LIVET SMILER

 • 10.03.2015 kl.21:30

  Nå har vi nettopp våknet etter og ha sovet i teltet vårt for første gang! Vi er nemlig på en dyr og fin kampingplass u Byron Bay nå. Helt supert med fungerende dusjer, strøm på bilen, rene toaletter og vannkran rett ved bilen. Vi har unnet oss camping, som i forhold til tidligere netter er skikkelig luksus! Litt dyrt - men hundre prosent verdt det. I tillegg til denne luksusen var vi så heldige å få plass ved siden av et super hyggelig par fra Sydney. Så vi satt og drakk og kjaset til langt på natt i går. Kjempe vellykket første kveld i Byron, med grilling, nytt bekjentskap, mye latter og til og med nattbad. Er ikke helt sikker på hva som er på agendaen i dag, men vi får se hva dagen bringer! Over og ut.

  Bildene er fra kampingen i Wingaham, hvor vi sov for to netter siden. Der fikk vi dusje på den gammeldagse måten! Har ikke tatt noen bilder her enda, så skal knipse masse i dag.

  2 kommentarer

  Katrine Bjellhansen

  10.03.2015 kl.21:34

  Ser nydelig ut :)

  Ida Oline

  10.03.2015 kl.22:34

  Det var det også :)

  Skriv en ny kommentar

  My name is Ida Oline. I am a 22 year old adventure-seeker from Norway. I'm now enjoying life in Sydney, Australia - untill the gypsy in me takes me away to more unxeplored places. Enjoy, and feel free to leave a comment or e-mail me at ida.o.jak@hotmail.com
  Follow me!
  bloglovinbloglovinbloglovin

  Category
  Follow me on instagram: @idaolineja
  Archive  hits