LET'S THROW IT BACK: MISSION BEACH

 • 08.06.2015 kl.22:03

   

     Throw back, Mission Beach, 29-03-2015. 

  Kan nesten ikke tro at det allerede er over to mnd siden vi ble ferdige roadtripen i opp Australias østkyst. Det kjennes som om alt var i går jo! Jeg satt og så gjennom masse bilder i går kveld og fant så utrolig mange fine som jeg ikke har lagt ut enda - tenkte derfor å legge ut noen en gang i blant, mens jeg drømmer meg tilbake til den fantastiske turen. Disse bildene er fra Mission Beach, bare tre dager før vi dro til Indonesia, her gjorde vi bare et lite stopp i en liten time før vi skulle levere bilen i Cairns. Fin strand og strålende sol, det er to komponenter som virkelig gjør livet idyllisk! Og gud så mange flotte strender vi besøkte, Australia er virkelig et helt nydelig land. 

  Nå er det tirsdag morgen og jeg skal snart på jobb. Frokost er spist og kaffe er drukket, nå tar jeg i mot min aller siste jobbuke med et smil!  

  3 kommentarer

  Mome

  08.06.2015 kl.22:05

  så utrolig gøy! fine bilder også! ha en fin kvled videre! <3

  leluxe

  08.06.2015 kl.22:06

  Hei, så fin blogg du har! Hadde blitt veldig glad, hvis du ville ha spurt oss et spørsmål. Vi har en sånn get to know us tag i morgen skjønner du. Så vi prøver å dræge inn nok spørsmål ;) Håper du vil kommentere!

  Link til innlegget:http://leluxe.blogg.no/1433779629_f248rste_innlegg.html#comment

  M

  08.06.2015 kl.22:35

  Nydelige bilder.. Må ha vært en utrolig reise, kan tenke meg at det omtrent er uvirkelig å sitte nå i ettertid å se bilder fra turen :)

  Skriv en ny kommentar

  My name is Ida Oline. I am a 22 year old adventure-seeker from Norway. I'm now enjoying life in Sydney, Australia - untill the gypsy in me takes me away to more unxeplored places. Enjoy, and feel free to leave a comment or e-mail me at ida.o.jak@hotmail.com
  Follow me!
  bloglovinbloglovinbloglovin

  Category
  Follow me on instagram: @idaolineja
  Archive  hits