PURPLE ROCK

 • 06.06.2015 kl.12:33

   

  Den fine Ametys, Kvarts stenen kjøpte jeg i Byron Bay, som et lite minne om hvor fantastisk, vakkert og unikt stedet var. Endelig fått gjort den til et smykke. 

  God morgen Norge! Noen som våknet opp med hamrende hodepine i dag? Det gjorde i alle fall jeg. Deilig nok så har det vært sol og kjempe varmt her i dag, så vi latet oss på verandaen hele formiddagen før vi så tok en liten tur ned til Manly for å tuste litt rundt og late som om vi fikk noe ut av lørdagen, hehe. Jeg har rett og slett vært så trøtt i dag at vi nå sitter og vurderer om vi skal blåse i å gjøre noe i kveld i det hele tatt! Men vi får se, klokken er jo bare litt over åtte, så kanskje vi tar en liten tur ned til baren for å treffe noen venner litt senere. I og med at jeg er så fryktelig trøtt kommer jeg bare til å sovne om jeg blir hjemme, og det er jo dårlig bruk av en lørdagskveld spør du meg! Får nok ta meg sammen og dra ut å leke. 

  2 kommentarer

  Silje S. Lopez

  06.06.2015 kl.14:12

  kjempe fine bilde av deg :)) ha en super dag

  M

  06.06.2015 kl.16:37

  Fin du er. :)

  Skriv en ny kommentar

  My name is Ida Oline. I am a 22 year old adventure-seeker from Norway. I'm now enjoying life in Sydney, Australia - untill the gypsy in me takes me away to more unxeplored places. Enjoy, and feel free to leave a comment or e-mail me at ida.o.jak@hotmail.com
  Follow me!
  bloglovinbloglovinbloglovin

  Category
  Follow me on instagram: @idaolineja
  Archive  hits