INDONESIA RANDOMS

 • 12.04.2015 kl.11:53  Randoms fra tiden i Indonesia.. Vi var bare i Indonesia i en uke, men har så klart gjort meg opp noen tanker om det jeg har sett.

  Mesteparten av uken tilbrakte vi på Bali, dessverre fikk vi ikke sett mye pga mangel på tid.. Vi bodde på hotell i Seminyak,  litt lengre unna "sentrum" enn vi trodde.. Det ble derfor mye flyging med taxi og mye tid i trafikk ær gang vi skulle avgårde.. Det eneste vi egentlig fikk sett av Bali var Seminyak og Kuta, som er de største turistområdene på øyen.. Det er nok på grunn av dette jeg sitter igjen med tanken om at Bali ikke var noe mer enn ok - likt andre store turistområder i Asia - helt ok strand, ok trevlige gater, men alt for mye folk, irriterende selgere, trafikk og litt skittent. 

  Gili Trawangan derimot synes jeg var helt fantastisk. Der tilbrakte vi to av dagene våre, og til tross for dårlig vær var det virkelig en herlig opplevelse. Transport er bare til fots, på sykkel eller med hest og kjerre. Det fins fantastisk strender, surfing, dykking og/eller snorkling like utenfor øyen. Masse søte små barer, resturanter, kaffeer.. Ja, en destinasjon med særpreg og noe for en vær smak - det er stedet sitt det! Super god vibe. Håper virkelig på å dra tilbake dit en dag! Og som jeg sa da vil jeg også besøke Lombok og de andre Gili øyene, som ligger like ved siden av!

  Sum-sumarum vil jeg si uken var bra, det er jo alltid spennende med nye land og kulturer! Det jeg angrer mest på var hvor lite tid vi hadde.. alt ble litt rushet og det var ikke tid til å se mye.. Om jeg skulle dratt hit igjen hadde jeg reist mere rundt på Bal- dratt til Ubud og sett på templer og jeg ville tilbrakt masse tid på Gili Trawangan og også utforsket Gili Meno, Gili Air og Lombok!

  Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  My name is Ida Oline. I am a 22 year old adventure-seeker from Norway. I'm now enjoying life in Sydney, Australia - untill the gypsy in me takes me away to more unxeplored places. Enjoy, and feel free to leave a comment or e-mail me at ida.o.jak@hotmail.com
  Follow me!
  bloglovinbloglovinbloglovin

  Category
  Follow me on instagram: @idaolineja
  Archive  hits