KRSby INTERVJU

 • 08.05.2015 kl.11:14

  I går fikk jeg være så heldig å få litt PR av nettmagasinet KRSby! Til å med fvn.no hadde en link til artikkelen! Litt stas så klart. Uansett, det som skjedde var; når jeg var i Thailand for noen uker siden skrev en av jornalistene fra nettmagasinet til meg på facebook med spørsmål om jeg hun kunne intervjue meg. Spalten het "Sørlendinger i utlendighet". Så klart sa jeg ja, sånne ting er jo kjempe gøy. Jeg fikk noen spørsmål på mail og så var det bare å sette i gang å skrive om hvor mye flott jeg har opplevd! Når artikkelen kom ut i går og jeg leste den endelige utgaven satt jeg bare å smilte fra øre til øre! Livet mitt høres jo sletts ikke værst ut - men det var jeg vel egentlig klar over, hehe.. Uansett, kjempe gøy med litt oppmerksomhet.

  Jeg må takke kjære Ida Kristine, journalisten fra KRSby som intervjuet meg! Hun har sluttet i KRSby nå, så ønsker henne lykke til videre og igjen - tusen hjertelig takk for sjansen, kjempe gøy! Om du ikke allerede har lest den, her er linken til artikkelen: http://www.krsby.no/kategori/livsstil/24762#o24762

  Ellers har jeg fått en del spørsmål angående nettopp prosessen og flytte til Australia for å jobbe. Tenkte å svare på disse spørsmålene i et innlegg, så om du lurer på noe er det bare å skyte løs i kommentarfeltet! Ha en strålende dag!

  6 kommentarer

  Tiril

  08.05.2015 kl.11:34

  Så gøy at du har blitt intervjuet! Kan tenke meg at det er stort :-)

  Ha en fortsatt fin fredag!

  Emilie

  08.05.2015 kl.17:37

  Ahh jeg lever gjennom bildene dine! Var nettop i Indonesia (Bali , lombok, gili T og Nusa Lembongen.. Canggu i Bali er virkelig fantastisk, der må du dra om du drar tilbake!) i 3 uker og vil bare reise mer mer mer! Skal definitivt ta en tur til Australia så snart tid og penger er spart opp!

  Nyyyyt siste tiden :)

  Julie Storlien

  08.05.2015 kl.20:59

  Så gøy :D Ha en fin fredagskveld :D

  Ida Oline

  09.05.2015 kl.10:26

  Emilie: Så gøy!! Ja, jeg må definitivt tilbake til Indonesia! Elsket Gili T! :) Australia er super bra! Kjenner jeg begynner å grue meg til å dra hjem! Haha... I det minste er det sommer når jeg kommer hjem!

  Ida Oline

  09.05.2015 kl.10:27

  Julie Storlien: Tusen takk :) ha en god helg!!

  Ida Oline

  09.05.2015 kl.10:29

  Tiril: Ja, var gøy! Ha en god helg :)

  Skriv en ny kommentar

  My name is Ida Oline. I am a 22 year old adventure-seeker from Norway. I'm now enjoying life in Sydney, Australia - untill the gypsy in me takes me away to more unxeplored places. Enjoy, and feel free to leave a comment or e-mail me at ida.o.jak@hotmail.com
  Follow me!
  bloglovinbloglovinbloglovin

  Category
  Follow me on instagram: @idaolineja
  Archive  hits