BRYLLUP ANTREKK

 • 26.06.2015 kl.16:38

  Kjole/ZARA//Sko/Mani//Klutch/Tiger

  I morgen er det klappet og klart for bryllup, og jeg gleder meg masse til å bære min nydelige kjole fra ZARA. Denne kjøpte jeg for mange år siden og har brukt den i et bryllup og en 50 års dag før - alltid like nydelig. Den ser dus ut på bildet, men i virkeligheten er den veldig knall korall/rosa farget og virkelig bare vakker. Synes det er så fint med sterke farger på kjoler, spesielt på sommeren når man i tillegg er litt brun. Gleder masse til å pynte meg og gå med finstasen, det elsker jeg. Har ikke vært i så mange bryllup før, men nå som jeg begynner å bli eldre så begynner vel alle venner og kjære å gifte seg snart, hoho. 

  3 kommentarer

  Tanja Höglund Pettersen

  26.06.2015 kl.16:54

  Så fint! Hadde satt kjempe stor pris på om du tok en titt innom min blogg også! Håper du får en kjempe fin dag videre :)

  Sofie-Amunda

  26.06.2015 kl.19:01

  Kjempe fint antrekk :)

  lillenina

  26.06.2015 kl.19:24

  Så utrolig fin kjole! Nydelig farge var det på den også :D

  Skriv en ny kommentar

  My name is Ida Oline. I am a 22 year old adventure-seeker from Norway. I'm now enjoying life in Sydney, Australia - untill the gypsy in me takes me away to more unxeplored places. Enjoy, and feel free to leave a comment or e-mail me at ida.o.jak@hotmail.com
  Follow me!
  bloglovinbloglovinbloglovin

  Category
  Follow me on instagram: @idaolineja
  Archive  hits