ROXETTE

 • 26.02.2015 kl.11:31

  Kjære, Roxette - dere er rååå. Herligland for noen gode klassikere vi fikk høre i går. Den ene etter den andre jamret løs, og man kan trygt si at det hele var en "Joyride". Godt å se at et band dannet på 80-tallet enda kan gi jernet på senen! Og kjære Marie Fredriksson, hun skal ha en stor klapp for såpå-instillingen.. En stor inspirasjon til alle som har godt igjennom sykdom og motgang! Man kunne se hun var sliten - både energien og stemmer var ikke som den en gang har vært, men likevel sang hun for fulle seil og klarte samtidig å se smashing ut!  Det hele var rett og slett en magisk opplevelse! Tusen takk, Roxette! 

  Nå er det torsdag kveld her i Sydney, og det kjennes godt og bare ha en dag på jobb igjen før man får nyte siste helgen vi har i Sydney før vi reiser! Himmel og hav som ukene flyr! Tenk snart har vi to mnd ferie - episk.

  Én kommentar

  Kamilla Haaland

  26.02.2015 kl.12:29

  åh, så moro!

  Skriv en ny kommentar

  My name is Ida Oline. I am a 22 year old adventure-seeker from Norway. I'm now enjoying life in Sydney, Australia - untill the gypsy in me takes me away to more unxeplored places. Enjoy, and feel free to leave a comment or e-mail me at ida.o.jak@hotmail.com
  Follow me!
  bloglovinbloglovinbloglovin

  Category
  Follow me on instagram: @idaolineja
  Archive  hits