SUMMER MISSIN'

 • 13.05.2015 kl.22:01
  Ååå, som jeg savner det fine Sydney sommer været! Bildene er fra den botaniske hagen ved siden av sydney opera hus. Good (hot) times!


  Yesssss.. Det er allerede torsdag morgen her - alarmen har ringt, kaffekoppen er full og en ny dag på jobb står for tur! Ikke hvilken som helst jobb dag heller, det er den lønnings-jobb dagen! Ja, for som jeg har nevnt tidligere så er det vanlig å få lønn en gang i uken her i Australia, og der jeg jobber får vi hver torsdag. Det blir altså første lønning på over to måneder! Kjennes braaa! En annen rutine som jeg elsker på jobben min er at vi har korte dager på fredag. Vi jobber nemlig en halv time ekstra man-tor slik at vi kan gå hjem to timer før på fredager! I tillegg til det har vi ingen ordentlig pause, så da blir det 2,5 time!! Er ikke det genialt!? Halv to slutter jeg på fredager, i steden for fire! Så ikke bare er det lønnings dag på torsdager, men det er også siste fulle jobbdag for uken! I love it. Håper dere der hjemme også ser lyset i enden av uken og har begynt å lukte helgen komme! Selv kjenner jeg at helgen nærmer seg når jeg har stått opp på onsdag, hoho. Jaja! Ha en fortsatt fin uke alle sammen, og stå på! 

  6 kommentarer

  Mutter'n

  13.05.2015 kl.22:24

  Hei😊 Her er det bare onsdag kveld, kristihimmelfartsdag i morgen og fri helt til mandag:) sommervarmen er i anmarsj og det spirer og gror :) Ikke verst :)

  Så bra du har fått igjen jobb😘

  Karoline Stensrud

  13.05.2015 kl.23:05

  Høres bra ut! :D Ha en fin dag på jobb :)

  Ida Oline

  13.05.2015 kl.23:25

  Mutter'n: Haha bra da! her er det super kaldt. tror jeg skal halde mer varmt tøy i dag haha.. :)

  Ida Oline

  13.05.2015 kl.23:26

  Karoline Stensrud: Tusen takk og samme til deg :)

  Bella

  17.05.2015 kl.21:58

  Lønnsystemet i Australia høres digg ut! Det er kjipt å være blakk midt i måneden og så er det 2 uker til man får lønn. Det skjer ganske ofte med meg. Arbeidsplassen høres også utrolig bra ut. Hva jobber du med?

  Ida Oline

  18.05.2015 kl.13:02

  Bella: Det er kjempe deilig! Også er det jo veldig motiverende også! En lønningsdag hver uke liksom! Jeg jobber på en møbelfabrikk.. Hehe. Ikke super gøy, men jeg lærer mye også slipper jeg jobbe kvelder og helger med mindre de trenger og jeg har lyst :)

  Skriv en ny kommentar

  My name is Ida Oline. I am a 22 year old adventure-seeker from Norway. I'm now enjoying life in Sydney, Australia - untill the gypsy in me takes me away to more unxeplored places. Enjoy, and feel free to leave a comment or e-mail me at ida.o.jak@hotmail.com
  Follow me!
  bloglovinbloglovinbloglovin

  Category
  Follow me on instagram: @idaolineja
  Archive  hits