SANKTHANSAFTEN

 • 24.06.2015 kl.17:37  Å du vakre sørland, du er virkelig en perle på sommeren!

  I år har jeg feiret Sankthansaften akkurat slik alle burde feire den - med båttur, vin og godt selskap! Også tøffet vi rundt på leite etter bål så klart, det hører jo også med. Med nydelig vær på toppen av det hele er det jo ikke akkurat vanskelig å kose seg. Jeg nøt kvelden med mamma, pappa, tante og min fetter, og neimen var vi ikke ute helt til halv tolv også - virkelig en koselig tur! 

  Nå sitter jeg i litt små-panikk og har kjøpt meg bussbillet til Sverige rett etter jobb i morgen, i stede for fredag morgen som jeg tenjte. Ja, for ikke bare skal jeg dra for og se min kjære, men jeg skal i bryllup i helgen! Til kusinen til min kjæreste - det gleder jeg meg til. Uansett, nå kjenner jeg at jeg plutselig fikk masse å gjøre i kveld. Jeg som først og fremst må få orden på rommet mitt, jeg må pakke og finne stell til brylluppet, jeg tenkte jeg skulle ta solarium så jeg skulle være solbrun og ja... det ene etter det andre..  I alle fall så kan jeg begynne med å legge fra meg PC'en! Ha en flott kveld dere!

  Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  My name is Ida Oline. I am a 22 year old adventure-seeker from Norway. I'm now enjoying life in Sydney, Australia - untill the gypsy in me takes me away to more unxeplored places. Enjoy, and feel free to leave a comment or e-mail me at ida.o.jak@hotmail.com
  Follow me!
  bloglovinbloglovinbloglovin

  Category
  Follow me on instagram: @idaolineja
  Archive  hits