LIFE AT IT'S BEST

 • 27.03.2015 kl.10:46

  Jeg savner dette stedet allerede. Whiteheaven Beach, Whitsunday.

  Nå har jeg levd drømmen i to dager. Jeg er sikker på at jeg har opplevd noe av det mest episke i hele mitt liv. To dager på seilbåt i helt nydelige, himmelske, perfekte Whitsunday. For det første så har jeg bestemt meg for at når jeg blir stor - da skal jeg eie en seilbåt. Og for det andre så har jeg aldri sett et finere sted en Whiteheaven Beach... Kritthvite sanddyner dekket med klart, turkis vann.. Jeg er sikker på du ser på bilde fra utkikkspunktet og tenker "det der er ikke virkelig..." Men joda, det er så virkelig som livet selv.

  I går ble vi altså plukket opp tidlig på morgenen sammen med 10 andre håpefulle backpackere og så var det klart for turen vi sent vil glemme. Vi seilte under både solnedgang, stjerneklar himmel, strålende sol.. Vi så delfine og skilpadder, snorklet over det fineste korallrevet jeg har sett, badet i krystallblått vann og bare beundret alt det gode i livet. Jeg vet ikke hvor mange ganger i løpet av turen jeg tenkte; det kan umulig bli bedere enn dette. Takk.

  Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  My name is Ida Oline. I am a 22 year old adventure-seeker from Norway. I'm now enjoying life in Sydney, Australia - untill the gypsy in me takes me away to more unxeplored places. Enjoy, and feel free to leave a comment or e-mail me at ida.o.jak@hotmail.com
  Follow me!
  bloglovinbloglovinbloglovin

  Category
  Follow me on instagram: @idaolineja
  Archive  hits