HELICOPTER RIDE OVER GREAT BARRIER REEF

 • 04.04.2015 kl.17:01

  Helikopter tur over The Great Barrier Reef.

  Begynner å bli noen dager siden! Men bedere sent enn aldri. Så: Ikke bare har jeg vært så heldig å få dykke i GBR, men jeg har også fått fly helikopter over det! Jeg har aldri flydd helikoter før så jeg gledet meg som et lite barn. Glede ble til ekstase da jeg til og med fikk sitter i framsete! Linus og de 4 andre ble trykket inn bak, mens jeg satt pent og pyntelig med fantastisk utsikt ved siden av sjåføren!

  Ahh, håper jeg kan få gjort noen dykk her i Indonesia! Jeg mangler bare 3 dykk får å få min Advansed Open Water Diver med Padi! (Altså dykkersertfikat ned til 30m). Har fulført Open Water Diver (dykkersert ned til 18m). Etter har jeg gjort to av dykkene jeg trenger for advansed, og om ikke jeg fulfører de siste tre før midten av mai går de ut - altså, det må ordnes!! Dykking må det bli!

  Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  My name is Ida Oline. I am a 22 year old adventure-seeker from Norway. I'm now enjoying life in Sydney, Australia - untill the gypsy in me takes me away to more unxeplored places. Enjoy, and feel free to leave a comment or e-mail me at ida.o.jak@hotmail.com
  Follow me!
  bloglovinbloglovinbloglovin

  Category
  Follow me on instagram: @idaolineja
  Archive  hits