24 DAYS, 3860 KM

 • 29.03.2015 kl.11:56

  Litt flere bilder fra seilturen vi var på og Whiteheaven Beach.

  24 dager og 386 mil senere sitter vi på vår endelige destinasjon, Cairns. Herligland for en flott tur det har vært - surfing i fantastiske bølger i Sydney, Byron Bay og Noosa, lange gåturer med nydelig utsikt, nærkontakt med kengeruer, koalabjørner og slanger i Australia Zoo, offroad kjøring på Fraser Island, seiling og snorkling i Whitsunday, vi har sett ville kengeruer, slanger, iguanaer, deilfiner og skilpadder og om noen dager skal vi avslutte med dykking i The Great Barrier Reef. Det er ingen tvil om at livet er en drøm.

  Nå sitter vi altså på kamping i Cairns og har bare 4 dager igjen i Australia før vi flyr til Bali. Tiden har gått så utrolig fort.. Før jeg vet ordet av det er jeg vel tilbake i Sydney og venter på bussen på vei til jobb.. Haha. Bare å nyte så lenge det varer!

  Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  My name is Ida Oline. I am a 22 year old adventure-seeker from Norway. I'm now enjoying life in Sydney, Australia - untill the gypsy in me takes me away to more unxeplored places. Enjoy, and feel free to leave a comment or e-mail me at ida.o.jak@hotmail.com
  Follow me!
  bloglovinbloglovinbloglovin

  Category
  Follow me on instagram: @idaolineja
  Archive  hits