LITT OM HVOR I VERDEN VI BEFINNER OSS

 • 28.03.2012 kl.11:20

  Først å fremst skal det sies at jeg ikke er super flink i paint, men jeg har prøvd å vise dere!

  Langkawi er en øygruppe på 99 øyer, omlag 30 km utenfor Malaysias fastland. Den største av øyene er Pulau Langkawi, det er dere vi bor! Dere ser jeg har merket av med rød strek, det er området vi bor på. Det er to strender, Pantai Cenang og Pantai Tengah, disse to strendene skilles av en liten stein røys/fjell som strekker seg et lite stykke ut i vannet. Vi bor helt nederst på den stranden som heter Pantai Tengah. Får å komme til "sentrum" må vi ta taxi til Pantai Cenang, det koster oss fra 6-8 RM (deres pengeenhet), som tilsvarer ca 12-16 kroner! 

  Det første bildet er av hotell stranden, så hotellet fra stranden, og det neste er fra bassengområdet inne på hotellet. Hotellet er helt greit, men absolutt ikke noe luksus hotell. Alt her i Malaysia er billig, en liten bokse øl koster på butikken ca. 3 norske kroner og ca 10 på en resturant. Prisen på et vinglass ligger på ca. mellom 20-25 kroner! Altså er i alle fall alkohol veldig billig, men som sagt er egentlig alt billig. Temperaturen her er nesten litt for varm. Når solen steiker på sitt beste er det ikke mulig å ligge stille å sole seg. Det blir heller aldri kaldt i luften da sola går ned, så man må bare bli vant med å svette kontinuerlig. Men men, det er da en liten pris jeg er villig til å betale! Ellers så storkoser vi oss, som dere sikkert har skjønt og har det bare bra! Hilser til alle dere der hjemme, så snakkes vi sikkert senere! 
   

  Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  My name is Ida Oline. I am a 22 year old adventure-seeker from Norway. I'm now enjoying life in Sydney, Australia - untill the gypsy in me takes me away to more unxeplored places. Enjoy, and feel free to leave a comment or e-mail me at ida.o.jak@hotmail.com
  Follow me!
  bloglovinbloglovinbloglovin

  Category
  Follow me on instagram: @idaolineja
  Archive  hits