AUSTRALIA ZOO #1

 • 20.03.2015 kl.12:07

  I går var vi på Australia Zoo! Siden jeg alltid har vært superfan av "The Crocodile Hunter" så var det jo på sin plass å besøke Steve Irwin sin stolthet. Det er nå konen til Steve som tar vare på parken, og den var så fin!! Det skal virkelig roses at naturen og dyrene er tatt så godt vare på. Så klart er det relativt hvor godt alle dyr har det i fangenskap.. men Irwin famile har virkelig gjort en fantastisk jobb med å beholde masse flott regnskog og natur i og utenfor innhegningene.

  Vi fikk så klart hilst på kengeruer! Også var vi p krokkodille show i crocoseum:

  Krokodiller er virkelig ikke noe å spøke med! Det værste er at når vi kommer lit lengre nord så kan vi vært så uheldige å støte på en!!!! Neitakk, for noen skumle dinosaurlignende monstere... Jeg har mer enn nok med å se dem på avstand..

  Vi så også masse forskjellige fulgearter, reptiler osv. Og så klart koalaer... og det må jeg si; for et kjedelig dyr... Av de 30 koalaene vi så, så var det ikke en av dem som hadde øynene åpne.. Helt utrolig..

  Også litt mer bilder med kengeruer!! De er jo så søte! Det ironiske er at siden vi kom til Australia, 8. oktober 2014, hadde vi sett EN kengeru EN gang, før vi kom til Australia Zoo så klart! Men så(!!) på den lille bilturen fra dyreparken til Sunshine Coast ser vi, hoppende på gresset noen meter fra bilen, en hel flokk med ville kengeru... Typisk!!! Uansett, de var ikke like menneskekjære som de i parken.

  Nå er vi i Noosa, en liten by(?) like ovenfor Sunshine Coast. Vi har betalt for å få parkere utefor et hostel, slik at vi får bruke deres dusj pg kjøkken. Gud så godt det var å ha et kjøkken igjen! Så man kan koke/steke mer enn en ting på en gang.. Luksus. Nå sitter jeg å kooooser meg i en sofa! Hadde helt glemt hvor godt det var å sitte i en! Med andre ord; livet smiler, og det gjør jeg også!!

  Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  My name is Ida Oline. I am a 22 year old adventure-seeker from Norway. I'm now enjoying life in Sydney, Australia - untill the gypsy in me takes me away to more unxeplored places. Enjoy, and feel free to leave a comment or e-mail me at ida.o.jak@hotmail.com
  Follow me!
  bloglovinbloglovinbloglovin

  Category
  Follow me on instagram: @idaolineja
  Archive  hits