ROADTRIP DAY #3

 • 09.03.2015 kl.08:05

  Hei! Fikk ikke skrevet noe innlegg før vi dro så da får jeg oppdatere litt nå! Vi er på dag tre og vi har kommet oss til Coffs Harbour, ca 55 mil nord for Sydney.

  Natt til i dag sov vi på en gratis kamping rett ved siden av en elv litt innover i landet ut fra byen Forester. På veien dit stoppet vi på Seal Rocks og en nydelig strand. Det er jammen så mye å se på veien at man kommer seg ikke avgårde fort! I tillegg er ikke leiebilen vår at høyeste kvalitet, da det er en relativt gammel campervan med null tyding til dempere og halvslitne hjul som drar loss fremover... Likevel husltler den gjennom det hele så godt den kan! Har en hel drøss med bilder å legge ut, er bare så fantastisk mye fint her!!! Nå skal vi forhåpentlivis snart tenne grillen å få i oss litt mat! Ha det fint og flott.

   

  #reise #australia #roadtrip #strand #foto #fotografi

  2 kommentarer

  Iselin Renée

  09.03.2015 kl.08:44

  Kjempe fine bilder :)

  Ida Oline

  09.03.2015 kl.09:48

  Iselin Renée: Tusen takk!!

  Skriv en ny kommentar

  My name is Ida Oline. I am a 22 year old adventure-seeker from Norway. I'm now enjoying life in Sydney, Australia - untill the gypsy in me takes me away to more unxeplored places. Enjoy, and feel free to leave a comment or e-mail me at ida.o.jak@hotmail.com
  Follow me!
  bloglovinbloglovinbloglovin

  Category
  Follow me on instagram: @idaolineja
  Archive  hits