WHY SO COLD, SYDNEY?

 • 01.05.2015 kl.08:44

  Først og fremst skal det sies at jeg ikke har noen grunn til å klage, og det vet jeg.. Norge har enda under 10 grader noen plasser og her er det rundt 16 på dagene, men noen ganger må man bare få lov til å sutre litt..

  Jeg fryser.. Jeg har siden jeg kom tilbake til Sydney vært konstant kald.. Ikke bare er det kaldt ute, men tydeligvis har ingen i Sydney lært seg hvordan man isolerer husene sine.. Nå er jeg klar over at 16 grader ikke er ille, men først og fremst er det midt på dagen, så morgen, kveld og natt er kaldere.. Og siden jeg kom til Australia med håp om evig sommer har jeg ikke varmt tøy.. De eneste skoene jeg har er flipp flopper og ellers er det eneste varme jeg eier en dongerijakke og en genser. Stakkars meg.. Men men, enda så tom som lommeboken min er fikk jeg drart meg på kjøpesenteret og handlet både sko, jakker og lue!! $110 fikk jeg brukt, men det var så nødvendig at sånn måtte det bli! Nå skal jeg bare finne en god og varm genser også! (Og jobb... Og leilighet.... Men det orker jeg ikke tenke på nå! Hihi...). Ønsker alle hjemme en flott dag og så helg! Puss puss.

  2 kommentarer

  Ada Marie

  01.05.2015 kl.09:04

  Bloggen din er super, du legger ut veldig fine blider og det ville vært hyggelig og lese videre på bloggen din! Det hadde vært veldig hyggelig om du hadde gått innom bloggen min!

  Ida Oline

  02.05.2015 kl.02:23

  Ada Marie: Klart jeg kan! Ha en flott helg :)

  Skriv en ny kommentar

  My name is Ida Oline. I am a 22 year old adventure-seeker from Norway. I'm now enjoying life in Sydney, Australia - untill the gypsy in me takes me away to more unxeplored places. Enjoy, and feel free to leave a comment or e-mail me at ida.o.jak@hotmail.com
  Follow me!
  bloglovinbloglovinbloglovin

  Category
  Follow me on instagram: @idaolineja
  Archive  hits