DA SIER VI SNART HADE TIL MALAYSIA OG HEI THAILAND

 • 31.03.2012 kl.07:11

  Hei hei! Nå var det noen dager siden. Vi har ikke tatt oss tid til å sitte på dataen de siste dagene, så da ble det jo ikke noe blogging. Nå sitter vi i resepsjonen og venter på taxi. Vi reiser videre til Bangkok. Det er faktisk litt trist å reise herfra! Folkene, stedene og opplevelsene. Alt i alt så har denne uken i Malaysia vært helt super, og helt ærlig så får jeg lyst til å flytte hit! Fantastisk sted, kanskje mest på grunn av folkene og kulturen. Jeg skal definitivt tilbake her og jeg anbefaler dere alle å ta turen til Langkawi en gang i løpet av livet! Nå gleder jeg meg til å shoppe i Bangkok i kveld! 

  2 kommentarer

  lineinspirasjon

  31.03.2012 kl.07:27

  Å! herlig med Bangkok-shopping. Har det selv som fast innsalg i livet mitt to ganger i året...

  Inggunn

  31.03.2012 kl.12:34

  Eg tenkjar meg til Malaysia på misjonsreise. Eg trur eg har skrive litt om det under 'misjon' på bloggen min, viss du er interessert i å lese. Skulle gjerne drege avstad no, men litt ung enno. Må vente eit par-tre år, så får me sjå. Treng erfaringar, lærdom ---. ;)

  Skriv en ny kommentar

  My name is Ida Oline. I am a 22 year old adventure-seeker from Norway. I'm now enjoying life in Sydney, Australia - untill the gypsy in me takes me away to more unxeplored places. Enjoy, and feel free to leave a comment or e-mail me at ida.o.jak@hotmail.com
  Follow me!
  bloglovinbloglovinbloglovin

  Category
  Follow me on instagram: @idaolineja
  Archive  hits