ADIDAS

 • 15.06.2015 kl.23:08

   


  Be the difference. 

  I går var jeg på kjøpesenteret en siste gang for å kjøpe meg telefon, sko og for å si hade til alle butikkene. Jeg skulle unne meg et par fine treningssko, siden jeg sjeldent gjør sånt! To super fine par fant jeg, som jeg ble helt forelsket i. Jeg er verdens største vinglepetter og hadde ingen ide om hvilket par jeg skulle velge.. Etter mye frem og tilbake, om og men så tok jeg en sjefs avgjørelse jeg virkelig ikke pleier å gjøre; Jeg kjøpte rett og slett begge parene! Her ser dere de første!  

  Når dette blir postet sitter jeg på flyet! Neste stopp Europa og London. Deretter flyr jeg videre til Oslo, og så endelig destinasjon: Kristiansand! Ikke så alt for lenge til jeg er på Norsk jord nå! Hoho.

  3 kommentarer

  Henriette Honsrud

  15.06.2015 kl.23:13

  Åh, de skoene der var virkelig lekre! De likte jeg gjodt :D Ta gjerne en titt innom min blogg også, hadde blitt glad :) ønsker deg en fin kveld videre :)

  Iselin Renée

  16.06.2015 kl.09:51

  Så fine sko :)

  Karina

  16.06.2015 kl.21:29

  Så fine! Hvilken modell er dette? :)

  Skriv en ny kommentar

  My name is Ida Oline. I am a 22 year old adventure-seeker from Norway. I'm now enjoying life in Sydney, Australia - untill the gypsy in me takes me away to more unxeplored places. Enjoy, and feel free to leave a comment or e-mail me at ida.o.jak@hotmail.com
  Follow me!
  bloglovinbloglovinbloglovin

  Category
  Follow me on instagram: @idaolineja
  Archive  hits