25.05.2015

 • 25.05.2015 kl.10:42

  Hei og hopp! Ikke bare kom jeg hjem fra Melbourne i går, men vi flyttet også inn i nytt hus, og det er jo alltid gøy! De som bor her er helt supre, det er god plass og kjempe fint, fin beliggenhet og siste men ikke minst har jeg fått to helt nydelige hunder på kjøpet!! Gleder meg masse til å vise dem, må bare få tatt noen søte bilder først.

  Det er nå rett og slett bare tre uker til jeg sitter på flyet hjem, herligland som tiden har flydd. Snart har det gått hele åtte mnd siden jeg var hjemme..

  Ellers så holder jeg i skrivende stund på å lage middag til Linus kommer hjem. Kylling og rotgrønnsaker i ovnen blir det i dag. Jeg har lenge tenkt på at vi burde begynne å spise litt sunnere enn hva vi gjør, så da får man jo bare begynne! Spesielt siden der er mandag (klisjé)!! Jeg har ofte problemer med å komme på matretter som er sunne.. Lurte derfor på om det er noen av dere som kanskje har noen forslag? Ha en kjempe fin dag!

  Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  My name is Ida Oline. I am a 22 year old adventure-seeker from Norway. I'm now enjoying life in Sydney, Australia - untill the gypsy in me takes me away to more unxeplored places. Enjoy, and feel free to leave a comment or e-mail me at ida.o.jak@hotmail.com
  Follow me!
  bloglovinbloglovinbloglovin

  Category
  Follow me on instagram: @idaolineja
  Archive  hits