$$$ DOLLARS BE FLYING $$$

 • 23.03.2015 kl.11:46

  Bilder fra Rainbow Beach.

  Nå er vi på kamping i Hervey Bay og har nettopp brukt nesten 4000 kroner hver på å bestille turist turer... Vi har bestilt 4x4 leiebil så vi i morgen kan kruse rundt på Fraser Island og vi har bestilt 2 dagers seiletur til fantastiske Whit Sundays. Dvs at for ca. 3700 kr får man 3 dager verdt med sightsing i Australia, $$$$$ flyyyr. Det er godt det bare er penger, og penger kan man tjene nye. Muligheter detimot kommer og går, det er jo ikke hvert år man kjører på roadtrip i Australia! Man får bare smile pent å dra kortet!

  I morgen skal vi altså til Fraser Island, som visstnok skal være verdens største sandøy. Øya med sine 1840 kvadratmeter har mengder av atraksjoner, som desverre ikke er mulig og se på bare en dag, derfor skal vi google litt og finne ut hva man få med seg. Champagne Pools, Maheno Wrek og Lake McKenzie er blant stedene jeg absolutt vil se! Om du har hvert der eller har noen tips legg gjerne igjen en kommentar. Øyen ser hvertfall fantastisk ut - bare å google det!!

  Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  My name is Ida Oline. I am a 22 year old adventure-seeker from Norway. I'm now enjoying life in Sydney, Australia - untill the gypsy in me takes me away to more unxeplored places. Enjoy, and feel free to leave a comment or e-mail me at ida.o.jak@hotmail.com
  Follow me!
  bloglovinbloglovinbloglovin

  Category
  Follow me on instagram: @idaolineja
  Archive  hits