BYE BYE SURFERS "PARADISE"

 • 17.03.2015 kl.11:43

  God dag! I dag tenkte vi å lukse til med Starbucks kaffe, for det har jeg hatt lyst på såå lenge.. Og det var som vanelig kjempe godt. Uheldigvis ble den allerede dyre kaffen fryktelig dyr, da vi kom tilbake til bilen og så vi hadde fått parkeringsbot... En første gang for alt... Hele $68 var den på... #killingmahbudget. Heldigvis fikk vi skyldt bota ned med deilig pasta på koselig italiensk resturant, ingen billig dag altså..

   

  Nå har vi satt oss i bilen å kjører fra Surfers. En ting jeg tenkte en del på når vi kom hit er hvorfor dette nettopp dette stedet heter Surfers Paradise.. Det er ikke noe spesielt bra bølger, ikke mange som surfer og ikke noe typisk "surfevibe" sted.. Jeg har vært så mange andre steder som heller burde blirt døpt et slikt navn. Hvorfor nettopp her?

   

  Men jo, nå tror jeg at jeg vet svaret, jeg har resonert meg frem til at det rett og slett bare må være for å lokke turister. Stedet er rett og slett ikke noe annet en en turistpøl.. Med sine markeder, museumer, turistkontorer, førnøyelsesparke, salgstullinger på gata og et helt samfunn som ikke ønsker å gjøre annet en å få fatt på pengene dine... Herligland så lurt, for dette stedet er rett og slett bygd opp på turisme.. Hvem tenker ikke at "Surfers Paradise, det hørtes jo fantatsisk ut!!" Ja, det gjorde uvitne lille jeg også før jeg kom hit.. Forstå meg rett, det er fint her.. Men uten noe særegent over stedet i det hele tatt faller det ikke heeelt i smak.. Synes for så vidt det var ganske synd at det hele var en bløff for jeg hadde jo håpet på å få surfet litt her også... Men men, heldigvis har Australia utallige ordentlige surfers paradise steder og besøke!!

  2 kommentarer

  Oslofru

  17.03.2015 kl.11:53

  Herlige bilder <3

  Ida Oline

  17.03.2015 kl.21:38

  Oslufru: tusen takk! :)

  Skriv en ny kommentar

  My name is Ida Oline. I am a 22 year old adventure-seeker from Norway. I'm now enjoying life in Sydney, Australia - untill the gypsy in me takes me away to more unxeplored places. Enjoy, and feel free to leave a comment or e-mail me at ida.o.jak@hotmail.com
  Follow me!
  bloglovinbloglovinbloglovin

  Category
  Follow me on instagram: @idaolineja
  Archive  hits