BALI NEXT

 • 02.04.2015 kl.14:07

  Takk til Australia for 177 fantastiske dager! Nå skal vi ta turen litt nærmere ekvator i noen uker før vi heldigvis får fortsette eventyret i The land down under.

  Nå sitter vi på flyplassen pakket og klare for Bail! Gleder meg til komme til Asia igjen, penger er verdt så mye mer der. Roadtripen i Australia har vært helt utrolig, men en ting har vi savnet når man er på ferie er å spise på resturant! Ingen matlaging og ingen oppvask på over tre uker! Det skal bli så godt. Vi har frokost buffé på alle hoteller på Bali og resten av tiden skal vi frotse i oss alt vi kan på resturantene stedet har å by på!

  Når alt det er sagt - vi har en lang natt forran oss før all herligheten starter.. Vi flyr nemlig klokken 22:55 og er fremme på Bali klokken 01:30, altså midt på natten. Vi var selvsagt så gjerrige da vi bestilte at vi ikke har noen hotel bokning for i natt så vi får sitte å vente på å sjekke inn i morgen.. Forhåpentligvis har vi fått sovet på flyet og kan ta rygsekken på ryggen og dra å ta noen drinker! Håper alle har påskefri og fint vær! Over og ut.

  3 kommentarer

  Kristine Hagen

  02.04.2015 kl.23:22

  åå heldig!

  Annelus

  03.04.2015 kl.16:57

  ser ut som dere koser dere masse:)

  vent nå,,, er du naken på nederste bilde :P? haha ser ut som det

  Ida Oline

  03.04.2015 kl.18:00

  Annelus: Ha... Hva tror du selv? Du ser jo at jeg har truser på....

  Skriv en ny kommentar

  My name is Ida Oline. I am a 22 year old adventure-seeker from Norway. I'm now enjoying life in Sydney, Australia - untill the gypsy in me takes me away to more unxeplored places. Enjoy, and feel free to leave a comment or e-mail me at ida.o.jak@hotmail.com
  Follow me!
  bloglovinbloglovinbloglovin

  Category
  Follow me on instagram: @idaolineja
  Archive  hits