T H U R S D A Y

 • 20.05.2015 kl.22:45

  Da var det plutselig tirsdag og snart tid for å dra til Melbourne. Gleder meg! Da skal jeg bare ta turen på jobb, så er det rett hjem, dusje, pakke ferdig og så skal jeg sette meg på en buss. Ja, for siden jeg er fattig skal jeg ta nattbuss i intet mindre enn 12 timer, for å komme meg til Melbourne. Heldigvis har jeg masse og glede meg til i løpet av helgen også skal jeg fly hjem igjen! Blir deilig med en liten getaway også blir det gøy og se Nadine og Naomi! Nå skal jeg hive meg avgåre på jobb i alle fall! Blogges fra bussen, peace.

  5 kommentarer

  Emilie Josefine

  20.05.2015 kl.22:48

  Kos deg masse! God tur :)

  Iselin Renée

  21.05.2015 kl.09:41

  Fine bilder :)

  B-A

  21.05.2015 kl.18:00

  Fin skjorte. Prøvd den oppi jeans?

  Julie

  23.05.2015 kl.01:13

  fant deg på instagram og digger både bloggen, deg og instagram feeden din. Jeg har lenge hatt lyst til å tjene nok penger til å reise verden over å se alt. Vil lære meg å surfe, oppleve nye kulturer og leve livet. Har du noen tips til hva man kan gjøre?

  Også, jeg digger klesstilen din så det hadde vært så fett om du kunne legge ut eventuelle nettbutikker eller butikker generelt du digger? kanskje slenge med outfits eller to. Annet enn dette vil jeg bare ønske deg og typen en herlig reise videre, og kos dere masse! :)

  Mvh

  Julie (@jhageen)

  Ida Oline

  24.05.2015 kl.21:46

  Julie: Bare å spare, så har du plutselig nok penger vet du!! Prioriter strengt hva du bruker penger på, og sett mål for hver måned.
  Hehe, jo kan vel kanskje det! Er bare ikke så ofte jeg har tid til å ta ordentlige outfit bilder, men skal se hva jeg kan gjøre! Ha en fantastisk uke! :)

  Skriv en ny kommentar

  My name is Ida Oline. I am a 22 year old adventure-seeker from Norway. I'm now enjoying life in Sydney, Australia - untill the gypsy in me takes me away to more unxeplored places. Enjoy, and feel free to leave a comment or e-mail me at ida.o.jak@hotmail.com
  Follow me!
  bloglovinbloglovinbloglovin

  Category
  Follow me on instagram: @idaolineja
  Archive  hits