MY AUSTRALIA ROAD TRIP HIGHLIGHTS / TIPS #1

 • 29.04.2015 kl.15:09

  Her er del 1 av 2 på listen over mine absolutt hødepunkter fra roadtripen opp Australias Østkyst. Turen var helt fantastisk og på de 3860 kilometerene vi kjørte var det hundretalls av nydelige steder, men her kommer i alle fall en håndfull av mine favoritt steder/øyeblikk. Enjoy!

  Seal Rocks, dette var et av våre første stop og vi tilbrakte bare noen timer her. Vi spiste lønsj, slappet av på stranden og så på de som surfet. Bildene er bare fra en av mange strender på Seal Rocks.

  Booti Booti Beach, det finnes ikke ord for hvor takknemmelig jeg er for at vi stoppet nettopp her. Vi så bare en skilt langs veien som leste "Booti Booti National Park", hadde ikke navnet vært så morsomt og innbydende som det er hadde vi kjørt rett forbi! Uansett, Booti Booti Beach hadde en strandlinje på over 11 km, og for uten om en gammel mann som stod og fisket var vi det eneste liv å se. Helt nydelig.

  Byron Bay, heads down et av stedene jeg likte aller best. Såklart var den deilige surfingen en av de store grunnene til at dette var paradis, men også den fine stranden, de kule butikkene og den chille viben over hele stedet. Takk for flere fantastiske dager.

  Delfinene som lekte i krystallklart vann utenfor Cape Byron, Australias østeligste punkt, må også nevnes i sammenheng med Byron Bay!

  Killen Falls, noen km inn i landet fra Byron Bay fant vi dette skjønne paradis. Vi fikk til og med nyte stedet og utsikten en god time før noen andre kom.

  Nimbin, kanskje den rareste lille byen jeg noen gang har besøkt. Himmelen for et hvert gjennværende hippiehjerte. Her selger de weed og cookies på hvert hjørne, store bonger i alle mulige fasonger og farger er å se i alle byens butikker, de fører gatelangs store kampanjer angående legalisering av medisinsk marihuana og 60 åringene har dreads ned til rompa. Jeg hadde ikke ville tilbrakt en hel natt her, men dette er absolutt et av stedene du ikke kan gå glipp av på vei opp Australias østkyst. Snakk om særpreg!!!

  Australia Zoo, jeg elsker dyr og spesielt elsker jeg å komme på nært hold med dyr. Nå er jeg så klart klar over at disse dyrene er i fangenskap, men de var utrolig godt tatt vare på. Det er jo tross alt Irwin familien som styrer! Det største WOW øyeblikket var garantert når jeg så en av jentene som jobbet i parken være inne med tigerene for å leke og bade med dem... Jeg vil ha jobben hennes....

  Dette er altså da del 1, med alt i rekkefølge etter slik vi opplevde det! Del 2 av innlegget kommer de siste av høydepunktene fra roadtripen vår. Håper dere får inspirasjon til å gjøre det samme, eller kanskje tips om du allerede planlegger din Australia ferie! I alle fall; stay tuned ??

  Én kommentar

  Emma Olsen

  29.04.2015 kl.15:21

  Så utrolig fine bilder! :)

  Skriv en ny kommentar

  My name is Ida Oline. I am a 22 year old adventure-seeker from Norway. I'm now enjoying life in Sydney, Australia - untill the gypsy in me takes me away to more unxeplored places. Enjoy, and feel free to leave a comment or e-mail me at ida.o.jak@hotmail.com
  Follow me!
  bloglovinbloglovinbloglovin

  Category
  Follow me on instagram: @idaolineja
  Archive  hits