G.O.M.A - Sticker Room

 • 18.03.2015 kl.11:33

  I dag var vi på G.O.M.A, Gallery of Modern Arts i Brisbane. Dette er bilder fra barneavdeligen hvor de hadde "The Sticker Room"! EPISK! Alle fikk sitt eget ark med ca 20 runde, fargeglade klistremerker, så var det bare å klistre! Barnet i meg hoppet av glede og utførte det hele med stort egasjement.

  Linus synes ikke det var like stas, spesielt ikke da jeg festet masse klistremerker i ansiktet hans og ba han posere! Enda verre ble det da to gamle damer så på han og smilte og lo.. Da synes jeg så klart alt ble enda gøyere og knipset i vei! Linus, flau som han var snudde seg mot veggen og satt klistremerkene tilbake. Hihimohahaiai.

  Morro var det i alle fall! Nå ligger vi i bilen og ser på Two and a Half Men på en kamping litt utenfor Brisbane. I morgen tenker vi kanskje på å dra til Australia Zoo! Men vi får se hva dagen bringer! Ha en fin dag hjemme, her er det kvelden og snart natta!

  Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  My name is Ida Oline. I am a 22 year old adventure-seeker from Norway. I'm now enjoying life in Sydney, Australia - untill the gypsy in me takes me away to more unxeplored places. Enjoy, and feel free to leave a comment or e-mail me at ida.o.jak@hotmail.com
  Follow me!
  bloglovinbloglovinbloglovin

  Category
  Follow me on instagram: @idaolineja
  Archive  hits