sommerslig denne helgen!

  Herligland, nå sitter jeg og gjør meg klar til min aller siste dag på jobb i Australia, og det kjennes godt! Ikke for jeg skal bli godt å dra fra Australia, men for jeg er såååå klar for å være ferdig med denne jobben! Hoho! Og som dere kanskje vet så er fredag min yndlings dag på jobb, ikke bare for det nesten er helg, men for vi bare jobber 6 timer også bestiller vi mat til lønsj! Gleder meg masse til å filføre min aller, aller siste dag med et smil. Ellers så er jo det jo også siste helgen, og jeg skal se til å nyte hvert sekund. Været skal bli fint også, så da er det jo enklere og finne på lek og gøy!

  HVILKEN MAT HJEMME IFRA SAVNER DU NÅR DU ER BORTREIST?

 • 10.06.2015 kl.21:55 • Mmmm... Vann i munnen. Nam, nam.. Mmmm. Food'gasm. 

  Når man er ute å reiser over lengre tid kommer man ikke bort ifra og savne enkelte norske matvarer - som med alle andre ting får man jo da enda mer lyst på disse tingene når de ikke er tilgjengelige.. Som jeg har nevnt tidligere "savner" jeg lite, når jeg er ute å reiser tenker jeg ikke så fryktelig mye på det som er hjemme. Men hos meg, som hos alle andre streifer noen norske matvarer hjernen nå og da. Så klart er det ikke alt på en gang, men en simpel ting nå å da. For eksempel når jeg skal smøre meg en brødskive (som jeg vet ikke er like gode som mamma sitt brød) og atter en gang slenger på ost og skinke tenker jeg "mmm.. brunost hadde vært godt eller makrell i tomat". Jeg har merket at pålegg er en av de tingene jeg tenker mest på. Men også når jeg skal sette meg godt ned i sofaen med en pose med chips savner jeg alltid grønn sørlandschips og Maarud Holiday dip. Noen ganger når jeg går forbi godterihyllen i butikken savner jeg smågodt og lakris.. Ja, noen ganger har jeg vært så bestemt på visse ting at jeg har endt opp uten noe godis i det hele tatt i mangel på hva smaksløkene skriker etter.

  Under sommeren her savnet jeg så klart reker, krabber og pappas grillmat og stekt makrell! Norske jordbær, blåbær og bringebær også! Julen ble ikke helt det samme uten julebrus, julekaker og brente mandler, til tross for at jeg lagde både pinnekjøtt og ribbe. Jeg savner tex-mex fra Santa Maria, for her har de bare Old El Paso. Ja, som dere ser kan jeg komme på en hel del, og listen hadde nok bare blitt lengre og lengre.. Men heldigvis er alt der hjemme og venter på meg, og en ting kan jeg love dere; når jeg kommer hjem skal jeg frotse alle mine matsavn, 8 mnd verdt, helt til magen sprekker og jeg aldri vil kjenne smaken av rømmedip igjen. Det skal bli en fin dag. Mmmm.  

  Er det noe spesielt i matveien du savner når du er bortreist? 

  CLOSE TO OVER

 • 09.06.2015 kl.12:58
 •  

  Darling Harbour// Circular Quay

  Om nøyaktig en uke har flyet mitt landet i Oslo og jeg sitter på Gardemoen og venter på toget. Om en uke og ca 6 timer er jeg fremme i Kristiansand og får se mine aller kjæreste foreldre og bror igjen - tenk for første gang på over 8 mnd. Kjennes ganske sykt skal jeg si dere, for tiden har bare flydd.. Også får jeg mest sannsynlig også se noen av mine fantastiske venner også senere den samme kvelden som jeg kommer hjem. Så mye som jeg alltid klager over det å reise hjem så skal jeg ikke legge skjul på at det skal bli så utrolig godt å se venner og kjære igjen. Det er jo det absolutt beste med å komme hjem!!  Også er jo sommer i Norge, spesielt Kristiansand, bare rent idyll på sommeren. Nei, så joda. Det skal visst bli litt godt å komme hjem, enda så perfekt jeg har hatt det. 

   

  TIE-DYE

 • 08.06.2015 kl.10:55


 •    Monday. 

  Jeg vil gi en stor klapp til værgudene for solen vi har fått! Helt siden jeg sluttet på jobb på fredag har solen strålet og temperaturen vært kjempe høy. Ikke verst til at det snart er midt på vinteren her i Sydney! I dag lå vi ute og solte oss i over 3 timer tror jeg. Litt farge har jeg fått, men håper og ber om at været er like fint neste helg så jeg kan steike litt da også. Ellers tok vi en liten tur til en park for å leke oss litt på longboardene våre! Har rett og slett vært ute i hele dag, gud så deilig!! Siden jeg har hatt fri i dag blir i morgen første dagen på aller siste jobbuke her i Sydney.. Det blir rart, men herregud så deilig. Kan mildt sagt si jeg er rååå, mega, dritt lei av jobben min, til tross for helt topp medarbeidere. Er mye bæring og mildt sagt tungt arbeid, pøh, ja skal bli godt å være ferdig. Jeg håper dere alle har hatt en helt vidunderlig helg, og at dere har hatt minst like fint vær som jeg! 

   

  SUMMER LOVIN'

 • 08.06.2015 kl.02:07
 • Smak av sommer 

  For en super-duper-kjempe helg! Og den er til og med ikke slutt enda. Det kjentes godt og våkne en mandag morgen og ikke behøve å gå på jobb. Har rett og slett vært strålende fint vær hele helgen, og i dag er ikke et unntak. Nå skal jeg lage pochert egg og bacon til frokost (mmm.. nam), ta på meg bikinien og gå ut å sette meg i solen. Må jo ut å slikke litt sol, så jeg blir litt brun til jeg kommer hjem. Frem med sololje, for nå skal det steikes. Om nøyaktig en uke sitter jeg faktisk på et fly rettet mot Malaysia, deretter England og så Norge. Jeg er ganske klar for norsk sommer. Reker, grillmat og sene sommerkvelder. Godt.   

  PURPLE ROCK

 • 06.06.2015 kl.12:33
 •  

  Den fine Ametys, Kvarts stenen kjøpte jeg i Byron Bay, som et lite minne om hvor fantastisk, vakkert og unikt stedet var. Endelig fått gjort den til et smykke. 

  God morgen Norge! Noen som våknet opp med hamrende hodepine i dag? Det gjorde i alle fall jeg. Deilig nok så har det vært sol og kjempe varmt her i dag, så vi latet oss på verandaen hele formiddagen før vi så tok en liten tur ned til Manly for å tuste litt rundt og late som om vi fikk noe ut av lørdagen, hehe. Jeg har rett og slett vært så trøtt i dag at vi nå sitter og vurderer om vi skal blåse i å gjøre noe i kveld i det hele tatt! Men vi får se, klokken er jo bare litt over åtte, så kanskje vi tar en liten tur ned til baren for å treffe noen venner litt senere. I og med at jeg er så fryktelig trøtt kommer jeg bare til å sovne om jeg blir hjemme, og det er jo dårlig bruk av en lørdagskveld spør du meg! Får nok ta meg sammen og dra ut å leke. 

  LONG BATHS

 • 05.06.2015 kl.11:07
 •    Who doesn't love a long, relaxing bath after work on a Friday?

  Endelig er det helg dere! Herligland som jeg har lengtet. Her i Australia er det til og med rød dag på mandag. Det er Queens Birthday dagen, til tross for at dronningen ikke faktisk har bursdag, haha. Jeg stiller ingen spørsmål til det, men sier heller : Hipp hurra for det, fordi for meg betyr jo det langhelg! I dag sluttet jeg klokken 13:30 på jobb og tok bussen hjem og hev meg i badekaret. det var bare så fantastisk deilig.. Jeg har ikke badet på kjempe lenge, og har helt glemt hvor avslappende det er. Litt rødt i glasset hadde jeg også! Jeg elsker å slutte tidlig på fredaget, får litt Ida-tid da, og jeg liker Ida-tid veldig mye!! Nå skal Linus og jeg dra på vors og synge nest siste helgen inn! Nå er det vel snart helg i Norge også, så vil ønske dere alle en vidunderlig fredag også håper jeg jobb uken har passert fort! 

  $ TAX BACK $

 • 02.06.2015 kl.22:18
 • Kan ikke tro at jeg skal hjem om 13 dager.

  Siden det ikke er så lenge til jeg skal hjem må jeg begynne opperasjon tax back! Heldigvis får jeg jo tilbake mesteparten av skatt jeg har betalt her i Australia, og det har blitt en del nå! Er det noen av dere som har noen tips til hvordan jeg kan få tilbake skatten enkelt og billig? Jeg har sett en del sider på nett og jeg har sett forskjellige kontorer man kan gå innom. I alle fall så behøver jeg få i gang noe. Lurer også på om det er noen som vet hvor lang tid det tar ca? Alle tips hadde vært bra, så får jeg vel google litt også!

  SIBIRSK HUSKY

 • 01.06.2015 kl.21:39

 • Luna, Luna, Luna. 

  Se på denne nydelige hunden da.. En hvit Husky valp med isblå øyne.. Luna har ikke helt kommet ut av valpefasen enda og er derfor helt gal i hodet, haha. Det er derfor dessverre veldig vanskelig å få noe bra blide av henne nærme.Men får vel prøve igjen en dag. Det er en til Husky også, men den var ikke hjemme når jeg tok bildene. Han er voksen og er også helt nydelig! Igjen - får ta noen flere bilder en dag. Vanskelig å ta noen bilder av noe i det heletatt.. blir jo mørkt så sykt tidlig.. Godt jeg snart skal hjem til Norsk sommer og lyst til klokken 23! 


  FOOD AND WINE FESTIVAL

 • 01.06.2015 kl.03:33
 • Food and Wine Festival i Manly i helgen.

  Å, så var det plutselig mandag igjen. Herligland for en fantastisk helg jeg har hatt! Og det kjenner jeg virkelig i dag. Fredag har jeg jo allerede fortalt dere om, på lørdag var jeg og Linus i Manly og var på Food and Wine festival! Kjempe koselig var det, masse så matboder med himmelsk mat og masse forskjellige typer vin! Man kjøpte en kopp for $10 og så fikk man kjøpe vin for $5 etter det! Vi drakk vin og spiste lønsj, og så dro vi hjem igjen. Linus skulle senere på guttekveld med de fra jobb, så da bestemte jeg meg får å dra å se ei venninne jeg ikke har sett på en stund. Hun er sjef på en bar og skulle så klart jobbe, men likevel var det masse til til prat og kos. I timesvis satt vi inne på kontoret hennes mens hun foret meg gratis drinker! I går (søndag) var vi begge veldig trøtte og slitne etter å ha kommet hjem klokken fem på natten.. Vi så på tv og gjorde ingen ting helt frem til en kamerat ringte meg og spurte om vi ville komme ned på festivalen igjen. Linus var trøtt og orket ikke, men jeg tok med meg koppen fra dagen før og hoppet avgårde med glede!! Da ble søndagen plutselig også fylt med masse glede og kos! For en herlig helg!

  EARLY BREKKIE

 • 28.05.2015 kl.22:56
 • Mmmmmm... Nam nam nam nam.

  I dag stod jeg opp ekstra tidlig for å lukse til frokosten litt. Det er jo tross alt fredag! Riskake med avokadorøre, stekt egg og chillisaus, også kaffe så klart. Jeg lagde også wrap med bacon, egg, avokado og vårløk som jeg skal ha med til lønsj! I tillegg slutter jeg tidlig som klokken ett i dag, og da skal jeg dra inn til byen å være modell for ei venninne av meg som er makeup artist. Kan jo ikke bli annet en enn perfekt dag! En fantastisk start på helgen spør du meg. Klokken er 7 her og jeg sitter på bussen på vei til jobb, hoho, bare 6 timer til helg!!

  THE VIEW FROM THE AFTERNOON

 • 27.05.2015 kl.13:20

 • Nå sitter jeg nok en kveld i sengen og venter på at klokken skal bli nok til å legge meg.. kjenner jeg blir helt deprimert av å ikke gjøre noe, men når det er mørkt klokken halv seks så kjennes det bare så trist - er det dette som kalles vinterdepresjon? Men herlighet nå er det allerede onsdag kveld og da kjenner jeg lukten av helg!! Jeg er så lei av å jobbe nå at jeg nesten svimer.. Hver dag kjennes bare som et mission. Kanskje er det fordi jeg vet jeg skal hjem og ha halvveis ferie snart, eller kanskje det er fordi jeg er lei av høst. Uansett så har jeg kommet frem til at jeg gleder meg til å komme hjem! Til tross for at jeg denne gangen reiser hjem litt mer permanent - ingen lange reiser på en stund etter dette.. End of an era. Men, men! Masse nye eventyr å se frem til er det absolutt!  

   

  25.05.2015

 • 25.05.2015 kl.10:42
 • Hei og hopp! Ikke bare kom jeg hjem fra Melbourne i går, men vi flyttet også inn i nytt hus, og det er jo alltid gøy! De som bor her er helt supre, det er god plass og kjempe fint, fin beliggenhet og siste men ikke minst har jeg fått to helt nydelige hunder på kjøpet!! Gleder meg masse til å vise dem, må bare få tatt noen søte bilder først.

  Det er nå rett og slett bare tre uker til jeg sitter på flyet hjem, herligland som tiden har flydd. Snart har det gått hele åtte mnd siden jeg var hjemme..

  Ellers så holder jeg i skrivende stund på å lage middag til Linus kommer hjem. Kylling og rotgrønnsaker i ovnen blir det i dag. Jeg har lenge tenkt på at vi burde begynne å spise litt sunnere enn hva vi gjør, så da får man jo bare begynne! Spesielt siden der er mandag (klisjé)!! Jeg har ofte problemer med å komme på matretter som er sunne.. Lurte derfor på om det er noen av dere som kanskje har noen forslag? Ha en kjempe fin dag!

  GRAFFITI

 • 24.05.2015 kl.11:43
 • I går mens vi var inne i byen tok vi turen til den super edgye gaten Hoiser La. Det er rett og slett en liten side gate med graffiti over alt! Dr var et par som drev på å sprayet mens vi var der og de sa det endret seg i gaten hver dag, for det var alltid noen som kom å tegnet noe nytt. Sykt kult var det i alle fall!! Etter den lille sightsing turen vår inne i byen kjøpte vi ting til å lage fajitas! Nr vi kom hjem satt vi å stappet i tryne til vi ble så trøtte at vi gikk og la oss! Fantastisk lørdags kveld! Spesielt etter en heavy natt ute dagen før. Nå er jeg tilbake i Sydney og skal se en film før jeg hopper i køya! Så god natt. Puss puss!

  SO FALL IS HERE

 • 23.05.2015 kl.04:38
 • Noen bilder fra gaten rudnt der vennen min bor i bydelen Ripponlea i Melbourne. Det har virkelig blitt høst her!!! Jeg var inne i byen i går å shoppet litt og så meg rundt, men tok desverre ingen bilder, var mer opptatt av h&m og diverse andre klesbutikker vi ikke har nærme meg i Sydney.. Derfor skal jeg være kjempe flink til å knipse bilder i dag når vi skal inn å spise lønsj og gå på sightsing i byen! På grunn av alt for mange glass vin i går er jeg på øyeblikket veldig bakful, så en bedere oppdatering får komme senere i dag! Ønsker dere alle en strålende lørdag i alle fall, då blogges vi senere!

  T H U R S D A Y

 • 20.05.2015 kl.22:45
 • Da var det plutselig tirsdag og snart tid for å dra til Melbourne. Gleder meg! Da skal jeg bare ta turen på jobb, så er det rett hjem, dusje, pakke ferdig og så skal jeg sette meg på en buss. Ja, for siden jeg er fattig skal jeg ta nattbuss i intet mindre enn 12 timer, for å komme meg til Melbourne. Heldigvis har jeg masse og glede meg til i løpet av helgen også skal jeg fly hjem igjen! Blir deilig med en liten getaway også blir det gøy og se Nadine og Naomi! Nå skal jeg hive meg avgåre på jobb i alle fall! Blogges fra bussen, peace.

  LIFE AND JOY

 • 19.05.2015 kl.22:02
 • Noen bilder fra 17. mai her i Sydney. Jeg var veldig overrasket over hvor mange norske det var som faktisk stilte opp! Jeg treffer nesten aldri nordmenn tilfeldig her i Sydney, eller Australia generelt for den saks skyld, så forbløffet meg når jeg innså hvor mange det faktisk er! Joda sååå, var hvertfall en super fin dag.

  Nå er det allerede onsdag morgen her og jeg skal snart på jobb! Etter jobb skal jeg pakke til Melbourne og så ut og spise med ei venninne. En super flott dag med andre ord! Og så er det jo plutselig helg. I alle fall når jeg har fri på fredag! Hoho, ukene bare flyr! Snart er det tid for sommer igjen.. Gledår mæ.

  SYDNEY SNAPSHOTS

 • 18.05.2015 kl.11:48
 • Noen bilder fra lørdag da vi var inne i Sydney sentrum. Jeg hadde på meg den fine nye genseren min som holder meg varm daglig nå! God og varm!

  Jeg håper alle hadde en strålende 17. mai feiring i går og at hele Norge hadde fint vær! Nå har jeg bettopp bestilt billetter til Melbourne. Så til helgen tar jeg langhelg og utforsker litt i ny by. Heldig som jeg er så har jeg noen venninner som bor der som ikke bare kan vise meg rundt men som er så greie og åpner hjemmene sine for meg! Gleder meg til en ny liten ferie, også er det jo ikke galt med en kortere jobb uke. Men nå skal jeg legge meg langt under dynen og se en film med kjære! Ha en fin dag alle sammen!

  HIPP HIPP HURRA FOR NORGE

 • 17.05.2015 kl.12:29
 • Å, du skjønne, vakre Norge! For et herlig landy du er. Gratulerer så utrolig masse med dagen til deg og alle innbyggere!!! Håper alle får en helt strålende feiring i dag, med masse is, god mat og voksen drikke! Her i Sydney er feiringen for lengst over og søndag blir snart mandag. Her har vi hatt egg, bacon og champagne frokost, møtt å-så-mange av Sydneys nordmenn (hvor gjemmer dere dere ellers?), gått i tog og spist reker med nydelig utsikt over Darling Harbour! Rett og slett en helt idyllisk dag og feiring. Nå ligger jeg i sengen og gruer meg til å stå opp tidlig i morgen.. Kjenner liksom ikke jeg har hatt noe hvile denne helgen, hehe. Uansett! Til sist vil jeg igjen gratulere så utrolig masse med dagen, så håper jeg deres dag blir minst like bra som min! Hipp hipp hurra for vårt fabelaktige lille Norge!

  GOOD MORNING FROM SYDNEY

 • 16.05.2015 kl.02:15
 • Oh, that sacred morning coffee..

  Da var det endelig lørdag dere. Ikke mye jeg synes er bedere enn å våkne opp på en lørdag morgen etter en lang jobbuke. Det er 17. mai i morgen og jeg skal feire i beste stil med 17. mai tog, is og sang! Ja, for til og med her i Sydney blir det feiring i beste tradisjon! I den annledning skal vi ta turen inn til byen i dag for litt antrekk shopping! 17. mai har jo alltid vært en god unnskyldning til å kjøpe seg nye finklær og i år er intet unntak! Desverre får jeg ikke tak i et ordentlig flagg, men da får man lage et selv. Senere skal vi treffe noen av linus sine jobb kamerater og drikke litt voksenbrus, så får vi se hva kvelden bringer. Ah, jeg elsker helg.

  SUMMER MISSIN'

 • 13.05.2015 kl.22:01 • Ååå, som jeg savner det fine Sydney sommer været! Bildene er fra den botaniske hagen ved siden av sydney opera hus. Good (hot) times!


  Yesssss.. Det er allerede torsdag morgen her - alarmen har ringt, kaffekoppen er full og en ny dag på jobb står for tur! Ikke hvilken som helst jobb dag heller, det er den lønnings-jobb dagen! Ja, for som jeg har nevnt tidligere så er det vanlig å få lønn en gang i uken her i Australia, og der jeg jobber får vi hver torsdag. Det blir altså første lønning på over to måneder! Kjennes braaa! En annen rutine som jeg elsker på jobben min er at vi har korte dager på fredag. Vi jobber nemlig en halv time ekstra man-tor slik at vi kan gå hjem to timer før på fredager! I tillegg til det har vi ingen ordentlig pause, så da blir det 2,5 time!! Er ikke det genialt!? Halv to slutter jeg på fredager, i steden for fire! Så ikke bare er det lønnings dag på torsdager, men det er også siste fulle jobbdag for uken! I love it. Håper dere der hjemme også ser lyset i enden av uken og har begynt å lukte helgen komme! Selv kjenner jeg at helgen nærmer seg når jeg har stått opp på onsdag, hoho. Jaja! Ha en fortsatt fin uke alle sammen, og stå på! 

  BEAUTIFUL MANLY

 • 09.05.2015 kl.12:06
 • Å nydelige, nydelige Manly, som jeg kommer til å savne deg når jeg drar hjem! Manly er en liten bydel i Sydney, det er her vi hele tiden har bodd mens vi har jobbet. Er virkelig nydelig sted med alt man trenger av butikker, barer, strender og rett ved der ferjen går inn til sentrum. Det eneste negative med Manly er prisene, det er neimen ikke billig! Det er for så vidt ikke rart siden det er et såpass vakkert sted! Viben her er drit bra - surfing, skating og skikkelig "chill" følelse over det hele. Ja jeg kastet meg til og med på lasset i desember og invisterte i verdens fineste longboard! Hvem skulle tro?! Haha.. Caps bak frem har jeg begynt og bruke til og med! Rart hvordan miljøet bare egler seg inn på stilen min.. Men jeg klager ikke, skaterlooken er jo bare kul - alt med måte! Nå er det lørdag kveld her, og jeg skal tømme i meg en flaske vin før vi kanskje tar turen bort på et av Manlys mest populære utesteder, Steyne. Ha en fantastisk lørdag alle!

  KRSby INTERVJU

 • 08.05.2015 kl.11:14
 • I går fikk jeg være så heldig å få litt PR av nettmagasinet KRSby! Til å med fvn.no hadde en link til artikkelen! Litt stas så klart. Uansett, det som skjedde var; når jeg var i Thailand for noen uker siden skrev en av jornalistene fra nettmagasinet til meg på facebook med spørsmål om jeg hun kunne intervjue meg. Spalten het "Sørlendinger i utlendighet". Så klart sa jeg ja, sånne ting er jo kjempe gøy. Jeg fikk noen spørsmål på mail og så var det bare å sette i gang å skrive om hvor mye flott jeg har opplevd! Når artikkelen kom ut i går og jeg leste den endelige utgaven satt jeg bare å smilte fra øre til øre! Livet mitt høres jo sletts ikke værst ut - men det var jeg vel egentlig klar over, hehe.. Uansett, kjempe gøy med litt oppmerksomhet.

  Jeg må takke kjære Ida Kristine, journalisten fra KRSby som intervjuet meg! Hun har sluttet i KRSby nå, så ønsker henne lykke til videre og igjen - tusen hjertelig takk for sjansen, kjempe gøy! Om du ikke allerede har lest den, her er linken til artikkelen: http://www.krsby.no/kategori/livsstil/24762#o24762

  Ellers har jeg fått en del spørsmål angående nettopp prosessen og flytte til Australia for å jobbe. Tenkte å svare på disse spørsmålene i et innlegg, så om du lurer på noe er det bare å skyte løs i kommentarfeltet! Ha en strålende dag!

  ANOTHER BRICK IN THE WALL

 • 07.05.2015 kl.11:25
 • God morgen, Norge! I dag har jeg hatt nok en fridag uten stort mye produktivt å gjøre.. Men til min glede fikk jeg melding av gamle sjefen min i dag om at jeg mest sansynlig kan begynne igjen på mandag! Hurra!! Nå kan pengene kanskje endelig begynne å rulle inn igjen! Ellers så fikk jeg gjort en produktiv ting i dag; jeg var og så på et rom vi har sett på på nett.. Desverre var huset bygget opp som et hostel hvor de leide ut masse stusselige rom, felles bad, felles kjøkken, men ingen fellesområde.. Alt var lite, trist og kjempe dyrt i forhold til hva man får - noe som skyldes at det fungerer som et hostel og folk kan flytte inn/ut som de vil.. Det var sletts ikke noe bedere eller billigere enn hostelet vi bor på nå, så ble det desverre ikke noe gullfunn av en leilighet/hus i dag heller.. Alt jeg vil ha er et kollektiv liknende leilighet/hus, med noen hyggelige mennesker, stue, et eget soverom, kjøkken med ovn (noen steder har bare kitchenette) og et bad! Det kan jo ikke være så vanskelig å få til en ok pris? ... Vi har et rom vi skal gå å se på på lørdag, i et stort hus hvor det bor 5-6 andre også! Ser kjempe fint ut på bildene og til en super pris! Krysser fingrene! Ha en ellers fin dag dere.

  S U N S H I N E

 • 05.05.2015 kl.09:39
 • Hei Norge! Jeg kan gledelig informere om at solen endelig titter frem her i Manly igjen! I dag har temperatur og vær vært så bra at at jeg vurderte nesten og legge meg på stranden. Desverre måtte jeg heller ha en produktiv formiddag med jobb og leilihetsøking. Så klart fikk jeg tatt meg tid til å gå en liten tur å ta en kaffe i den deilige solen. Heldigvis skal finværet vare hele uken, så i morgen har jeg store planer om å slikke litt sol på stranden. Uten jobb har jeg ikke mye produktivt og finne på hele dagen, alle andre jobber jo, ja til og med Linus.. Men men, snart har jeg også jobb og da ønsker jeg meg nok tilbake til friheten jeg har nå - sånn er det jo alltid. Ellers vil jeg ønske dere en fantastisk dag, husk plutselig er det helg igjen!

  BACK AT SQUARE ONE

 • 02.05.2015 kl.08:30
 • Sist innlegg klagde jeg litt på tempraturen her i Sydney, men som dere ser på bildet så er jo det hele egentlig bare tull.. Da vi tok disse bildene var det overskyet og duskregnet, men likevel kan jeg tusle rundt i kort kjole! Luen er ikke høyst nødvendig, men bare veldig god. Det eneste jeg absolutt må ha er litt varme på overkroppen og noen ordentlige sko som dekker føttene, da blir det bra. Men nok om det! Nå er det bare litt over 6 uker til jeg er hjemme, og det kjennes helt sykt.. Som jeg også nevnte sist innlegg er jeg helt blakk og på jobb og leilighetleting! Forhåpentligvis får jeg tilbake min gamle jobb, før eller senere. Linus har fått jobb allerede så da får vi i alle fall en stabil inntekt.. Noe som er alfa o mega når man skal betale leie hver uke, i leiliheten vi forhåpentligvis snart får! Per dags dato er vi tilbake på Hostelet på Manly som vi bodde på når vi kom. Altså er jeg helt tilbake der jeg startet Australia reisen min; på Manly Backpackers, blakk og uten jobb! Tipp topp tommel opp :) Ha en fantastisk helg videre!!

  WHY SO COLD, SYDNEY?

 • 01.05.2015 kl.08:44
 • Først og fremst skal det sies at jeg ikke har noen grunn til å klage, og det vet jeg.. Norge har enda under 10 grader noen plasser og her er det rundt 16 på dagene, men noen ganger må man bare få lov til å sutre litt..

  Jeg fryser.. Jeg har siden jeg kom tilbake til Sydney vært konstant kald.. Ikke bare er det kaldt ute, men tydeligvis har ingen i Sydney lært seg hvordan man isolerer husene sine.. Nå er jeg klar over at 16 grader ikke er ille, men først og fremst er det midt på dagen, så morgen, kveld og natt er kaldere.. Og siden jeg kom til Australia med håp om evig sommer har jeg ikke varmt tøy.. De eneste skoene jeg har er flipp flopper og ellers er det eneste varme jeg eier en dongerijakke og en genser. Stakkars meg.. Men men, enda så tom som lommeboken min er fikk jeg drart meg på kjøpesenteret og handlet både sko, jakker og lue!! $110 fikk jeg brukt, men det var så nødvendig at sånn måtte det bli! Nå skal jeg bare finne en god og varm genser også! (Og jobb... Og leilighet.... Men det orker jeg ikke tenke på nå! Hihi...). Ønsker alle hjemme en flott dag og så helg! Puss puss.

  RISE AND SHINE

 • 09.04.2015 kl.07:09
 • God morgen fantastiske verden. Det er ikke mye som er bedre enn å våkne opp i en stor deilig hotellseng, strekke seg en stund og så tuste ned til ferdig gjort frokostbuffet. Hotellivet er virkelig luksus.. I dag er siste dagen i Indonesia, og det betyr også siste dagen med lux.. I kveld flyr vi videre til Thailand, og der tar rikmannslivet slutt.. Nå blir det hostel og billige drinker for alle penga'! Men før vi i det hele tatt blir så komfertable har vi litt av et døgn foran oss.. Nok en gang, i et desperat forsøk på å spare penger valgte vi en relativt tung flyreise..  Rundt klokken 19 i kveld flyr vi til Singapore, hvor vi skal ha en 9(!!!) timer layover gjennom natten , før vi flyr videre til Phuket.. Når vi trøtte og slitne lander i Phuket, tidlig på morgenen lokal tid, skal vi hive oss i en taxt til havnen for så og ta båt til elskede Phi Phi Øyene! Det skal bli så godt å komme tilbake.. Jeg har for så vidt allerede tilbrakt alt for mye av tiden min på den lille øyen, men får helt ærlig aldri nok. Ingen biler, ingen sko, ingen problemer.  

  BALI DAY 2

 • 04.04.2015 kl.12:18
 • Bali dag 2.

  Ja, så var vi på Bali! I dag har vi vært på kjøpesenter (bare vindusshopping så klart) og vi har spist helt nydelig sushi til lønsj. Etter hele gårsdagen i solen ble vi enige en pause fra solen i dag, og det var godt! Vi fikk til og med nyte air-con inne i butikkene!

  Nå har vi dusjet og vi gjør oss sakte men sikkert klare for å dra å spise middag. Vi har slakket i sengen i noen timer også, etter en mnd i campervan var det virkelig luksus med hotelseng, tv og privatliv! Vi har det i alle fall helt topp og gleder oss over og endelig leve i litt luksus! Til sist får jeg si GOD PÅSKE og nyt ferien til tusen. Xxx

  FRASER ISLAND #1

 • 24.03.2015 kl.23:49
 • Her er noen få bilder fra Fraser. Jeg hadde kjøpt bursdagshatter til annledningen! I går (tirsdag, og skatt sin bursdag) leide vi jo firehjulsdriven bil og fikk kjøre både på hompete sandveier innenlands og på milevis lange strender. Det var så utrolig fint, og jeg har tatt så mange bilder.. Helt sykt mye bilder... Så flere kommer! Vi plukket i alle fall bilen opp på øyen rundt halv 8 og leverte den igjen klokken 18 - en lang dag ble det i alle fall. Men mer om dagen kan jeg skrive i neste innlegg og legge med litt mer bilder. Nå sitter vi i bilen og er på vei mot Airlie Beach, 6 timer i bil har vi enda forran oss! Men så skal vi en av de tingene jeg har gledet meg mest til på hele turen - Whit Sundays!!

  HIPP HURRAAA

 • 24.03.2015 kl.14:51
 • I dag var en super bra dag! Ikke bare var vi på super sightsing på Fraser Island men det har vært bursdag!! Hipp hipp hipp hurra, for i dag fyller kjære gutten min 22 år! Det er ikke hver dag! Gratulerer så masse til skatt. Klokken er snart tolv på kvelden og både dagen og bursdag er snart over for oss! Endelig ligger vi tilbake i bilen og klare for å sove. 5:15 stod vi opp i dag, så nå er der kjempe natta! Skriveri og bilder om Fraser kommer masser av i morgen!! God natt.

  $$$ DOLLARS BE FLYING $$$

 • 23.03.2015 kl.11:46
 • Bilder fra Rainbow Beach.

  Nå er vi på kamping i Hervey Bay og har nettopp brukt nesten 4000 kroner hver på å bestille turist turer... Vi har bestilt 4x4 leiebil så vi i morgen kan kruse rundt på Fraser Island og vi har bestilt 2 dagers seiletur til fantastiske Whit Sundays. Dvs at for ca. 3700 kr får man 3 dager verdt med sightsing i Australia, $$$$$ flyyyr. Det er godt det bare er penger, og penger kan man tjene nye. Muligheter detimot kommer og går, det er jo ikke hvert år man kjører på roadtrip i Australia! Man får bare smile pent å dra kortet!

  I morgen skal vi altså til Fraser Island, som visstnok skal være verdens største sandøy. Øya med sine 1840 kvadratmeter har mengder av atraksjoner, som desverre ikke er mulig og se på bare en dag, derfor skal vi google litt og finne ut hva man få med seg. Champagne Pools, Maheno Wrek og Lake McKenzie er blant stedene jeg absolutt vil se! Om du har hvert der eller har noen tips legg gjerne igjen en kommentar. Øyen ser hvertfall fantastisk ut - bare å google det!!

  LIVE A LITTLE

 • 22.03.2015 kl.14:18

 • Jeg er så glad for livet mitt og de mulighetene jeg har. Jeg har selv jobbet hardt og spart masse for å kunne reise å oppleve ting rundt i verden de siste årene, det vet jeg. Jeg fortjener å takke meg selv! Men når det er sagt så hadde jeg eksepsjonelle utgangspunkt. Jeg er født i Norge og med det kommer det mange goder. Jeg tror vi noen ganger glemmer hvor heldige vi er, hvor mye vi har og ikke minst hvor fire vi er til å gjøre nesten hva vi vil. I Norge tjener man veldig bra i forhold til utrolig mange land og vi har lav arbeidsledighet. Vi har muligheten til å reise, studere, jobbe i utallige andre land og nesten uansett hvor vi drar kjennes alt billig. Norge er virkelig et fantastisk land, og vi som bor og/eller er født der vant utvilsomt jackpoten når vi kom til verden.. Mulighetene er som sagt mange, men uten viljestyrke og mot forblir lysten ofte bare fjerne drømmer.. Derfor skal det også sies at jeg har vokst opp med to fantastiske foreldre som alltid har oppfordret meg til å være nysjerrig og til å utforske verdens hjørner - de har selv brakt meg til mange av dem - men nå som jeg er "stor" utforsker jeg så klart en hel del selv. Jeg elsker å reise, jeg elsker å se nye steder, jeg elsker å møte nye mennesker, kulturer og forskjeller. Jeg elsker denne jordkloden og alt den har å by på. Evig takknemlig er jeg for alt jeg har gjort, for alt jeg skal gjøre og for det jeg gjør nå. Bare tankene og drømmene mine kan sette grenser for hva jeg kan gjøre med livet mitt - om jeg bestemmer meg for det. Jeg oppfordrer alle andre til å gjøre det det samme - reis, opplev, voks og se hva verden har å vise deg. I fare for å høres klisjé ut; "the sky is the limit", "reach for the stars", og så klart "you only live once", don't wasted it.

  AUSTRALIA ZOO #2

 • 20.03.2015 kl.22:18
 • I Australia Zoo var vi også på tigershow. Det var da jeg innså jeg hvor mye jeg tapte på å ikke jobbe hardere å få jobb i dyreparken som 16-åring... Det må jo være drømmejobben.. Om ikke jeg husker feil så var drømmen å bli vetrinær når jeg var yngre, hvor ble den drømmen av?!? Jeg skulle følgt unge-idas drøm!

  Siden disse to tigerene hadde vokst opp i parken var de 100% tamme og dyrepasserne lekte og bader med dem.... Som om de var huskatter... Fra det øyeblikket innså jeg hva jeg egentlig har visst hele livet mitt, at alt jeg egentlig vil er å være dyrepasser. Dyrepasser for store og små kattedyr. Ikke bare er de fantastiske dyr, men så flotte og se på også.

  Jeg må jo også slenge med noen flere bilder av kengeruene, siden jeg har tusenvis. Kan jeg ikke ta med en hjem?

  Håper alle har det gøtt hjemme i Norge! Bare husk at sommeren er rett rundt hjørnet, det er jo snart april.... Herrrrrre som tiden flyr. Snart er det jul, og det gleder jeg meg masse til! Haha.

  AUSTRALIA ZOO #1

 • 20.03.2015 kl.12:07
 • I går var vi på Australia Zoo! Siden jeg alltid har vært superfan av "The Crocodile Hunter" så var det jo på sin plass å besøke Steve Irwin sin stolthet. Det er nå konen til Steve som tar vare på parken, og den var så fin!! Det skal virkelig roses at naturen og dyrene er tatt så godt vare på. Så klart er det relativt hvor godt alle dyr har det i fangenskap.. men Irwin famile har virkelig gjort en fantastisk jobb med å beholde masse flott regnskog og natur i og utenfor innhegningene.

  Vi fikk så klart hilst på kengeruer! Også var vi p krokkodille show i crocoseum:

  Krokodiller er virkelig ikke noe å spøke med! Det værste er at når vi kommer lit lengre nord så kan vi vært så uheldige å støte på en!!!! Neitakk, for noen skumle dinosaurlignende monstere... Jeg har mer enn nok med å se dem på avstand..

  Vi så også masse forskjellige fulgearter, reptiler osv. Og så klart koalaer... og det må jeg si; for et kjedelig dyr... Av de 30 koalaene vi så, så var det ikke en av dem som hadde øynene åpne.. Helt utrolig..

  Også litt mer bilder med kengeruer!! De er jo så søte! Det ironiske er at siden vi kom til Australia, 8. oktober 2014, hadde vi sett EN kengeru EN gang, før vi kom til Australia Zoo så klart! Men så(!!) på den lille bilturen fra dyreparken til Sunshine Coast ser vi, hoppende på gresset noen meter fra bilen, en hel flokk med ville kengeru... Typisk!!! Uansett, de var ikke like menneskekjære som de i parken.

  Nå er vi i Noosa, en liten by(?) like ovenfor Sunshine Coast. Vi har betalt for å få parkere utefor et hostel, slik at vi får bruke deres dusj pg kjøkken. Gud så godt det var å ha et kjøkken igjen! Så man kan koke/steke mer enn en ting på en gang.. Luksus. Nå sitter jeg å kooooser meg i en sofa! Hadde helt glemt hvor godt det var å sitte i en! Med andre ord; livet smiler, og det gjør jeg også!!

  TRUE COLORS

 • 04.03.2015 kl.12:12

 • Hei å hå! Nå er det onsdag (snart torsdag, her i Sydney) allerede! Det betyr bare to dager igjen med jobb før tidenes roadtrip! I dag har vi prøvepakket og fått lagt unna en del av tingene vi ikke trenger å ha med oss. Det kjennes helt uvirkelig at de 8 ukene vi skulle ha med jobb etter jul er gjennomført! Må passe på å ikke blunke når jeg er på tur, kan jo risikere å gå glipp av det hele!! Det er i alle fall så fort det kjennes som om tiden går.. vips så sitter jeg vel hjemme i Kristiansand og drømmer meg tilbake til varmere strøk igjen. Man skal virkelig se til å nyte hvert øyeblikk..

  #foto #australia #sydney #glede

  PARTY IN THE PARK

 • 01.03.2015 kl.11:11
 •     

  Noen bilder fra bursdagen jeg var i i går. Beerpong, punch, musikk, sang, sol og godt selskap!! Skulle egentlig være 90-talls tema, men det ble sløyfet - og det var helt sikkert like greit. Var i alle fall super koselig og vi lekte, danset og koset oss til langt på natt! Som et resultat har dagen i dag vært utrolig slapp, med filmer, taco og date med sengen. Vi får prøve å legge oss tidlig før vi på begynner siste arbeidsuke før ferie, åh som ordene klinger i mine ører! Kan nesten ikke tro at vi allerede har bodd og jobbet i Sydney i 5 mnd..  Og så godt som det er og har vært, skal ferie bli helt legendarisk.. Men men, nå skal vi sette på enda en film og så sove godt. 

  #foto #mote #fest #sydney #bursdag #hygge

  BUT FIRST COFFEE

 • 28.02.2015 kl.01:00
 • Klokken er bare 11 på morgenen her i Sydney. For et par timer siden gikk vi ned på stranden og drakk en kopp kaffe og nøt godt av denne deilige lørdags morgenen. Ettersom Manly er et veldig popuært område er det på morgenkvisten stranden er best, det er så stille, rolig og bare helt herlig. Nå har vi nettopp spist frokost og vi sitter og funderer på om vi skal ta med oss surfebrettene og ta oss ned til stranden igjen. Senere skal vi i bursdag - 90-talls bursdag.. Jeg som er født tidlig på 90-tallet kjenner jeg har fortrengt mengder av det som var populært på den tiden.. Ellers er jo mye av det som er tilbake i  motebladene nå - platåsko, magetopper, ja til og med tatoverings smykket har gjort comeback - hvem skulle trodd? En magetopp, en forferdelig 90-talls hårfrisyre og et foldeskjørt/dongeriskjørt fra bruktbutikken gjør nok susen.

  #foto #strand #sydney #kaffe #outfit

  ROXETTE

 • 26.02.2015 kl.11:31
 • Kjære, Roxette - dere er rååå. Herligland for noen gode klassikere vi fikk høre i går. Den ene etter den andre jamret løs, og man kan trygt si at det hele var en "Joyride". Godt å se at et band dannet på 80-tallet enda kan gi jernet på senen! Og kjære Marie Fredriksson, hun skal ha en stor klapp for såpå-instillingen.. En stor inspirasjon til alle som har godt igjennom sykdom og motgang! Man kunne se hun var sliten - både energien og stemmer var ikke som den en gang har vært, men likevel sang hun for fulle seil og klarte samtidig å se smashing ut!  Det hele var rett og slett en magisk opplevelse! Tusen takk, Roxette! 

  Nå er det torsdag kveld her i Sydney, og det kjennes godt og bare ha en dag på jobb igjen før man får nyte siste helgen vi har i Sydney før vi reiser! Himmel og hav som ukene flyr! Tenk snart har vi to mnd ferie - episk.

  IT MUST HAVE BEEN L***

 • 25.02.2015 kl.07:49
 • Gjett hva min kjære og jeg skal i dag da! Nei, det klarer dere nok ikke - vi skal nemlig på Roxette konsert! Ja, for vi har faktisk tatt oss hele veien til Sydney for å finne ut av at det svenske bandet Roxette hadde vært rått å se live! Det gjorde ikke avgjørelsen stort verre når det hele skjer på trappene av Sydneys berømte opera hus. Da er det ikke noe annet å gjøre enn å gjøre som Roxette sier selv; "Listen to your heart" og hakke hæla i noen billetter. Jeg har forøvrig fryktelig dårlig tid, så nå er det bare hive seg rundt og sette seg på ferja for at vi skal få med oss dette (forhåpentligvis) forrykende showet. Gleder meg til å synge (hyle) "It must have been love" for full hals!! Livet smiler, dere. 

  #konsert #foto #selfie 

  WANDERLUST

 • 04.01.2014 kl.18:58
 • Da var jeg sannelig ute på tur igjen! Nå sitter jeg på flyplassen i Doha, Quatar og venter på neste fly som skal ta meg videre til Johannesburg, Sør Afrika. Fra Johannesburg skal jeg ta en buss i omlag fire timer, før jeg endelig er fremme i Bloemfontein. Der skal jeg jobbe frivillig med løver de to neste ukene. Har hørt veldig mye positivt fra venner og kjente som har gjort lignende ting i Sør Afrika, så dette tror jeg blir en fantastisk opplevelse!

  Etter at jeg har tilbrakt to uker i Bloemfontein tar jeg buss tilbake til Johannesburg og flyr videre til Thailand hvor jeg blir i noen uker. Etter det får vi se hva som skjer! Livet smiler og jeg smiler med. So long kalde Norge ??

  GOD PÅSKE

 • 29.03.2013 kl.14:31
 • God påske alle sammen! I dag tar jeg turen å besøker familie på Lillehammer. Fy søren for en fin påske det hatr vært, sol og varmt hele uken, og tror sannelig det skal holde seg slik en stund også! Er bare og krysse fingrene for at meterologene har rett. Kan ikke si det er like deilig og varmt som Thailand akkurat, men det hadde da vært å be om litt for mye. Bare tre uker til jeg drar til Costa Rica, så skal nok klare meg med dette. Igjen; GOD PÅSKE ALLE SAMMEN, håper den blir fin og avslappende.  

  RAISE YOUR GLASS, I APPLIED FOR COLLEGE

 • 26.02.2013 kl.07:49
 • Hipp hipp hurra for meg! Nå er søknaden ferdig og under sending! Kanskje vandrer jeg til høsten gatelangs i London. Hadde aldri trodd jeg skulle fått dette gjort mens jeg var på tur, men beviste for meg selv at jeg hadde feil! En stor klapp for meg!

  Ellers så er livet herlig, vi har i dag bare en uke igjen av ferien, noe jeg i grunn tar veldig tungt. Men det er ikke over enda, mange ting skal enda oppleves!

  DOIN' GOOD

 • 08.02.2013 kl.14:16
 • Så mye bilder har det ikke blitt, faktisk. Jeg har blitt skikkelig dårlig til å ta bilder i det siste, også kommer det nok også av at jeg vet jeg skal være her så lenge at jeg ikke stresser med det. Men men, kommer nok mere etterhvert! Vi koser oss i alle fall, og det er jo det viktigste! Så får bildene komme når de kommer. Vi har dårlig med Internett for øyeblikket, men vi driver og skal bytte hotell, så regner med at det blir bedere med blogging senere! Hotellet vi bor på nå (hvis det kan kvalifiseres som et hotell..) er helt grusomt! Skal prøve å få tatt noen bilder! Men nå må jeg gå, snakkes!

  HOT AND SUNNY

 • 06.02.2013 kl.16:26
 • Så klart glemte jeg kameraet mitt i dag.... Det resulterte i dårlige mobil bilder.. Men men! Ny dag i morgen, hehe. Vi har i alle fall sol og 27 grader i vannet, ikke verst her i sør! I morgen er det Phi Phi!

  WE WERE MADE FOR THIS

 • 03.02.2013 kl.15:34


 • Da var dagen før dagen her. "Merkelig nok" føler jeg at jeg drar i dag, må tross alt kjøre til flyplassen klokken fire i morgen tidlig. Sitter i skrivende øyeblikk på gulvet omringet av sommerklær, nå er det bare å vurdere hva som skal med, og hva som må ligge igjen hjemme.   Nå er jeg en middag, noen timer pakking, en natt med svært lite søvn og en kort kjøretur fra å stå på flyplassen! Har noen noe gode artister, band eller bare en sang jeg kunne lastet ned før en 21 timer lang reise? Trenger ny musikk på telefonen! Hoooo, nå ligger jeg snart på en strand. Æææ.

  TAKE A DRIVE ON THE HIGHWAY

 • 02.02.2013 kl.17:59
 • I dag kjørte jeg meg en liten tur bare for å høre på musikk, synge høyt i bilen og slappe av litt. Var utrolig deilig! Det er jo tross alt bare to dager til jeg forlater Kristiansand for en måned, så da tenkte jeg det var passende å gjøre så! Nå skal jeg  til ei venninne å feire bursdagen hennes med vin, latter og sang, så når jeg våkner opp i morgen er det bare å ta siste innspurt i pakkingen! Håper dere alle får en strålende lørdagskveld, og en avslappet søndag! Vi snakkes nok i morgen. 

  INSTAGRAM

 • 01.02.2013 kl.18:22


 • Hvis du ikke allerede følger meg på instagram må du gjerne gjøre det! idaolineja heter jeg! Tenkte bare jeg kunne legge ut noen av de seneste bildene mine her, i og med at jeg ikke har blogget noe. Nå sitter jeg på rommet mitt og ser på en tom koffert. Hjerte og sjel hopper av glede ved tanken på at den skal fylles med den peneste av sommertøy jeg kan finne fram. Noen som har forslag til noe det kan være lurt å ta med seg til varmere strøk? 

  LET'S WANDER OUT TO PARADISE

 • 30.01.2013 kl.19:10


 • Hei, bloggen. Nå var det lenge siden! Tenkte å begynne å oppdatere litt igjen nå som jeg skal ut å reise litt. Først ut; Thailand. Regner med bilder og oppdatering fra et av verdens mest fantastiske steder er ønsket av noen, så da blir det slik! Også er det jo litt morsomt å skryte av sol og varme - akk ja, for vinteren er jeg lei. Heldigvis legger Anne og jeg jakke, kulde og snø til si på mandag, og gjenforenes med paradis. Ellers så håper jeg på en koselig gjenforening også her på bloggen, vi ses.

  THOSE MOMENTS

 • 02.09.2012 kl.21:16 • For en flott kveld gårsdagen ble. Jeg var i bursdag til to flotte venninner. En god start ble det da meg og fire andre venninner hadde spandert på Justin Bieber konsert billetter i bursdagsgave. Den reaksjonen jeg var vitne til når de skjønte hva de hadde fått gjorde absolutt det hele verdt det! Vi hadde fylt en pappeske med masse avispapir, og i bunnen lå det et sammen rullet bilde av JB. Når de rullet opp bildet så de på oss med store øyne og da stod vi klare med billettene i hånda. Gledesjubel. Håper de storkoser seg når den dagen kommer. Ellers var vi en god jentegjeng som rett og slett bare storkoste oss i hverandres selskap. For å avslutte kvelden dro vi, nærmere tretti halvfulle jenter, av gårde å ravet Kristiansands gater til langt på natt. Altså en veldig fantastisk kveld, om jeg må si det selv! 


  WELL I WAS THE ONE WHO SHOWED YOU THE SKY

 • 20.08.2012 kl.17:28
 • Nok en ny mandag og ny uke. Har hatt fri i hele dag, så har vært en tur i byen med ei venninne og ellers bare slappet av. Merket at det var rart da jeg tok bussen hjem fra byen i dag, bussen kjører forbi Universitetet (i Agder). Gamle og nye studenter var over alt. Faddere og fadderbarn med navnelapper på brystet. Fornøyde, unge mennesker med engasjement strålende ut av øynene på dem. Jeg innser det at jeg faktisk ikke trenger å se så mørkt på det å komme i gang med studiene snart, det skal faktisk bli litt deilig. Heldigvis har jeg ett år til jeg skal bruke på å bli litt ferdig med rastløsheten før jeg velger et sted å begynne på en form for utdanning. Er det noen av dere som hadde første skole dag i dag? 

  25-07-2012

 • 25.07.2012 kl.13:41
 • For en deilig morgen. Jeg har suttet ute helt fra ti, været har faktisk ikke vært så verst i dag og da må man jo bruke det til noe. Jeg elsker å sitte ute å spise lønsj i sola. Nå skal jeg hoppe i dusjen og så  stelle meg, dermed skal jeg på jobb fra 15:00-20:00. Er ikke så ille med seinvakt når man har fint vær man kan nyte på formiddagen. Håper dere alle får en strålende dag!  

  SMASK

 • 25.07.2012 kl.00:48
 • Heisann! Jeg kan da ikke gjøre annet enn å beklage masse for dårlig blogging i det siste. Jeg føler nesten ikke jeg har vært hjemme i det hele tatt. Mellom jobb, venner, soving og enda mere jobb har jeg rett og slett ikke funnet tid og ork. Nå skal jeg prøve å skjerpe meg igjen, det er jo ikke så vanskelig å få til litt oppdateringer for dere. Tross alt er ikke sommerværet her på sørlandet noe å skryte av i år, så da kan jeg med god grunn sitte inne å blogge! Håper alt står bra til med alle og at sommeren hittil ikke har vært så verst! Vi snakkes i morgen.

  DREAM CATCHER

 • 12.07.2012 kl.11:50
 • Endelig har jge fått kjøpt meg drømmefanger. Jeg kjøpte den på Naxos og jeg elsker den. Nå henger den rett over sengen, og skal beskytte meg for mareritt og sørge for at alle drømmene mine blir gode. I dag skal jeg på jobb fra 15:00-22:00, akkurat som i går. Føler ikke jeg får noe liv i det hele tatt når vaktene mine blir sånn, jeg får jo liksom nesten ikke gjort noe før og etterpå blir alt egentlig stress. Men men, jeg får holde ut, så mye ferie som jeg har hatt. Hoho. 

  THERE IS NO PLACE LIKE HOME (FOR A WHILE AT LEAST)

 • 10.07.2012 kl.12:41
 • Hai hai! Gud så deilig det var å sove i egen seng i natt, stå opp å være på mitt rom og å spise ferske norske rundstykker med norskt pålegg. Til nå har det vært deilig å være hjemme, i går kjørte jeg innom en fest for å si hei og hade til en komips som drar tilbake til Oslo i morgen. Koselig, koselig. Så dro jeg innom en annen kompis og slappet av litt der så dro jeg hjem, så en film og sovnet. Jeg har ikke fått vakter på jobben før torsdag, så har noen dager å kose meg litt på før jeg jobber torsdag t.o.m lørdag. Nå skal jeg til byen å kjøpe bursdagsgave til min kjære bror som hadde bursdag i går. Hipp hurra for han. Snakkæs. 

  05:40

 • 25.06.2012 kl.05:40
 • God morgen alle sammen! Nå har jeg vært oppe i en og en halv time allerede. Hoho. Morgenstund har gull i munn! Nå er det ikke lenge til vi skal gå ombord, jeg gleder meg, da skal jeg legge meg rett til å sove. Vi har mellomlanding i København og flyt videre til Athen derifra. God tur til mamma, pappa, min bror og jeg, så snakkes vi fra varmere strøk.

  HELLASKLAR

 • 24.06.2012 kl.17:32
 • Nå er pakkingen i full gang og jeg gleder meg som bare det til vi reiser i morgen. Flyet vårt går ti over seks så må umenneskelig tidlig opp men det skal jeg klare helt fint. Gleder meg som bare det til å komme meg avgårde til varmen igjen. Her i Kristiansand har det vært regn helt siden jeg kom hjem og jeg måtte hentefrem dongeribuksene igjen. Skal love deg det var stusselig! Har ingenting i mot å legge dem igjen her hjemme, for i hellas skal det gå i skjørt, shortser og lette topper. Nå skal jeg pakke ferdig, så snakkes vi senere i kveld.   Gud så klar jeg er for varme. (Bilde fra Thailand)

  DA VAR JEG HJEMME IGJEN

 • 22.06.2012 kl.12:06

 • Hjem kjære hjem. Da var jeg tilbake i Kristiansand. Folk sier borte bra men hjemme best - jeg er ikke tilhenger av den påstanden. Heldigvis er det ikke lenge før jeg er på farten igjen, på mandag reiser jeg til Hellas med familien. Er faktisk bare hjemme 4 dager til sammen! Er så klart godt å være hjemme igjen i noen dager, men takk gud for at ikke det er mer enn det er. Nå skal jeg til byen å shoppe litt med mamma. Hoho. Håper jeg enda har noen lesere igjen etter at jeg har vært en elendig blogger så alt for lenge. Nå blir det bedere fremover! Jeg lover! Ha en fin fredag dere. 

  UPDATE

 • 16.06.2012 kl.00:35
 • Bare en litten oppdatering. Bildene er noen uker gamle, men dere har jo ikke sett noen av dem uansett så spiller ingen rolle. Jeg sitter nå på Starbucks og her derfor internett! Nyter en White Mocha Frappuccino. Jeg koser meg helt utrolig mye og må bare nyte de siste dagene. Skal gå nå så vi snakkes igjen senere. Håper sommeren har slått til for fult i Norge. Jeg er hjemme om 6 dager. Wææ..  

  ALIVE AT INSTAGRAM

 • 08.06.2012 kl.18:02
 • Hei! Ville egentlig bare stikke innom å si at jeg beklager mye for elendig bloggin! På grunn av det vil jeg informere om at jeg er i live på instagram og oppdaterer der daglig! Så hvis du er interessert er det bare å følge meg der, så ser dere i alle fall litt tegn til liv!

  A DUSTLAND FAIRYTALE

 • 28.05.2012 kl.18:55


 • Hei hei! Som jeg fryktet så er ikke bloggingen så lett og holde opp med mens jeg er her. Beklager det. Stikker bare innom for å si at jeg er fortsatt er fullstendig levende og at jeg har det helt fantastisk. I dag er det Memorial day, en dag til ære for alle de som har dødd i krig. Alle har fri og heldige meg har blitt invitert på bbq hjem til min kjære Dakotas familie. Skal ble nam, nam. Må bare si det nok en gang: Jeg elsker maten her og er så utrolig glad for å være tilbake til Taco Bell, bbq og fried chicken. Fy søren for etusund men fantsatisk  utvalg de har av usunn mat her i sørstatene. Love it. Have fun and be safe. Snakkes!

  OUTFIT

 • 20.05.2012 kl.10:36
 • Hei hei! I dag har vi lugget på stranden timesvis for å slikke all sol som overhode er mulig. Etter det gikk vi tilbake til leiligheten vi bor i og dusjet og gjore oss klare til å gå ut å spise. Vi spise på en plass med et navn så pent som "Dick's", jaaa... Og det var rett og slett så dårlig som det høres ut. (Hvem lager en resturant med det navnet?!) Uansett! Etter vi tråkket i oss dritt dro vi nok en gang tilbake til leiligheten og gjorde oss klare til å gå ut. Nå har vi nettopp kommet hjem, hadde absolutt ikke lyst til å dra, men sånn ble det nå bare. Nå gleder jeg meg bare til nok en dag i morgen!! Håper dere har det i alle fall nesten så fantastisk som meg! Natta!

  PANAMA CITY

 • 18.05.2012 kl.15:26
 • God dag, god dag! Håper gårsdagens feiring var vellykket! Nå er klokken halv ni her og vi skal snart sette oss i bilen for å kjøre ned til Panama City. Det en by som ligger i Florida langs standkanten. Hun jeg bor hos for øyeblikket, eller faren, har en leilighet der nede. Så meg, Ciara (hun i bildet) og fire andre jenter skal ned dit for helgen og bare kose oss til max! Skal bli deilig og få badet og slikket litt sol ettersom de egentlig ikke gjør det her, da de ikke har særlig med strender her oppe i innlandet. Byen jeg bor i heter Pelham og ligger sånn ca midt i Alabama tror jeg. Så mye som det er fantastisk å være tilbake her så skal det bli deilig med litt strandliv også! Vi snakkes!!

  GRATULERER MED DAGEN KJÆRE NORGE

 • 17.05.2012 kl.18:05
 • Gratulerer med dagen til alle der hjemme og til kjære vakre Norge. Skulle ønske jeg kunne feire sammen med mine kjære, men får ta det igjen til nesteår! I alle fall: HIPP HIPP HURRA HURRA HURRA! Kos dere masse og spis noen is for meg også! 

  AMAZING TO BE BACK

 • 16.05.2012 kl.15:54
 • Hei! Merker det at mens jeg er her er det fare for at det blir dårlig med blogging, men jeg skal prøve så godt jeg kan! Det er rett og slett fantastisk å være tilbake og er nydelig å møte alle folkene jeg så kjært har savnet. Bare alle stedene også, som jeg har vært igjen, det føles helt utrolig å være her. Jeg har skrevet en liste over alle stedene jeg skal spise før jeg drar hjem, bare fordi det er så utrolig mye godt! Jeg har allerede krysset av tre av dem, o'hoi. Jeg må nok slappe av litt med pengebruken, hvis ikke går det galt! Haha. Men det er vel bare det intense suget nå i starten. Jeg skal jo tross alt være her en måned, så er jo ingenting å stresse med. Nå skal jeg sole meg litt! Snakkes senere!

  1 DAY TO GO

 • 13.05.2012 kl.18:07

 • For en deilig og slapp dag jeg har hatt. Sovet, spist, sovet, besøk av mor og far, spist og nå må jeg få pakket ferdig til i morgen! Skal bli godt å komme seg til varmere strøk igjen, for i Alabama ligger temperaturen på rett under 30 grader nå. Ikke galt det nei. Gleder meg noe helt vanvittig til å komme tilbake å gjennforenes med gode venner. Jeg gleder meg også til alle resturantene jeg skal spise meg halvt ihjel på. Herligland, den måneden kommer til å bli helt fantastisk - det beste er at den begynner i morgen. Fy søren!

  RAIN

 • 10.05.2012 kl.12:52
 • 05.05.2012

 • 05.05.2012 kl.11:39
 • God lørdags morgen, til dere som nettopp har stått opp! Selv har jeg vært oppe siden klokken åtte. Nå skal jeg chille i en time til før jeg skal på jobb fra 13-20. Ikke akkurat den ideelle måten å bruke en solskinnslørdag på, men nå er det altså slik det blir i dag! Jeg våknet ti på åtte i dag, er dere klar over hvor forferdelig det er? Når man våkner tidlig på en lørdagsmorgen og ikke får sove igjen? Ikke gøy. Gjorde det beste ut av det og spiste god frokost med pappa og har slappet av lenge. Nesten sånn at jeg skulle ønske tiden kunne gå fortert, sånn at jeg kunne kommet meg på jobb! Hoho. Kos dere i finværet (til dere som har finvær)! 

  MAI SOL

 • 02.05.2012 kl.18:27
 • God dag, god dag! I dag kan jeg virkelig si at jeg er glad for å jobbe i barnehage. Til tross for at jeg har vært på jobb har jeg fått kost meg ute i solen store deler av dagen. Da jeg kom hjem var det grillings med spare ribs på menyen, helt fantastisk. Bare gleden av å kunne spise ute gjør meg lykkelig. Etter middag satt vi ute med en kopp kaffe og Anton Berg sjokolade. Jepp, rett og slett en deilig dag til nå. Hva kvelden har å by på vet jeg ikke enda, men skal bli spennende å se! Kos dere!

  290412

 • 29.04.2012 kl.18:26


 • For en fantastisk dag. I dag har solen stråleyt hele dagen, og jeg har suttet på Høllen brygge i Søgne med godt selskap, is, chips og druer. Ellers så har jeg hatt litt ting på privaten de siste dagene, så har dessverre ikke vært helt i humør til å blogge. Nå skal jeg ut å sette meg i solen litt til og så spise middag som pappa holder på med. Skal prøve å slenge ut noe filmtips litt senere i dag! Det er jo søndag, så det må liksom til! Og en til gledelig ting; det er mai på tirsdag. Sommer snart! 

  I'M WEARING THE SMILE YOU GAVE ME

 • 20.04.2012 kl.19:01
 • Bare en liten oppdatering for å si at min kjære er hjemme! Endelig! Derfor er blogg blitt lite prioritert, i og med at jeg ikke har sett han på evigheter. I kveld blir det vin, sang og latter i godt selskap. God helg alle sammen. Vi snakkes igjen i morgen! 

  HOME SWEET (BACK TO NORMAL)

 • 17.04.2012 kl.14:07

 • Har aldri smakt bedere med nystekte rundstykker med godt norskt pålegg. Fy søren. Det er utrolig rart å være hjemme igjen, men litt deilig. Likevel tror jeg det bare er en følelse som varer i noen få dager... Kjæresten min er ikke hjemme en gang.. Forhåpentligvis kommer han hjem til helgen! Det skal bli fantastisk å se han igjen. Men utenom det så kommer nok gleden av å være tilbake å være nok så kortvarig. Haha. Heldigvis skal jeg til USA snart! Også var jo mamma glad for å se meg igjen! Supermamma. Nå skal jeg prøve alle tingene jeg har kjøpt på turen! Snakkes.

  BYE BYE NORWAYYYYYY

 • 23.03.2012 kl.13:54
 • Hei hei! Nå sitter Anne og jeg på Kjevik og det er like før avreise. Dette har vi ventet på siden 7 klasse! Det skal blir så herlig. Først flyr vi til Amsterdam, hvor vi skal vente i 5 timer, men det gjør ingenting! I Amsterdam er det stort og fint og masse å gjøre! Deretter skal vi fly i hele 12 timer før vi lander i Kuala Lumpur, Malaysias hovedstad. Så er det en kjapp liten flytur på en time or such der i fra til Lankawi hvor vi skal være i en uke! Så hade flott Norge og hei Malaysia!! Ønsk oss lykke til da! Og ikke minst GOD TUR :)

  FOLLOW ME, INSTAGRAM

 • 22.03.2012 kl.18:38


 • Ikke nok med at jeg skal mase på om du vil følge meg på bloglovin, nå skal jeg mase om instagram også. Hehe, er i alle fall ingen skam og nevne at jeg har instagram! Så du må veldig gjerne følge meg! Men bare om du synes jeg fortjener det da! Hehe. Her er link, om du vil;

  Nå sitter jeg med pappa og ser på Where the Light is - John Mayer live in Los Angeles. Den mannen er helt fantastisk. Gud. 

  IN THE ARMY

 • 21.03.2012 kl.16:28

 • I dag dro gullet mitt. Toget gikk klokken 14:15. Gøy var det jo ikke akkurat... heller litt trist. Men vi ser jo hverandre igjen om ikke så alt for lenge. Han skal jo tross alt bare til Stavanger nå i første omgang. Men det er litt trist å tenke på at det i alle fall går en måned før jeg ser han igjen, kanskje til og med enda lenger. Takk og pris for internett, skype og mobil, dette hadde sett gangske mørkt ut hvis ikke. 12 måneder i militæret.. wæææ. Godt at han kan komme hjem noen helger innimellom, jeg savner han jo allerede og det har bare gått et par timer. Godt jeg skal til Thailand og Malaysia, så går tiden fort. I'll miss you boo.   SPØRSMÅLRUNDE

 • 20.03.2012 kl.09:42
 • Fikk et aldri så lite spørsmål om ikke jeg kunne ha spørsmålrunde, og det er jo klart jeg kan det! Jeg har jo fått en del nye lesere, så da er det jo bare på sin plass at dere får muligheten til å spørre og mase til dere blir ømme i fingrene! Neida, men dere kan i alle fall spør om ting dere lurer på nå :) 

  LEARN FROM YESTERDAY, LIVE FOR TODAY, HOPE FOR TOMORROW

 • 18.03.2012 kl.15:22

 • God dag, god dag! Nå må jeg jo bare beklage dårlig blogging. Jeg var i 50 års fest til faren til kjæresten min i går, og har sovet der hele helga. Kan ikke si annet enn at jeg kjenner i dag at det gikk hardt for seg i går! Men neimen var det gøy også. Endelig er jeg i alle fall hjemme og godt plantet i senga. Planlegger forøvrig å ligge her resten av dagen etter en dusj og litt mat i magen. Tenkte jeg skulle begynne å skrive motivasjonsbrevet mitt, om jeg skal få søkt på skole i London. Så om noen har noe erfaring eller ideer er det bare å komme med input! Forresten så kommer det filmtips senere i dag, so stay tuned!  

  EVERYTHING THAT SPARKLES

 • 17.03.2012 kl.09:32
 • Jeg har fått helt hekta. Og jeg tror absolutt ikke jeg er den eneste som har fått denne avhengiheten. Drar inn plagg etter plagg med glitter, gull, paljetter og glans. Hvis jeg skulle få et plutselig hat mot slike ting ville alt jeg har kjøpt det siste halvåret vært gått ut på dato. Hva kan jeg si, det er jo helt umåptelig pent! Det kan brukes til å spreke up et i utgangspunktet kjedelig hverdagsantrekk eller man kan kjøre all the way på festen. Jeg, i alle fall, er helt frelst. Alt som skinner, alt som glittrer - jeg vil ha det. Sparkle it up! 

  BACK TO NORMAL

 • 16.03.2012 kl.11:22

 • Da var min tid som "Ukens blogg" over, og denne ukens "Helgens blogg" blogg har overtatt. Gratulerer til Hjørdis Isabell! Det er jo ganske tydelig at å bli ukens blogg har sine fordeler. Jeg har i disse dager hatt et betydelig mye høyere lesertall. Kjempe kjempe gøy! Derfor vil jeg bare si takk til alle som i løpet av uken har vært innom å kikket på bloggen min. Håper noe falt i smak og at du stikker innom igjen en gang!  Og ikke minst vil jeg bare si tusen, tusen, millioner takk til alle dere som har skrevet kommentarer til meg! Så mye skryt og komplementer har jeg ikke hørt på lenge! Utrolig koselig. Så takk takk takk. Så klart vil jeg enda en gang takke Johanne Norstrøm for muligheten til å få denne oppmerksomheten! Er utrolig spent på om lesertallet mitt vil være høyere nå enn før jeg ble Ukens blogg. Hehe.

  Kommer du til å fortsette å lese? 

  FOR EN GLEDELIG NYHET!

 • 15.03.2012 kl.11:06

 • For en koselig bytur meg og mamma hadde i går. Jeg elsker å gå i byen med mamsen. Først gikk vi litt rundt å så i butikker, som resulterte i det som for min del må være tidenes mest fargesprakende kjøp! Men det er bare gøy. Senere satte vi oss ned på Hos Naboen, de har så fantastisk mat der. Jeg spiste verdens beste cæsar salat og mamma hadde som alltid skalldyr salat. Tusen takk mamma, du er best.
  Og en ting til som skjedde, som fikk meg til å hoppe av glede: En engelsktalende mann kom bort til meg og mamma og spurte om han kunne spørre oss om noe. Så klart sa jeg ja, og vet du hva?! Han sa følgende: "If i were to open a Zara store in Kristiansand, where would you prefere; downtown or Sørlandssenteret?". Litt sjelven i benaog på randen av et lykkerus svarte jeg at uansett hvor du plasserte den vil jeg komme. Til stlutt endte jeg opp med å svare byen, fordi byen er koselig. Men tilbake til sak: Jeg hopper av glede, jeg er i ekstase. Vi skal få Zara!!!

  Noen andre Kristiansandere som ble glade av å lese dette?!

   

  FOLLOW ME, PLEASE

 • 13.03.2012 kl.09:05
 • Image and video hosting by TinyPic
  God Morgen alle sammen! Jeg vil bare starte dagen med å si at om du liker bloggen min så blir jeg utrolig, fantastisk, strålende glad om du følger den på Bloglovin!
  Just a click away:

  bloglovinbloglovinbloglovin

   Følger du meg? 

  UKENS BLOGG

 • 12.03.2012 kl.09:05

 • Må jo bare si tusen tusen takk til Johanne Norstrøm som har annsvar for å kåre Ukens Blogg på Blogg.no. Utrolig gøy! Deilig start på en ny uke!
   Nå ligger jeg å ser på film. Klokken fire skal jeg på jobb, men før det, om ikke så alt for lenge, skal meg og Anne til byen for å fikse noen ting til Thailand og Malaysia reisen vår. Begynner å nærme seg nå!! 11 dager til avreise. Herligland så deilig det skal bli. LOOKIN' FORWARD TO IT. 

  WE'RE HEADING FOR VENUS AND STILL WE STAND TALL

 • 11.03.2012 kl.12:54

 • God morgen Norge! Det føles deilig å være hjemme igjen, selv etter en helt fantastisk ferie. Gårsdagen tok helt knekken på meg, vi stod opp 1:00 for å rekke bussen til flyplassen klokken 2:00. Så med en time søvn og 18 timer med reising blir man tappet for energi! Heldigvis har jeg fått meg en god natts søvn og er fitt to fight igjen. Likevel skal nok denne søndagen gå med til å slappe max av! Kanskje redigere litt bilder fra turen og legge dem ut. Jeg har tatt rett i underkant av 800 bilder, så det er ingen enkel jobb. Bare å begynne, for å si det sånn!

  HEI, SIVILISASJONEN

 • 10.03.2012 kl.16:37
 • Der var det endelig et stabilt internett som var villig til å dele med meg. Dessverre ordnet ikke dette seg før jeg nå, sittende på NSB toget mot Kristiansand. Tålmodigheten lenge leve. Internettet på hotellet i Egypt noe ustabilt, for å si det sånn. Gjentatte ganger ble vi forklart at "det kommer og går". Til min fortvilelse viste det seg alltid å komme da vi gikk. Utallige ganger satte vi oss i resepsjonen eller på hotellrommet for å prøve å få en liten aning av signal, men neida. Ellers, når vi gikk forbi andre i resepsjonen, da var alt så klart på stell. Men akk, nå er jeg på nett igjen, så burde absolutt ikke klage! Og jeg har jo tross alt nettopp kommet hjem fra en ukes ferie i Egypt! Og nå gleder jeg meg noe vanvittig til å legge ut bilder! Sakte men sikkert de neste dagene vil det nok poppe frem en kamel i ny og ne, noen bilder av Rødehavet, et par søte og nokså solbrune fjes og kanskje til og med en delfin - eller to?

  EGYPT

 • 04.03.2012 kl.10:43
 • Endelig får jeg Internett nok til å blogge fra mobilen i alle fall.... Det skal ikke være lett å være på ferie!! Neiiiiida! Jeg klager ikke! Strålende sol, kjempe varmt og Egypt! Skal prøve å blogge ordentlig senere, da internettet på rommet virker!

  PAKKE PAKKE PAKKE

 • 02.03.2012 kl.19:09
 • Det nærmer seg med stormskritt! Nå holder jeg på å pakke kofferten! For en turbulent dag dette ble til slutt, og jeg vet ikke hvordan jeg fikk det til en gang. Eneste jeg skulle var en tur på senteret og å ta sol om jeg orket det. Begge delene ble gjort, men hvor ble det av all tiden. I alt styret har jeg halt glemt å pakke. Men jaja, får det gjort nå. Nå kommer snart Mads, kjæresten min, som jeg skal reise med. Han skal sove her så skal vi opp grytidlig i morgen og kjøre til flyplassen. Gleder meg, gleder meg, gleder meg!! Egypt, Egypt - here we come!!

  THE JOY OF DOING ABSOLUTELY NOTHING

 • 02.03.2012 kl.13:10
 • Deilig dag, deilig sol, deilig fredag. Og tenk at i morgen skal jeg ha det varmere, finere og enda deiligere når jeg kommer til Egypt. Sykt varmt er det kanskje ikke der enda, men noen og tyve grader er søren ikke galt det. I alle fall ikke om du sammenligner med norske tempraturer for øyeblikket. Uansett, sola stråler og  jeg koser meg ute. Nå skal jeg ned å lage meg lønsj, for så å sette meg ut og spise den. Mamma sitter også ute i finværet med meg! Ser du hva hun lager? Det er noe til meg, men den er ikke helt ferdig enda. Hun er så flink, så flink. Gleder meg til den er ferdig! Senere skal jeg ut på senteret og handle noen siste ting, pakke ferdig og så nyte denne siste dagen før jeg, i en uke, skal nyte sol og varme. Har hørt rykter om snø i Kristiansand til uka. Neitakk, jeg boikåter det. Hoho. Håper dere er ute og nyter være dere også, om dere har fint vær da så klart! Hehe. 

  GOOD NIGHT KISS

 • 01.03.2012 kl.23:11
 • Kroppen min skriker etter senga.. Endelig er denne 14 timers jobb dagen over! Nå skal jeg spise,
  se litt på tv og så legge meg. Så utrolig fantastisk det skal bli! Og forhåpentligvis har jeg fri i morgen! Ahh
  Ellers ønsker jeg dere alle en god natt. Kiss kiss.   DU SKJØNNER AT DU HAR EN LANG DAG I VENTE NÅR VEKKERKLOKKA VAR SATT PÅ 04:45

 • 01.03.2012 kl.05:10
 • Jeg har 13,5 timer meg jobb i vente i dag. Først 7,5 timer i barnehage så 6 timer i ferskvare på Meny. Det er ikke bare bare å ha to jobber. Men akk, ingen sure miner! Jeg er jo tross alt utrolig flink, en av de flinkeste jeg kjenner. Synes jeg fortjener skryt og et godt klapp på skuldra av meg selv! Hehe. Ikke minst så kan jeg legge meg med god samvittighet i kveld! Men hei, trøtt er jeg.  Det kan ikke legges skjul på. Nå må jeg hive meg avgårde med bussen! Ha en fin dag!  REMEMBER TOO..

 • 27.02.2012 kl.12:24


 • SUNNY SUNDAY

 • 26.02.2012 kl.20:07

 • For en deilig dag det har vært. Meg og mamma satt ute i sola og spiste løsj i dag. Blir så glad av fint vær! Desverre skal det her på sørlandet regne i morgen, i følge værmeldingen i alle fall. La oss bare krysse fingrene og håpe på at de tar feil. Jeg skal opp klokken seks i morgen, jobbe fra kvart på åtte til kvart over tre så videre på neste jobb fra fire til åtte. Hei og hopp så flink jeg er! Nå sitter jeg å ser på Alice in Wonderland med mamma og pappa, animasjons versjonen av den. Jeg bare elsker Johnny Depp, alt han gjør og rollene han spiller er helt geniale. Så nå må jeg komme meg tilbake til filmen! Bildet er fra google. Har du sett denne filmen? 

  BEING HAPPY DOESN'T MEAN THAT EVERYTHING IS PERFECT, IT MEANS THAT YOU'VE DECIDED TO LOOK BEYOND THE IMPERFECTIONS.

 • 25.02.2012 kl.11:38

 • Ville bare ønske alle en fortreffelig lørdag! Selv skal jeg på jobb snart, deretter i bursdag. Overraskelsesbursdag faktisk. Desverre kommer jeg litt sent på grunn av jobb, men det er sant som de sier; bedre sent enn aldri! Nå må jeg bare rote meg frem i klesskapet og finne noe passende å ha på meg i kveld så er det rett på jobb! Som sagt, ha en fortreffelig lørdag. Det skal i alle fall jeg ha!    ...

 • 24.02.2012 kl.21:25
 • Til alle dere som er så flittige at dere, i tillegg til å slite rompa av dere hele uka, også jobber lørdager; jeg føler med dere. Nettopp fordi jeg er en av dere, annen hver lørdag i alle fall. 13:00 - 20:00. Men ingen tårer av den grunn, helg skal være helg enten jeg jobber eller ei. Som det optimistiske A-mennesket jeg er kan jeg jo tross alt sove lenge i morgen, til jeg våkner til å med. Hurra! Fredags-avslapping. 


  My name is Ida Oline. I am a 22 year old adventure-seeker from Norway. I'm now enjoying life in Sydney, Australia - untill the gypsy in me takes me away to more unxeplored places. Enjoy, and feel free to leave a comment or e-mail me at ida.o.jak@hotmail.com
  Follow me!
  bloglovinbloglovinbloglovin

  Category
  Follow me on instagram: @idaolineja
  Archive  ,

  Kategorier

  Arkiv

  hits