KILLEN FALLS - WATERFALL

 • 15.03.2015 kl.23:57

  For noen dager siden dro vi for å se på en foss, Killen Falls mer eksakt. Og det var så utrolig fint. Vi kom så tidlig at vi fikk en god time før noen andre kom. Det var rett og slett bare helt fantastisk. Vi fikk badet og solet oss og skatt fikk til og med fisket - men som vanlig var alt man fikk bare småfisk.... Og jeg som har ønsker meg grillet fisk til middag så lenge.. Hehe.. Uansett en super fin plass. Vi så også den største edderkoppen jeg noen gang har sett, får legge ut bilde av den senere! Helt sikker på at den var like stor som hånden min!!

   

  Nå er vi i Surfers Paradise i alle fall, og her kan man virkelig se alt er bygget opp på turister... Men fint er det jo så klart, med sine skyskrapere og langstrakte palmer.... Stranden neste - snakkessss!

  2 kommentarer

  Annelus dansemus

  16.03.2015 kl.13:23

  Så fint ut :D kos dere litt for meg også. her er det surt å kaldt.

  Iselin Renée

  16.03.2015 kl.13:26

  det så herlig ut :)

  Skriv en ny kommentar

  My name is Ida Oline. I am a 22 year old adventure-seeker from Norway. I'm now enjoying life in Sydney, Australia - untill the gypsy in me takes me away to more unxeplored places. Enjoy, and feel free to leave a comment or e-mail me at ida.o.jak@hotmail.com
  Follow me!
  bloglovinbloglovinbloglovin

  Category
  Follow me on instagram: @idaolineja
  Archive  hits