GIRLS NIGHT

 • 14.06.2015 kl.01:52

   

      

  Å, som jeg kommer til å savne disse jentene.

  Bilder fra fredag når vil hadde en fantastisk jentekveld som en aldri så liten avskjed for meg. Trist og si.. Men herligland så gøy vi hadde det! Vi var ca 12 jenter som suste rundt fra bar til bar og gjorde Manly utrygt. Noen ganger er det ikke mye som er bedre enn en ordentlig jentekveld på byen med champagne, cider, drinker og masse latter! Heldigvis er verden så liten at jeg kan komme tilbake å se dem alle sammen en gang i fremtiden. 

  Nå har det kommet til den dagen hvor jeg faktisk kan si jeg reiser hjem i morgen. Før solen står opp i morgen er jeg i en taxi på vei til flyplassen. Det kjennes både rart, trist og deilig på en gang, men sånn er det vel alltid å reise hjem spør du meg! I dag skal vi spise god frokost, pakke og rydde rommet vårt og så dra ned til baren for en siste sammenkomst med våre elskede venner! Det skal bli en fin dag og solen skal stå varmt og høyt på himmelen! Ha en herlig søndag dere!

  2 kommentarer

  Iselin Renée

  14.06.2015 kl.08:29

  Det så gøy ut :)

  M

  14.06.2015 kl.17:59

  GØY, og litt trist på en gang..

  Skriv en ny kommentar

  My name is Ida Oline. I am a 22 year old adventure-seeker from Norway. I'm now enjoying life in Sydney, Australia - untill the gypsy in me takes me away to more unxeplored places. Enjoy, and feel free to leave a comment or e-mail me at ida.o.jak@hotmail.com
  Follow me!
  bloglovinbloglovinbloglovin

  Category
  Follow me on instagram: @idaolineja
  Archive  hits