MY AUSTRALIA ROAD TRIP HIGHLIGHTS / TIPS #2

 • 03.05.2015 kl.14:07

  Fraser Island, å kjøre rundt med firehjulsdriven bil på homplete veier og langstrekte strender var ikke i hele tatt sånn som jeg tenkte meg at det skulle være.. Det var enda bedere!! Dette var jo på selveste bursdagen til kjære og heldigvis hadde han enda mere glede av kjøreturen en hva jeg hadde! Hompetitten teia veier inni skogen og full fres gjennom strømmer så vannet bare spruter - det er guttetingen sin det! Fraser var helt supert, dyrt, men absolutt verdt hver krone. Vi så utrolig mye fint og bare storkoste oss i hverandres selskap hele dagen - fantastisk dag!

  Lake McKenzie, en av mange innsjøer på Fraser Island. Finere innsjø skal du lete lenge etter! Uheldigvis så var ikke været på topp når vi var her, så bildene rettferdiggjør ikke hvor pent det egentlig var. Desverre var det også veldig populært, så stranden fylte seg fort full av folk.. Men sånn er det jo desverre mange kjente feriesteder. Vi koste oss uansett og tok masse masse bilder.

  Sailing in Whitsundays, utvilsomt mon absolutt favoritt opplevelse på hele turen! Nydelig krystallklart vann, seilig, god mat og herlige mennesker. Jeg skal ha en seilbåt når jeg blir stor, og jeg skal lære meg å seile. Vi var på båten en natt og to dager. Turen var kjempe dyr, men helt super verdt det! Vi var så sene med å bestille at det var så vidt vi fikk plass.. Heldigvis hadde båten Iceberg enda ledige plasser og vi fikk dra! På vår båt var vi 12 gjester og to super hyggelige crew folk! (Herregud drømmejobb!) i alle fall, all mat var inkludert, og den var kjempe god. Vi ble vist rundt i Whitsundays flotte øyer og gikk i land på den største av øyene, Whitsunday. På kvelden satt alle og tømte i seg litt alkohol og det var prating til langt på natt. Neste dag snorklet vi, solet oss og seilet en del. Rett og slett to helt perfekte dager!

  Whitehaven beach, for et absolutt paradis. Har dere noen gang sett en så fin strand. Fortalte nettopp at vi gikk i land på den største øyen i Whitsundays, som faktisk heter Whitsunday, her var Whitehaven Beach og finne. Kan jo ikke si annet enn at det var som å gå rett inn i et overredigert postkort, men så er det virkelig. Bildet av stranden er tatt fra utkikkspunktet på øyen, etter det gikk vi ned og fikk badet og solet oss i et par timer. Herlig dag.

  Dykking i Great Barrier Reef, jeg tror ikke jeg er alene om å ha "Dykke i Great Barrier Reef" på listen over ting å gjøre før keg dør. Check! Jeg elsker å dykke, og synes det er en fantastisk opplevelse hver gang. Korallene i Great Barrier var helt fantastiske, fineste jeg har sett! Desverre var det for min smak litt for tomt ellers.. For lite fisk og levende kryp som beveger seg. Men men, uansett en helt herlig opplevelse og ikke minst på grunn av mitt neste punkt på listen:

  Helikopter tur over Great Barrier Reef, for en WOW opplevelse! Dette var noe vi bestilte ekstra den dagen vi var ute på båt og dykket. Etter dykkene hentet de oss på båten med en liten båt og tok oss med til en plattform, hvor vi så gikk inn i helikopteret! Heldig som jeg er fikk jeg være den ene av 6 som fikk sitte foran. Altså satt jeg ved siden av føreren med verdens beste utsikt, mens de andre ble trykket inn bak. Heldige meg! Helt syyk opplevelse i alle fall! Første gang i et helikopter. Jeg fikk se Great Barrier Reef både fra havets bunn og fra høyt oppe i himmelen. Tipp topp avslutning på en helt fantastisk tur!

  Det var da andre og siste del av mine høydepunkter fra Australias østkyst roadtripen! Turen var helt episk og vil anbefale å legge det på bucketlisten!! Ellers så er den en ting jeg ikke har skrevet, men som garantert må nevnes; hele bo i campervan opplevelsen.. Slve i bilen, lage mat i bilen, vaske opp i bilen, ja rett og slett sirkulerer alt rundt bilen. Det var virkelig noe helt nytt, men også super artig! Håper på å kunne kjøpe en bil og pusse den opp med seng, kjøleskap og vask og så gjøre samme type roadtrip i Europa!! Roadtrip er virkelig noe helt spesielt - fritt og flott. Ellers håper jeg dere har hatt en strålende helg til nå og at dere nyter søndagen!

  2 kommentarer

  Mille

  03.05.2015 kl.14:18

  Hello!<3

  Nå har jeg tittet litt rundt på bloggen din, og den er kjempebra :)

  Jeg liker veldig godt innleggene og bildene dine, så jeg kommer helt klart til å følge deg videre! Derfor hadde jeg blidt superglad om du kunne kommentert tilbake :):)

  Ida Oline

  04.05.2015 kl.04:21

  Mille: Tusen takk, klart jeg skal gå inn å ta en titt :)

  Skriv en ny kommentar

  My name is Ida Oline. I am a 22 year old adventure-seeker from Norway. I'm now enjoying life in Sydney, Australia - untill the gypsy in me takes me away to more unxeplored places. Enjoy, and feel free to leave a comment or e-mail me at ida.o.jak@hotmail.com
  Follow me!
  bloglovinbloglovinbloglovin

  Category
  Follow me on instagram: @idaolineja
  Archive  hits