SONGKRAN2015

 • 16.04.2015 kl.11:22

  Songkran er nyttårsfeiringen her i Thailand. Jeg har vært på Koh Phi Phi og feiret Sonkran tre år og det er helt fantastisk! Feiringen foregår etter tradisjon 13. til 15. april hvert år, men er vel egentlig alt etter hvor du er. Noen steder holder galskapen på en uke, men feks her som jeg er varer det bare 24 timer. Tradisjonelt går feiringen ut på å velsigne hverandre med vann ved å helle noen dråper over hendene eller skuldrene til den en vil velsigne. Så klart har dette gjennom årene utvilket seg og nå er det hele en ellevill vannkrig! der en dynker hverandre med bøtter, slanger og vannpistoler. Jeg har aldri gått til innkjøp av vannpistol, men kjøper heller små pakker med pulverfarge som jeg kliner på folk!! Artig artig!

  Ellers har jeg det i alle fall veldig bra! Blir aldri mye blogging på Koh Phi Phi, da internett er dårlig og dagene ikke er så intressante for dere å lese om.. Hehe. Håper alle har det flott hjemme og husk; snart er det sommer!!!

  Én kommentar

  Psyisksykjente

  16.04.2015 kl.11:23

  Flotte bilder!

  Skriv en ny kommentar

  My name is Ida Oline. I am a 22 year old adventure-seeker from Norway. I'm now enjoying life in Sydney, Australia - untill the gypsy in me takes me away to more unxeplored places. Enjoy, and feel free to leave a comment or e-mail me at ida.o.jak@hotmail.com
  Follow me!
  bloglovinbloglovinbloglovin

  Category
  Follow me on instagram: @idaolineja
  Archive  hits