LIFE IS A BEACH

 • 16.03.2015 kl.23:16

  I skrivende stund er klokken 8:00 og det er tirsdag morgen her i Australia. Jeg våkner tidlig som vanlig og skatt har jeg latt sove i dag! Da blir han nok glad.

   

  I natt har vi sjekket inn på kamping, vi kjente at vi trengte både strøm, klesvask og en ordentlig dusj! Men det er neimen ikke bare bare med sånn luksus, vi kjenner på budsjettet hver gang vi betaler $45-$55 for det hele, at det er ikke noe vi kan gjøre hver dag! Men noen dager er det greit. I dag er siste dagen vår i Surfers Paradise før vi drar videre i kveld. Dermed tenker vi å fortsette luksusen litt med å spise ute i kveld, før vi kjører avgårde for å finne en gratis kamping lengre nord. Vi har spist grillmat så å si hver dag og det er jo godt med grillmat, men magen sulter etter pizza, pasta eller bare noe med masse saus... Nam.. Ja, det skal nok bli godt å spise ute i dag!

   

  Ellers er livet bare herlig og vi ser og gjør nye ting hver dag! Jeg har tatt så mange bilder... Og det er bra, for en dag når jeg blir gammel og senil så kan jeg se tilbake på de fine dagene da jeg var ung og fri! Bildene over er fra stranden helt sør i Gold Coast..

  2 kommentarer

  Emma Olsen

  16.03.2015 kl.23:19

  Så utrolig fine bilder! :)

  Ida Oline

  17.03.2015 kl.21:42

  Emma Olsen: tusen takk! :)

  Skriv en ny kommentar

  My name is Ida Oline. I am a 22 year old adventure-seeker from Norway. I'm now enjoying life in Sydney, Australia - untill the gypsy in me takes me away to more unxeplored places. Enjoy, and feel free to leave a comment or e-mail me at ida.o.jak@hotmail.com
  Follow me!
  bloglovinbloglovinbloglovin

  Category
  Follow me on instagram: @idaolineja
  Archive  hits