AUSTRALIA ZOO #2

 • 20.03.2015 kl.22:18

  I Australia Zoo var vi også på tigershow. Det var da jeg innså jeg hvor mye jeg tapte på å ikke jobbe hardere å få jobb i dyreparken som 16-åring... Det må jo være drømmejobben.. Om ikke jeg husker feil så var drømmen å bli vetrinær når jeg var yngre, hvor ble den drømmen av?!? Jeg skulle følgt unge-idas drøm!

  Siden disse to tigerene hadde vokst opp i parken var de 100% tamme og dyrepasserne lekte og bader med dem.... Som om de var huskatter... Fra det øyeblikket innså jeg hva jeg egentlig har visst hele livet mitt, at alt jeg egentlig vil er å være dyrepasser. Dyrepasser for store og små kattedyr. Ikke bare er de fantastiske dyr, men så flotte og se på også.

  Jeg må jo også slenge med noen flere bilder av kengeruene, siden jeg har tusenvis. Kan jeg ikke ta med en hjem?

  Håper alle har det gøtt hjemme i Norge! Bare husk at sommeren er rett rundt hjørnet, det er jo snart april.... Herrrrrre som tiden flyr. Snart er det jul, og det gleder jeg meg masse til! Haha.

  Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  My name is Ida Oline. I am a 22 year old adventure-seeker from Norway. I'm now enjoying life in Sydney, Australia - untill the gypsy in me takes me away to more unxeplored places. Enjoy, and feel free to leave a comment or e-mail me at ida.o.jak@hotmail.com
  Follow me!
  bloglovinbloglovinbloglovin

  Category
  Follow me on instagram: @idaolineja
  Archive  hits