BALI SUNSET

 • 07.04.2015 kl.07:20

  Bali, start på solnedgangen.

  God dag! Nå sitter jeg på kafe på en øy som heter Gili Trawangan og har nettopp spist en herlig pannekake med banan og nutella! Om få minutter skal jeg løpe av gårde for å gjøre dagens andre dykk! Nå har jeg fulført mitt tredje Adventure dive med Padi og skal gjøre mitt fjerde - før jeg avslutter kurset med siste dykk når jeg kommer til Phi Phi, Thailand. Første dykk var helt fantastisk, vi så både sting rokker (staves det sånn?), baby whitetip hai, en stor napoleon fisk, skilpadder og masse annet rart! Bilder kommer senere, så stay tuned!!!

  Ellers så er vi bare på denne fantastiske øyen til i morgen, desverre... Det er rett og slett helt fantastisk her, til tross for dårlig vær. Ingen biler, bare sykler og hest og kjerre. I kveld skal vi leie sykler og sykle rundt øyen, så krysser fingrene for at solen titter frem!! Ha det flott!

  4 kommentarer

  Eline

  07.04.2015 kl.07:26

  Ååå så deilig det ser ut!!:)

  Iselin Renée

  07.04.2015 kl.09:18

  Kjempe fine bilder :)

  Thao

  07.04.2015 kl.17:11

  Så heldig du er. Kos deg masse videre i Bali :)

  Ida Oline

  08.04.2015 kl.00:54

  Thao: Tusen takk, det skal jeg!! :)

  Skriv en ny kommentar

  My name is Ida Oline. I am a 22 year old adventure-seeker from Norway. I'm now enjoying life in Sydney, Australia - untill the gypsy in me takes me away to more unxeplored places. Enjoy, and feel free to leave a comment or e-mail me at ida.o.jak@hotmail.com
  Follow me!
  bloglovinbloglovinbloglovin

  Category
  Follow me on instagram: @idaolineja
  Archive  hits