FOLLOW THE SUN

 • 28.03.2015 kl.07:50

  God morgen Norge! Håper alle har hatt en flott start på helgen. Her er klokken snart fem allerede, og lørdag er snart over. Heldigvis er vi på ferie og har sol, sommer og helg i over en måned til. Livet smiler.

  I dag har vært en slapp men likevel produktiv dag. Jeg har nemlig vært en smule fyllesyk etter vi var ute med gjengen fra seilturen i går.. Heldigvis har jeg en kjæreste som ikke lar meg sove selv om jeg er fyllesyk - nei, da får jeg høre "skyld deg selv" og så får jeg bare være med på dagsplanen. Altså ble det en bra dag til tross for "sykdom". Vi har solt oss, badet og vi gikk for å se på et fossefall, som slett ikke var så aktivt... Men fint uansett. Nå skal vi gå ut å spise middag og så skal vi kjøre noen timer nord til Townsville. Da skal jeg prøve å legge ut noen flere bilder fra seilturen, for jeg har tusenvis! Ha en fortsatt fin helg!!

  3 kommentarer

  Iselin Renée

  28.03.2015 kl.08:39

  Herlige bilder :)

  Tiffany Gnaly

  28.03.2015 kl.09:51

  For noen flotte bilder!

  God påske :- )

  Thao

  28.03.2015 kl.16:41

  Høres koselig ut. Kos dere masse videre og ha en fin helg!

  Skriv en ny kommentar

  My name is Ida Oline. I am a 22 year old adventure-seeker from Norway. I'm now enjoying life in Sydney, Australia - untill the gypsy in me takes me away to more unxeplored places. Enjoy, and feel free to leave a comment or e-mail me at ida.o.jak@hotmail.com
  Follow me!
  bloglovinbloglovinbloglovin

  Category
  Follow me on instagram: @idaolineja
  Archive  hits